Prijavi se z GoogleID

» »

Predlogi za primerno poceni lokacijo za podaljšanj vikend hekanja

Predlogi za primerno poceni lokacijo za podaljšanj vikend hekanja

mojca ::

Zbiram predloge za lokacijo z dostopnimi cenami (polni penzion ali možnost kuhanja) za cca. 10 mlajših oseb v sredini oktobra, kjer lahko spiš, ješ in delaš cca. 4-5 dni. Dober internet zelo zaželjen (čeprav lahko prinesemo hoferjevo SIM kartico in router itd.), lokacija v naravi velik plus. Če bi se dalo stisnit za 50 EUR ali manj na dan, bi bilo zakon. Lahko gre malo gor, a ne preveč.

Spraševala sem za CŠOD s polnim penzionom za cca. 25 EUR, ampak imajo šole prednost in je izven poletnih počitnic skoraj nemogoče dobiti termin, oz. če ga dobiš, se ne moreš vnaprej dogovoriti za učilnico, ker ima šola prednost, in ti lahko šele takrat, ko prideš na lokacijo, povedo, da nimaš kje delat.

Dvakrat doslej smo si kuhali v eni gorski kučici v Gozdu Martuljku, ampak je lastnik nenormalno dvignil cene prenočišča (vsaj uradne).

Idealno je, če se vse dogaja znotraj enega poslopja, velik plus je, če tam ni gruče drugih. Ne bi npr. rada, da si vsak najde svoj hostel v Ljubljani, potem gremo za par ur na faks (kjer bi morda celo dobili učilnico), zapravimo dve uri za kosilo, spet za dve uri na faksi, dve uri na večerji, potem se pa razgubi vsak na svoj konec mesta. Fajn je, če lahko potem po želji debatiraš še pozno v noč.

starfotr ::

Greš na npr. Roglo, Pokljuko ipd. Izven sezone se da po moje priti poceni skozi.

Avenger ::

Spremljaj airbnb. Izven sezone so nižje cene, oziroma se načeloma lahko zdilaš.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

mojca ::

To, da lahko pogledam na booking / airbnb etc., vem, a lahko samo iščem dva polna delavnika, sploh pa ne na enem ne drugem portalu ne morem videti cene polnega penziona, iskati po kriteriju hitrosti interneta, obstoju nekega skupnega prostora, dovolj velikega za par norcev z računalniki ..., videti nekih sezonskih posebnih ponudb ali posebne cene, ki jo je lastnik pripravljen dati za skupino za en teden.

Predvsem bom hvaležna za konkretne predloge.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam na morje z otroki? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
542054 (297) flyby
»

Potovanja po svetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6213475 (4284) VolkD
»

Morje hrvaška? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9216939 (3873) Okapi
»

Proizvodnja brez s.p.

Oddelek: Loža
302739 (1543) vofra
»

Različni all inclusive aranžmaji

Oddelek: Loža
112456 (2293) c0dehunter

Več podobnih tem