Forum » Loža » Delni regres
Delni regres
kronos_10_ ::
Pozdravljeni,
sedaj se mi poraja eno vprašanje. Med leti 2011 in 2012 sem bil zaposlen za določen čas za obdobje enega leta z prekinitvami. Takrat so nas prepričali, da če se pogodba prekine, da nam regres ne pripada. Potem sem šel na faks, imel svoj s.p. in sedaj sem bil zaposlen za krajši čas in sem vseeno dobil sorazmerni del regresa. Sedaj se sprašujem ali bi ga moral med leti 2011 in 2012 tudi dobiti ali je takrat zakonodaja bila drugačna in mi ni pripadal zaradi prekinitev pogodb. Prekinitev mislim, da sem bil zaposlen za 3 mesec nato 1 mesec doma.
Hvala za odgovore.
Lp.
sedaj se mi poraja eno vprašanje. Med leti 2011 in 2012 sem bil zaposlen za določen čas za obdobje enega leta z prekinitvami. Takrat so nas prepričali, da če se pogodba prekine, da nam regres ne pripada. Potem sem šel na faks, imel svoj s.p. in sedaj sem bil zaposlen za krajši čas in sem vseeno dobil sorazmerni del regresa. Sedaj se sprašujem ali bi ga moral med leti 2011 in 2012 tudi dobiti ali je takrat zakonodaja bila drugačna in mi ni pripadal zaradi prekinitev pogodb. Prekinitev mislim, da sem bil zaposlen za 3 mesec nato 1 mesec doma.
Hvala za odgovore.
Lp.
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Regres! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10111 (1131) | edi123 |
» | Regres vprašanjeOddelek: Loža | 6538 (3881) | Invictus |
» | Izplačilo regresa za dopustOddelek: Loža | 7826 (1824) | MadMicka |
» | ZDR - Odpravnina pri poskusnem deluOddelek: Loža | 2570 (2257) | lukaz |
» | Ugotovitev stanja starega dopustaOddelek: Loža | 6965 (6326) | mojsterleo |