Forum » Pomoč in nasveti » Meritev Hitrosti-kateri program
Meritev Hitrosti-kateri program
Kriko ::
Za meritev trenutnega uploada/downloada sem uporabljal DUMETER, kateri pa ne kaže točno pa lahko delam karkoli, dam da kaže povprečje ali ne, skratka ni in ni.
Nato sem pronal TRIERA katerega se mdobil na slo-filesharing strani in je res odličen predvsem pa zelo točen pokazatelj, ampak imam problem ker mi nikakor noče prikazat uploada!!
Zdaj vas prosim za imena programov podobnim tema dema, ter predvsem takij ki kažejo relativno točno!
lp
Nato sem pronal TRIERA katerega se mdobil na slo-filesharing strani in je res odličen predvsem pa zelo točen pokazatelj, ampak imam problem ker mi nikakor noče prikazat uploada!!
Zdaj vas prosim za imena programov podobnim tema dema, ter predvsem takij ki kažejo relativno točno!
lp
- zaklenilo: OwcA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zaznati, če je kdo vlomil in "pregleduje" računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1994 (1534) | nurse013 |
» | wirless preko routerja iz ene hiše v drugoOddelek: Omrežja in internet | 3012 (505) | Spajky |
» | Siolov ADSL 2+ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13806 (7809) | Jan987 |
» | Triera in arnes zelo zelo počasiOddelek: Omrežja in internet | 2597 (1881) | PrimozR |
» | Kaksna je Vasa solidarnost pri izmenjavi datotek ?Oddelek: Omrežja in internet | 1733 (968) | Hux |