Forum » Pomoč in nasveti » Popravilo prenosnika po padcu
Popravilo prenosnika po padcu
Klara2 ::
Pozdravljeni,
prenosni računalnik HP mi je padel na tla, pri tem mu je rahlo odstopil okvir od zaslona, ki sem ga lahko pritisnila nazaj. Zaslon pa mi je nehal delati, oziroma so na njem krive črte in le svetloba.
Ali mi lahko kdo priporoči, kam v Ljubljani bi lahko nesla računalnik na popravilo? In koliko bi to približno stalo?
Hvala vsem za odgovore :)
prenosni računalnik HP mi je padel na tla, pri tem mu je rahlo odstopil okvir od zaslona, ki sem ga lahko pritisnila nazaj. Zaslon pa mi je nehal delati, oziroma so na njem krive črte in le svetloba.
Ali mi lahko kdo priporoči, kam v Ljubljani bi lahko nesla računalnik na popravilo? In koliko bi to približno stalo?
Hvala vsem za odgovore :)
TOP ::
Ma v čem je problem panel 15 col je 70e,če je 17 je 85e,kupiš preko ebaya,daš kolegu,kateri zna,ker je simpl mu daš za pir in je stvar rešena,ker servisi te bojo obrali za vrednost celega.
MIHAc27 ::
Priklopi prenosnik na zunanji ekran. Če tudi tam ni slike, je res škoda zgubljat čas z popravilom.
bf4ed ::
Odvisno od modela LCD...ravno pred kratkim menjal kolegu...50€ s poštnino. Delo pa 6pack piva.
Zamenjano v 15min.
Zamenjano v 15min.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik, zelene črte na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 4201 (1262) | Han |
» | Popravilo prenosnika ACEROddelek: Pomoč in nasveti | 2571 (1809) | Fadil |
» | Laptop zaslon - backlight ali inverter popraviloOddelek: Strojna oprema | 1254 (1012) | Zvezdica27 |
» | POMOČ črta na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4827 (4155) | matobeli |
» | Poškodba displaya na laptopuOddelek: Pomoč in nasveti | 1252 (1081) | ne_kdo |