Forum » Pomoč in nasveti » Excell in Word
Excell in Word
DeninhoFC ::
Zdravo eno vprašanje: Moram podatke iz excella prenesti v word, pa me zanima kak se da najhitreje mogoče da nebi use prepisoval oz. usako vrednost posbi kopiral. imam takole:
mora pa bit takole:
Se pravi: mora bit T1 (namest hidropona je to pa rastlinjaka itd.) spodi pa 0.22±0.01b v T2 0.22±0.004b itd. uni dve se morta združit medzmes pa +- znak če me razumete.. pa tile T1, T2 so namest hipodrona, rastlinjaka itd.
mora pa bit takole:
Se pravi: mora bit T1 (namest hidropona je to pa rastlinjaka itd.) spodi pa 0.22±0.01b v T2 0.22±0.004b itd. uni dve se morta združit medzmes pa +- znak če me razumete.. pa tile T1, T2 so namest hipodrona, rastlinjaka itd.
- spremenil: DeninhoFC ()
Kurzweil ::
Določi tabelo in copy/paste... lahko pa tudi kot sliko... v Windows 10 odpri priložen program Snipping Tool, označi željeno in spet copy/paste...
darkolord ::
Na drugem listu si naredi novo tabelo in referenciraj podatke iz te tabele. Vrednosti združiš s funkcijo CONCAT().
ja sm uporabo concat sam je jeba da mi na več decimalk vrže... sm probo zdej z text pa gre sam je ful dela.. pa za usak stolpec moram posebi kodo ali? npr. za T1 pa T2 spet ekstra
fora v tem k mam pr enih 2 decimalki pr enih tri...in kak naj napravim da mi take vrednosti ostano kot so?
DeeCoy ::
fora v tem k mam pr enih 2 decimalki pr enih tri...in kak naj napravim da mi take vrednosti ostano kot so?
Googlaj:
Excel zaokroževanje na dve decimalni mesti
Res neverjetna lenoba..
mirator ::
Ne vem zakaj mi ne prime link. Pojdi na google in vstavi "vstavljanje excel tabele v word".
Boš dobil vse odgovore.
Boš dobil vse odgovore.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirator ()
mirator ::
Še en poizkus:
https://sl.soringpcrepair.com/how-to-tr...
https://sl.soringpcrepair.com/how-to-tr...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel - problem z decimalkamiOddelek: Programska oprema | 1211 (1107) | smacker |
» | Prevara? Račun za 29:47 min klicev na komercialno št. pred pol letaOddelek: Loža | 8715 (5755) | GupeM |
» | Vzajemni skladi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27279 (17508) | Mr_Globus |
» | [MS Office][Excel] zaokroževanje in spajanje podatkovOddelek: Programska oprema | 4233 (3590) | milc |
» | casio kalkulator fx-82sx pomoč - NUJNOOddelek: Pomoč in nasveti | 1078 (1024) | gapi000 |