Forum » Hlajenje in modifikacije » Neonko v tipkovnico BTC 9110?
Neonko v tipkovnico BTC 9110?
pingo76 ::
Rad bi stlačil nekaj svetilnega v tole tipkovnico:
Zanima me če bi lahko neonko napajal prek ps/2 porta (hmmm malo švoh se mi zdi). Ali pa kaj drugega. Tipke na njej so polprozorne črne tako da bi svetloba še šla nekako skozi.
Vse to pa zato, da zvečer oz. v slabši vidljivosti sploh vidim kje tipkam (dizajner te tipkovnice je kreten ).
Update: Kaj pa če bi črpal elektriko za napajanje "svetila" iz usb porta?
Zanima me če bi lahko neonko napajal prek ps/2 porta (hmmm malo švoh se mi zdi). Ali pa kaj drugega. Tipke na njej so polprozorne črne tako da bi svetloba še šla nekako skozi.
Vse to pa zato, da zvečer oz. v slabši vidljivosti sploh vidim kje tipkam (dizajner te tipkovnice je kreten ).
Update: Kaj pa če bi črpal elektriko za napajanje "svetila" iz usb porta?
- spremenil: pingo76 ()
M&M ::
Potem si pač rojen pod nesrečno zvezdo
Glede tahnične plati ti žal ne znam pomagati.
Lahko pa si nabaviš namizno svetilko...
Glede tahnične plati ti žal ne znam pomagati.
Lahko pa si nabaviš namizno svetilko...
M&M
pingo76 ::
Ma saj tipkovnica je prav dobra (se hitro navadiš kompaktnosti). Idejo o osvetlitvi je sprožilo dejstvo, da je skoraj v celoti polprozorna.
Tipkovnica mi je všeč (no ja prvih 10 min sem jo malo sovražil).
Bah, bom jutri stalčil noter en šopek zelenih ledic pa da vidimo če bo to dovolj.
Tipkovnica mi je všeč (no ja prvih 10 min sem jo malo sovražil).
Bah, bom jutri stalčil noter en šopek zelenih ledic pa da vidimo če bo to dovolj.
matias ::
Poskusi z neonsko žičko oz. tistim EL kablom .... če je pod tipkami seveda še dovolj prostora za pritisk... če je, zgleda prav fino! :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Kaj kupiti | 684298 (5126) | Ganon |
» | Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 50236 (44846) | LordPero |
» | MOD tipkovniceOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1372 (1161) | HroSCeK |
» | TipkovnicaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1525 (1179) | segi |