» »

SPLETNA TRGOVINA: priporočila

SPLETNA TRGOVINA: priporočila

WiLd_WiNd ::

Zdravo!

Vodim podjetje z 19 letno tradicijo (kmalu 20), imamo 2 poslavalnici in sedaj bi se radi širili še na internet.

Projekt / velikost spletne trgovine je slikarski oddelek https://hobbyart.si/, cca 1.000 - 2.000 izdelkov.

Design mi je ok če je tema z neta, z rahlimi modifikacijami (samo da je pregledno), uvoz izdelkov (priprava csv datoteke) , tekste, blog bi naredili mi.

Kolikšna mislite da je cena? Kakšno platformo priporočate in seveda KOGA? =)

Hvala lepa,

A.
The best way to predict future is to create it =)

Netrunner ::

Cca. od 2k naprej. Priporočam mene :)
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

anketar ::

based

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: garamond ()

c3p0 ::

Magento, priporočal bi sebe, pa imam preveč dela. Sicer pa nekje 3k€. Pri Magento rabiš hiter server in še kak Varnish za res hitro delovanje, navaden sharing za 30€/leto večinoma žal ne bo dovolj.

Magento je overkill za večino trgovin ker vsebuje en kup funkcionalnosti, katere manjše trgovine večinoma ne potrebujejo. V osnovi je počasen in bilokakšen razvoj in dodelave so zahtevnejše in posledično dražje.

Magento se splača ko se gre za večje trgovine.

prowb ::

Torejbi namesto Magento priporočal kaj? Woocomerce? Mogoč celo shopify?

2k artiklov več ni kačji mašelj...

@prowb => Saj nisem rekel da ga odsvetujem ampak samo, da se mi ne zdi primeren. Woocommerce ne poznam in se izogibam vsega kar je povezano z WP in z shopify še nisem delal. Včasih bi tako trgovino postavil s kakšnim namenskim CMS-om kot je pretashop ali opencart-om, kateri se kar obnesejo do neke mere vendar niso za se hvalit :) Drugače pa danes če delam trgovino, le to delam z namenskim modulom za CMS katerega uporabljam.

@c3p0 => 2k ni dosti. Pa ni tako pomembno št. artiklov kot so pomembnejše katere fukncionalnosti želijo imeti. 2k artiklov lahko brez težav razporediš v osnovne in podkategorije tako, da je preglednost dobra. Zadeve se začnejo komplicirati pri naprednih filtrih, konfigurabilnih izdelkih ipd.

mahoni ::

Nekih 6000€. Priporocam sebe.

> Drugače pa danes če delam trgovino, le to delam z namenskim modulom za CMS katerega uporabljam.

to pa je?

CMS ni releveanten za ta topic, saj OP sprašuje o ceni izdelave in ne sistemu.

Drugače pa kar se cene tiče je le to težko določiti prez predhodnega sestanka. Cene kot sem rekel se vrtijo od 2k naprej s tem da ta cena pokrije eno simple trgovino brez nekih naprednih funkcionalnosti.

Poslovna skrivnost praviš? Če ni Magento, Presta ali WP z WooCommerce... Avtorja zanima namreč tudi kakšno platformo priporočamo.

c3p0 je izjavil:

Poslovna skrivnost praviš?

Pravim?

Katero platformo uporabiti je pomembno samo za nekoga, ki bi si rad sam postavil trgovino.

Za naročnika je pomembno:
- Da dobi kar si želi (kaj želi pa izvemo na obveznem sestanku)
- Da je moderiranje enostavno
- Da je možnost širitve
- Da je platforma primerna za načrtovan obseg
- Da je platforma odprta in dovolj razširjena (v primeru menjave developerja)

Ali je to WP z woocommerce ali opencart ali xyz nima veze. Kdor se odloči zame mu podam vse potrebne informacije saj se mi ga ne da meriti tukaj na forumu.

Potem pa lahko poveš kaj uporabljaš, ali ne? Saj OP sprašuje za platforme.

louser ::

Načeloma bi lahko ob pripriporočilu samega sebe podali tudi svoj portfolij.
Če se vam ne da razglabljati in komentirati, imate posebej namenjen oddelek samo za firme.

Opu naša priporočila ne pomagajo kaj dosti, saj smo samo en seznam vzdevkov :)

Op => jaz osebno doma ne delam več, ker ni volje in časa, lahko pa v sklopu podjetja kjer sem zaposlen. V kolikor si zainteresiran mi pošlji zs za informativni sestanek.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelava spletne trgovine

Oddelek: Izdelava spletišč
338226 (3009) PrihajaNodi
»

Spletna prodaja

Oddelek: Izdelava spletišč
133031 (2768) gslo
»