Forum » Omrežja in internet » Kako narediti omrezje z omejenim dostopom od zunaj
Kako narediti omrezje z omejenim dostopom od zunaj
TheBlueOne ::
Torej bolj natancno tukaj,zanima me, kaksne resitve poznate iz industrije.
Torej omrezje bi bilo naceloma popolnoma izolirano. Dostop od zunaj bi bil mozen samo, ko nekdo zavedno zacasno tocno doloceni osebi dovoli dostop preko interneta.
Meni so poznane resitve kakor TeamViewer in zacasno aktiviran internet. Obstaja kaj bolj ucinkovitega za taksen koncept?
Torej omrezje bi bilo naceloma popolnoma izolirano. Dostop od zunaj bi bil mozen samo, ko nekdo zavedno zacasno tocno doloceni osebi dovoli dostop preko interneta.
Meni so poznane resitve kakor TeamViewer in zacasno aktiviran internet. Obstaja kaj bolj ucinkovitega za taksen koncept?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Goriški KATE ponudnik - slaba povezava na internetOddelek: Omrežja in internet | 2224 (1583) | He-Man |
» | VPN med računalnikomaOddelek: Omrežja in internet | 860 (694) | NeMeTko |
» | T.Neomej.Klicni vs. T.Isdn vs. M.Inst.PaketOddelek: Omrežja in internet | 2802 (2459) | jerriho |
» | Dostop do informacij o transakcijskih računih začasno blokiranOddelek: Novice / Zasebnost | 4721 (4721) | minmax |
» | kdaj bo omogoce zopet iskanje po forumu?Oddelek: Slo-Tech | 2135 (1336) | Mercier |