» »

Kako se igra Warcraft 3 na internetu?

Kako se igra Warcraft 3 na internetu?

AtaStrumf ::

Kako se igra Warcraft 3 na internetu? Malo začetniško vprašanje, ampak zanima me ker en prodaja samo kodo, pa nisem siguren, da je to dovolj.

Torej, ali je dovolj samo koda, ali moraš imeti nujno še original CD? Meni se z No CD patchom noče sploh povezati na battlenet, tako da mi verjetno tudi koda ne bo nič pomagala. Kaj mislite?

AtaStrumf ::

Če mislite, da je odgovor sporen s pravili foruma, mi pošljite ZS :).

Mavrik ::

Če maš popravek na najnovejši verziji ter orginal kodo, neorginal cd načeoma nebi smel biti problem.
The truth is rarely pure and never simple.

nicnevem ::

mislm da če nimaš originalnega cd-ja ne moreš na battle net v nobenem primeru...

sori ker topic kradem....

zanima me kako bi se dal naštimat da bi js lahko igral warcraft 3 z enim prjatlom preko neta (kot da bi bila na lan partyu)?
a mora eden od naju postavit server, al kako :\

...oba imava adsl zato mislm da hitrost ne bi bla problem...

AtaStrumf ::

Prek LAN-a se da igrat brez problema, prek neta pa ne vem :\.

Na www.gamecopyworld.com sem našel par zanimivih datotek, a kdo kaj ve a tist deluje? Zdele se mi mudi pa ne morem sprobat, ker nimam tazadnjega patch-a 1.14b, ampak a tist deluej tudi brez kode, al je to samo za to da ne rabiš original CD-ja?

WhiteWolf ::

AtaStrumf: Rabis samo originalen CD-key, originalnega CD-ja ne rabis.

Sicer imam sam originalen CD, vendar ga nikoli ne uporabljam, ker mi ga je skoda in zato raje uporabim NO-CD crack.

Seveda imam 1.14b popravek in vse lepo deluje. Navadno se isti dan kot patch izide crack za nocd. Tako da imas dovolj ORIGINALEN CDKEY.

MRtwister ::

kali. www.kali.net. trial je zastonj(itak si naredis nov email vsak mesec pa nov trial ;). omejitev triala je, da ne moras hostat, sam to lahko tudi resis(si naredis se eno kopijo wc3 in preimenujes War3.org v .exe in nastaves igro v kaliju na ta exe, zazenes pravi exe, naredis igro v lanu, alt-tabbas v windows, zazenes folku v kaliju in preklopis v wc3). Aja, igra se sam se FT(1.14b), vecinoma pa 3corridors - huda mapa ;).
Obstajata pa se lancraft, pa battle lan, sam tle se moras prvo s folkom dogovorit, dat ip...

Poldi112 ::

http://3corr.cjb.net/
Tole je domaca stran od 3corr. Na forumu imas natancno opisan postopek povezave. Tam vecina igra na Karrambi, kjer ne rabis niti kode. Drugace je pa tudi slovenski server, kjer se lahko s clovekom dobita in igrata svojo igro.

Zheegec ::

1. install War3 s CD-KEY ki ga kupiš
2. downloadaj nov patch, ga applyjaj
3. shrani si .exe iz mape \Warcraft3\ za takrat ko boš rabil ponovno updatati
4. NO-CD .exe si posnemi čez .exe v \warcraft3
5. play :D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Poldi112 ::

Kakor je meni znano se ti patch avtomaticno nalozi, ko gres prvic na blizzard. Rocno ga dl in instaliras samo, ce igras na drugih serverjih.

MRtwister ::

Tisto ni domaca stran iz 3corr. Tisto je domaca stran verzije D-day, ki je ena slabsih. Zadnja verzija originalnih 3 corr je stara ze okoli leto in pol, z nje so se potem razvile TE(kasneje v RE, ta se je najbolj uveljavic na kaliju), D-day, OOE, ULE, FB in podobnih, veliko jih je, malo res dobrih. Ce pa hoces igrat 3 corridors je kali edina izbira.

Poldi112 ::

DDAY vsekakor ni ena slabsih verzij. Edini problem je da se ne igra nobene druge vec na karrambi. Osebno so mi bile TE, OOE in DDAY najljubse od 3corr. Samo TE se ne razvija vec. Kar je problem, ker so bugi, ko se jo igra na novih verzijah WC3.

MRtwister ::

DDAY je vsekakor beden, meni skori bolj kot OOE :). Ce te zanimajo 3corr, pojdi sem. RE je nova verzija od TE drugega avtorja, stvar se samo malo izboljsava(enakomerna moc strani), k TE je imel predvsem problem paladina-magea na sredini(verjetno niti ne poznas, na kaliju je community ze precej star...). RE pa se loci se v dva dela, za RoC(ne dela po 1.06) in v FT, kjer pa ni isto, ker imajo creepi drugacen A.I.. RE za FT razvija Durex(Slovenc ;) ).
Malo zgodovine:
Prvo 3corr sta naredila Ipal in ZigZager, 3.3 verzija je zadnja, sam so strani precej neuravnovesene - MK ima 45s Divine Shield, Grom ima mirror image in Chaos damage. Pol je po temu nastal TE s klana UCC(Naredu ga je Stradius, klan UCC je razpadu pred ene pol leta) iz tam se je razvoj locu na RE(razvijalca Ray in Durex) in Legends(cez cas se je stvar preimenovala v UCC legends -ULE, razvijalec Woy(tudi clan UCC), ULE se še razvija, trenutna verzija je 5.9). Vzporedno z TE so se razvijali se DDAY, OOE, BTE, pa se mnogo drugih, ki pa jih na kaliju ne igrajo vec. Vmes se je pojavil se FB(Final Battle, Reborn) in LE(Lapajne edition, spet slovenski avtor, to mapo zdej igrajo sam Avstralci in Singapurci, ki jo tudi naprej razvijajo, meni ni vsec). Problem pri teh mapah ni, da ne bi bile zabavne igrat, tudi DDAY je, problem je uravnovesenost strani, kar je zelo tezko doseci - RE(se skupaj s TE) razvija ze vec kot leto in pol, pa strani se niso enako mocne(kar se pa itak ne pozna pri neizkusenih igralcih). Pa tudi Kali ze zamira, je le senca tega, kar je vcasih bil :).

MasterMind ::

Če želite igrat kakšno igro WarCrafta 3 z vašim prijateljem, probite Eskalacijo. Za navodila kako posnet poglejte tale linkec...

PS: Če ta paket posnamete, boste lahko brez problema se povezali na Battle.net (samo pravilno bližnico je treba prtisnt). (je isto kot karamba samo, da je na slovenskih tleh :D)

Poldi112 ::

OOE je izjemno uravnotezen. DDAY pa odvisno od verzije. Res je da MonkY prevec novih figur notri tlaci, a vseeno je prav zaradi uravnovesenosti ta spil tako igran. In zato ker je relativno hiter.
Pa brez skrbi, ogromno enih corr map sem igral. Ena je bila celo footbal edition. Tudi TE se mi je dopadel. Ampak najboljsa mi je bila OOE. V klanu smo imeli zelo dober team play. In to je dajalo igri duha.

AtaStrumf ::

Aha točno CD Key vpišeš pri inštlaciji. Zdaj se ne spomnim, a se pri inštalaciji FT spet rabi key ali ne in ali z W3 CD KEY-em lahko igraš tudi FT ali ne?

Pa našteli ste polno enih sistemov za povezat na kak server tako da zdaj ne niti ne vem ali potrebujem CD Key ali se da na Kali oz. Eskalacijo povezati brez original ključa?

MasterMind ::

Na Eskalacijo se da povezat brez original cd-keya. Na Battle.net rabš oba cd-keya. (recimo, če greš z war3 na b.net rabš cd-key od war3. Če greš pa s TFT na b.net rabš pa od TFT cd-key.) Med inštalacijo TFT-ja te praša za cd-key! (Kali je pa p2p in zato rabš ČISTO iste kreke in to, kot tisti igralec s katerim boš igral. Kar pri Eskalaciji ni potrebno, ker je emulacija b.net-a...) :D

AtaStrumf ::

Se pravi z original ključem lahko igram samo W3:ROC - ampak na original strežnikih, brez pa preko Eskalacije in Kali-ja oboje, samo verjetno ni tolk folka gor oz. povezave niso tolk dobre - ali se motim.

Kolk folka/placa pa je kaj gor na teh free strežnikih in kolk na battlenetovih za ROC, ker ne vem ali se mi splača pol sploh kupovat ključ, če pa vsi zdaj igrajo TFT.

Zdaj glih dol vlečem oba popravka (zakaj ni eden za oboje mi tud ni jasno, saj TFT brez ROC ne dela) pa bom malo probal tole eskalacijo za začetek.

AtaStrumf ::

Sem probal inštalirat eskalacijo, pa mi ni zaznala W3, zaznala pa mi je TFT, samo to je še stara inštalacija, ki verjetno ni v registru, ker sem od takrat reinštaliral winse. V bistvu imam dve W3ROC in eno TFT in inštalacijo od katerih je ena W3ROC nova na teh winsih drugi dve (TFT pod ROC) sta pa še od starih winsov, samo delata BP.

Pa zakaj moraš najprej izbrat TFT pol pa šele W3ROC. A ne bi moglo bit glih obratno, če že ne moreš direktno zbirat :\?

Drek, spet moram šibat, bom pa jutri nadaljeval.

MRtwister ::

em, reinstaliri oboje ;).
tle je seznam vseh pvpgn serverjev(tipa eskalacija).
http://pvpgn.mivabe.nl/index.php

MasterMind ::

ROC sem trenutno vn vrgu... (noben je ne igra...) Na Eskalaciji je trenutno največ tm okol 16 (ob večernih urah). Drgače so pa drugi serverji, k majo pa več folka. (sam je večji ping, kot pri nas...). Aja kar se tiče patcha, ti Eskalacija sama popatcha TFT...

Poldi112 ::

Jaz sem igral samo na karrambi in je bilo zvecer ponavadi 500 ljudi gor. Ping sem imel 150, in navadno se je dalo normalno igrati.

MasterMind ::

Ko posnamete Eskalacija paket, dobite zraven še par dodatnih strežnikov. (Karamba je med njimi...). Če pa želite samo .reg fajl, ga dobite pa tuki.

LapD ::

alo twister pa kak nick si meu ti na kaliju:D K si glih omenu LE uno sm js delu:)) pa ubistvu sva s stradiusom skup zacela razmislat da bi izbolsal od IP&ZZja corridorje. V ucc sm biu drugi dan po nastanku tko da smo ziher skup spilal sam zdj je war3 umru pa vsi cakajo WOW kar bo spet melo posledico mnoge neprespane noci :D. Pa da se navta kregala...TE je najbolsa verzija coridorjev kr jih je blo RE je sam nadgradnja od Raya z enmi par novmi malenkostmi in popravki:)

MRtwister ::

Em, Leto sm ;). TE je ql, sam ima prevec problemov(Troll abuse, paladin-mage...)

AtaStrumf ::

Ok thanx za vse informacije. Zdaj pa vprašanje za 2.000 SIT: ali naj kupim ključ za W3 ROC ali ne? A je dovolj folka gor ali je zadeva že preveč out in bom našel boljšo igro na Eskalaciji, Kali-ju oz. Karambi, ki če prav razumem dela tudi brez ključa?

Poldi112 ::

Nisem ziher, ampak mislim da ROC ne igra skoraj nihce vec.

AtaStrumf ::

Sem se probal zdele povezati (sem uporabil kar tist reg file), pa se mi na nobenega noče povezati edino na blizardovega, tam pa mi javi, da koda ni OK. To je bilo za warcraft 3 ROC, tako da je možno, da pač noben strežnik ne laufa, ali kako.

Ne vem ali bo delalo za TFT, ker ni inštaliran, ampak je stara inštalacija, ampak saj me ne košta nič če probam. :D

EDIT: ne tudi tam se noče nič povezat. Kaj lahko delam narobe?

Zgodovina sprememb…

MasterMind ::

Narobe je to, ker potrebuješ Loader. Loader dobiš z Eskalacijo... (lahk jo pa ročno zvlečš od http://www.world-of-amadeus.de). Kukr jst vem, jih na karambi veliko igra ROC...

AtaStrumf ::

No pa mi je le ratal :D. Prišel sem na tale pvpgn omrežje, samo na Eskalcijo ali pa kaj drugega mi pa še ni ratalo, samo bo za začetek tudi tole OK. Verjetno je problem z loaderjem, ane?

MasterMind ::

Hmm. Kaj ti pa napiše? D ni dosagljiv? (drgač bi mogl delat...). (drgač pa na Eskalaciji ni veliko ROC igralcev...)

AtaStrumf ::

Najbrš je problem, ker imam par kopij obeh iger gor pa se ne znajde in inštalacija ni potekla normalno, tako da mi loaderja za Eskalacijo sploh ni naredilo. Saj sem sedaj odstranil stare inštalacije W3ROC in TFT in potem mi je tale pvpgn instaler prijel in sedaj bi mi morala tudi eskalacija. To bom pa jutri zjutraj malo preskusil.

Katere mape oz igre pa folk največ igra, ker recimo 2v2 mi 100 let išče dovolj igralcev, 1v1 pa skor takoj najde, sam ima raje coop tip igre.

MasterMind ::

Najbulš je, d se z njimi zmeniš :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Warcraft 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
634853 (2305) Jerry000
»

Warcraft 3 Frozen Throne - Prek interneta?

Oddelek: Igre
121659 (1515) strictom
»

A je v bigbangu pomota?

Oddelek: Igre
111355 (888) unregistred
»

warcraft 3

Oddelek: Igre
7982 (911) LapD
»

Slovenski server za Warcraft 3

Oddelek: Igre
492909 (1960) MasterMind

Več podobnih tem