Forum » Na cesti » Najhitrejši prevoz KR - LJ
Najhitrejši prevoz KR - LJ
kato99 ::
Zdravo, da ne poskušam vseh možnih ur, me zanima, kdaj se najhitreje pride iz Kranja v Ljubljano (Vič)? Z avtom grem iz AC na izvozu LJ-Brdo in mi ni potrebno prečkati Tržaške ceste. V službo lahko prispem kadarkoli med 7.00 in 8.00 ter ostanem 8 ur. Za nazaj sem opazil, da je ob 16 največja gneča, se pa promet razlikuje od dneva do dneva.
Kaj mi predlagate?
Kaj mi predlagate?
Mavrik ::
Pogledaš Waze, ki ima časovni graf glede na promet?
The truth is rarely pure and never simple.
crniangeo ::
Torej naj kolesari iz Kranja v Ljubljano ? :) btw polz ne vem če je s Kranja :)
prav tako ne vem če so delodajalci navdušeni nad vonjavami ki jih povzroči švic :)
prav tako ne vem če so delodajalci navdušeni nad vonjavami ki jih povzroči švic :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
jype ::
polz ne vem če je s Kranja :)Zdaj ni več, je pa kolesaril iz Kranja do Ljubljane vsak delavnik, ob vsakem vremenu, več let.
prav tako ne vem če so delodajalci navdušeni nad vonjavami ki jih povzroči švic :)Zato je človeška civilizacija iznašla tuš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
WhiteAngel ::
Zdravo, da ne poskušam vseh možnih ur, me zanima, kdaj se najhitreje pride iz Kranja v Ljubljano (Vič)? Z avtom grem iz AC na izvozu LJ-Brdo in mi ni potrebno prečkati Tržaške ceste. V službo lahko prispem kadarkoli med 7.00 in 8.00 ter ostanem 8 ur. Za nazaj sem opazil, da je ob 16 največja gneča, se pa promet razlikuje od dneva do dneva.
Kaj mi predlagate?
Iz Kranja je Brdo/Vič dost idealna lokacija. Porabil boš 25-35 minut, kakorkoli boš obračal. Najmanj gužve je po 9. uri. In pred 6. Vmes je vse isti k*rac.
Invictus ::
Glede na jutranjo gužvo zna biti iz Kranja bicikel res najhitrejši...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
zavajon ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AC Kranj-JeseniceOddelek: Na cesti | 3432 (2481) | EnStot |
» | Menjava avtomobilaOddelek: Na cesti | 2495 (1348) | dubre40 |
» | Po čem se meri velikost mesta? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7860 (3468) | Nesta |
» | Parking LJ center, kje ?Oddelek: Loža | 2881 (2041) | fosil |
» | Najceneje od Ljubljane do Kranja. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12299 (8634) | Gregc69 |