Forum » Pomoč in nasveti » Zalman ZM80-HP VGA-Rebra problem
Zalman ZM80-HP VGA-Rebra problem

dego14 ::
Mam Sapphire Radeon 9500 Pro in sem hotel zamenjati z rebri od zalmana pa jih ne morem odstranit. Odstranil sem tista 2 plastična zatiča vendar rebra pa ne gredo dol. A so prilepljena z lepilom? Mi lahko kdo pomaga kako z njimi dol.
Hvala za odgovor.
Hvala za odgovor.

sash ::
če so prlimana gor,kr v zmrzovalnik z njimi za neke cajta, pol pa jih z OBČUTKOM potrgaj dol

--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group

Sem dal v grafo v skinjo za 2 uri. Pa še vedno ne gredo dol. hmm. Kaka druga zamisel ali obstaja še kak drug način?

Reso ::
Jaz sem vzel klesce (papagajke) pa stisnu hladilnik in ga zavrtel v eno smer in je hladilnik sov dol, brez klesc pa ga nisem mogel dat dol. Seveda sem prej dal graficno v zamrzovalno skrinjo.

hehe. sem zrihtal. Sem vzel mobi kartico in podložil pod rebra pol pa z tehničnim nožekom med procesor in rebra. rebra so kar podrsela z procesorja.
Vseeno hvala za pomoč.
Vseeno hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odstranim rebra z moje grafične?Oddelek: Navijanje | 1887 (1254) | fulgur |
» | Izkusnje z zalmanovim termalnim lepilomOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1529 (1321) | ali3n |
» | Hladilna rebra za na grafičnoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1079 (971) | Jure2k |
» | odstranitev V3 300 reberOddelek: Pomoč in nasveti | 871 (814) | Loki |
» | Hlajenje Geforce 2mxOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1436 (1321) | element |