Forum » Pomoč in nasveti » Note 8 in crkovanje interneta
Note 8 in crkovanje interneta
BoLhCa ::
Ker na spletu ne najdem nič in tudi že sam sem brez idej, me zanima če se komu kaj svita kaj bi moj telefon je**** v glavo :)
Problem je sledeč, čisto na random čas mobilni podatki na telefonu prenehajo delovati in ko se to zgodi hkrati tudi Wi-Fi ne deluje več.
Nazaj se ne postavi, pomaga samo reset telefona in potem oboje deluje flawless. Seveda samo do ponovitve napake~
To se mi je že dogajalo prej vendar je bilo enkrat na 2-3 mesece in nisem kaj dosti se obremenjeval s tem, sedaj pa se tole sranje zgodi praktično vsak dan oz. ravnokar že tretjič danes!!
Ima kdo kakršnokoli idejo?
Hvala :)
EDIT: telefon ima vse zadnje posodobitve, vse varnostne popravke, operater je T-2 signal lockan na Mobitel 4G
Problem je sledeč, čisto na random čas mobilni podatki na telefonu prenehajo delovati in ko se to zgodi hkrati tudi Wi-Fi ne deluje več.
Nazaj se ne postavi, pomaga samo reset telefona in potem oboje deluje flawless. Seveda samo do ponovitve napake~
To se mi je že dogajalo prej vendar je bilo enkrat na 2-3 mesece in nisem kaj dosti se obremenjeval s tem, sedaj pa se tole sranje zgodi praktično vsak dan oz. ravnokar že tretjič danes!!
Ima kdo kakršnokoli idejo?
Hvala :)
EDIT: telefon ima vse zadnje posodobitve, vse varnostne popravke, operater je T-2 signal lockan na Mobitel 4G
- spremenil: BoLhCa ()
blackbfm ::
Saj pri telefonih nimas nekih opcij razen
1) sim kartico ven dat, obrisat, nazaj not
2) narest factory reset
Ce ne pomaga je pac nekaj s hw
1) sim kartico ven dat, obrisat, nazaj not
2) narest factory reset
Ce ne pomaga je pac nekaj s hw
Ales ::
Pomaga le reset naprave ali si morda poskusil tudi vklopiti aeroplane mode in potem izklopiti?
Je kupljen pri nas pri operaterju, ali..?
Je kupljen pri nas pri operaterju, ali..?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zafrkniti tistega,ki ti je ukradel mobitel (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27862 (9775) | nergac |
» | MMS problem (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17659 (13748) | mojsterleo |
» | Kakšna je šansa, da dobim svoj telefon nazaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28404 (11808) | Mare2 |
» | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2549 (2318) | jukoz |
» | Težave Nexus 4 ,android 4.4.2Oddelek: Operacijski sistemi | 923 (768) | garnier |