Forum » Izdelava spletišč » Referral programi večjih slovenskih agencij za manjše podizvajalce
Referral programi večjih slovenskih agencij za manjše podizvajalce
Kasual ::
Pozdravljeni,
Zanima me, če veste, katere slovenske agencije ponujajo referral programe za podizvajalce - izdelava spletnih strani in trgovin. To sem opazil že večkrat v tujini, kjer projekte, ki so npr. pod 5.000€, posredujejo manjšim podizvajalcem za nek %, torej vse deluje kot lead generation.
Kateri pa so takšni slovenski ponudniki?
Zanima me, če veste, katere slovenske agencije ponujajo referral programe za podizvajalce - izdelava spletnih strani in trgovin. To sem opazil že večkrat v tujini, kjer projekte, ki so npr. pod 5.000€, posredujejo manjšim podizvajalcem za nek %, torej vse deluje kot lead generation.
Kateri pa so takšni slovenski ponudniki?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popoldanski s.p. in podaja preko US Amazone [brez zaloge]Oddelek: Loža | 6823 (5501) | trgovec35 |
» | Paypal preko osebnega računa & SPOddelek: Pomoč in nasveti | 4553 (3816) | shintaro |
» | Univerzalen širokopasovni dostop do interneta bi EU stal pol bilijonaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12852 (9086) | SuperVeloce |
» | Nategun, ki "rešuje" PrimorjeOddelek: Problemi človeštva | 3024 (1970) | Invictus |
» | Microsoft spet kradel kodoOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3588 (2453) | Pithlit |