Forum » Pomoč in nasveti » Teac w540e ne peče
Teac w540e ne peče
dreja ::
Zadnje čase mi pekač Teac w540e sploh noče več peči cd-jev. Probal sem s tremi znamkami cd-r jev, pa nič. Res, da so bili vsi 48x ( po moje jih bi moral ravno tako zapeči kot ostale...). Pri pečenju se mi ustavi na 5% in dalje ne gre. Zanimivo pa je, da mi CD RW zapeče brez problema.
Probal sem z več programi, ter verzijami nerota, na drugem pc-u, dma imam vklopljen, dal sem mu nov firmware, pa še vedno nič. Uporabljam win2000, je pa v W98 isto...
A je možno, da ne prebavlja 48x cd-jev? Še enkrat ponavljam, da CDRW zapeče ok...
Ima kdo kakšno idejo?
Tnx v naprej
Andrej
Probal sem z več programi, ter verzijami nerota, na drugem pc-u, dma imam vklopljen, dal sem mu nov firmware, pa še vedno nič. Uporabljam win2000, je pa v W98 isto...
A je možno, da ne prebavlja 48x cd-jev? Še enkrat ponavljam, da CDRW zapeče ok...
Ima kdo kakšno idejo?
Tnx v naprej
Andrej
jest10 ::
A pečeš na max hitrosti?
Probaj recimo z 8x
Če to ne pomaga ga odpri in spucaj lečo od laserja.
Če ne bo nič bolje se počasi poslovi od snemača
Probaj recimo z 8x
Če to ne pomaga ga odpri in spucaj lečo od laserja.
Če ne bo nič bolje se počasi poslovi od snemača
dreja ::
Tnx bom probal na 8x.
Kako pa spucaš lečo? Zadošča, če sem jo obrisal s suho vato? A lahko brez škode uporabim alkohol?
A je prav, da ima leča "črto" čez sredino?
LP
Kako pa spucaš lečo? Zadošča, če sem jo obrisal s suho vato? A lahko brez škode uporabim alkohol?
A je prav, da ima leča "črto" čez sredino?
LP
jest10 ::
Črto?
Nobene črte ne sme biti.
Lahko uporabiš alkohol, ampak le medicinski. Ker običen ni dovolj čist in lahko ratajo fleki na leči.
Nobene črte ne sme biti.
Lahko uporabiš alkohol, ampak le medicinski. Ker običen ni dovolj čist in lahko ratajo fleki na leči.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plextor 716-a ne peče CD-jev!Oddelek: Strojna oprema | 1048 (965) | ivo- |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6682 (4593) | pingo76 |
» | Plextor 40/12/40 problem!!Oddelek: Strojna oprema | 1896 (1456) | mlakar |
» | hitrost in peka cd-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 4147 (3705) | frenk |
» | V kolikšnem času vam posname poln 700MB CD? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5210 (4319) | Lime |