Forum » Pomoč in nasveti » Explorer - 'View' in 'Kind of folder' WTF!
Explorer - 'View' in 'Kind of folder' WTF!
KontraCepec ::
Imam WinXP. Zajbava me Explorer, natančneje njegovo samodejno zamenjevanje prikaza in razvrščanja datotek...Govorim o tistem 'View' - 'Details', 'List',... in o zavihku 'Customize' v 'Properties' od vsakega folderja (mape), 'Kind of folder' - 'Documents', 'Music',....
1.) Kako se da zrihtat, da vsem mapam naenkrat določiš za 'Kind of folder' naj bo 'Documents' in potem le posameznim ročno določiš recimo 'Music'.
2.) Bega me tudi, da windowsi četudi to enkrat določim, sami velikokrat prešaltajo 'Kind of folder' na drugo kot je bila ročno določena. Kako se temu izognit?
3.) Isto se mi dogaja v dialogu 'Open' v vseh programih, kjer je 'Kind of folder' za vsak folder vedno 'Music'...
Pregledal sem že vse nastavitve v explorerju (vključno s 'Folder options'). Se da to kje v registru določit oz kam se zapišejo lastnosti 'View' in 'Kind of folder' na disk, če je vključeno 'Remeber options for each folder'?
1.) Kako se da zrihtat, da vsem mapam naenkrat določiš za 'Kind of folder' naj bo 'Documents' in potem le posameznim ročno določiš recimo 'Music'.
2.) Bega me tudi, da windowsi četudi to enkrat določim, sami velikokrat prešaltajo 'Kind of folder' na drugo kot je bila ročno določena. Kako se temu izognit?
3.) Isto se mi dogaja v dialogu 'Open' v vseh programih, kjer je 'Kind of folder' za vsak folder vedno 'Music'...
Pregledal sem že vse nastavitve v explorerju (vključno s 'Folder options'). Se da to kje v registru določit oz kam se zapišejo lastnosti 'View' in 'Kind of folder' na disk, če je vključeno 'Remeber options for each folder'?
- spremenilo: KontraCepec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šifriranje folderja/container na PC brez pravicOddelek: Pomoč in nasveti | 2272 (1987) | sodnicaN |
» | Xtreamer prodigy 4KOddelek: Kaj kupiti | 4155 (1834) | fender2206 |
» | C-disk se mi sam polni ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 9990 (9085) | cookyx |
» | Kako spremeniti view v vseh mapah?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1093) | zavajon |
» | win7 - problem z predogledomOddelek: Operacijski sistemi | 3109 (2811) | Cold1 |