» »

Snemanje filmov z Bin datoteko

Snemanje filmov z Bin datoteko

Eki ::

Čao
Zanima me naslednje. Imam film z bin datoteko. Ta film sem si posnel dol z interneta sedaj pa ga lahko gledam samo preko daemon tools. To je še vse v redu . Problem je naslednji ko zapečem na cd mi ga noče prepoznati. V čemu je problem in pa če mi lahko gdo pove kako to spremeniti v navaden fail da lahko gledam v Vplayerju. Hvala

robio ::

Zraven tega fajla poglej (kjer maš Charlies_Angels_Full_Throttle_(2003).CD1.ctp.ShareReactor.bin)in bi mogu imet še Charlies_Angels_Full_Throttle_(2003).CD1.ctp.ShareReactor.cue dol sami 1kb(v propetisih 1.6kb)
a maš?

imam ja točno to - Charlies_Angels_Full_Throttle_(2003).CD1.ctp.ShareReactor.cue

sash ::

in sedaj lahko ta filet mountaš preko wirtualnega pogona in ti bo zalaufalo, lahko pa tud posnameš na CD
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Ja ne gre sm probal z Vplayerom pa ne gre mi napiše neznana napaka

Je mal dle trajal. Sm mogu še Nerota naložit.Zdej pa ko odpeš Nero smart start greš na"copy and back up" in izbereš "Burn image to disc". Vprašal te mo kje maš .cue na disku. Pokaže na Charlies_Angels_Full_Throttle_(2003).CD1.ctp.ShareReactor.cue in daš Open. Pol pa še burn ampak vseeno nevem če bo dost prostora na 800 Mb cdju.

zadeva je verjetno VCD ali SVCD, to pa so zadeve kjer imaš film v eni mapi (mpg al neke pogobnega) in poskusi sam tisti filet tam not zagnat pabo mogoče šlo, sicer pa ti bolj priporočam kak DVDplayer program - PowerDVD, ...
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Sash: sej pravi da gleda ga lahko samo zapeč ga ni znal

robio daj mi to v slovenčini ker te nč ne zastopim hvala ti

klikneš z desnim gumbom na .cue filet in daš odpri z, pol pa izbei program z diska in nato poišči NERO.EXE in to je to
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Bomo probal.
Ko zaženeš Nerota se ti odpre "čarovnik" (v ang. Nero smart start-kako so prevedli nevem) izbereš "kopije in " back up"" in izbereš "Zapeci sliko". Vprašal te bo kje maš .cue na disku. Pokaže na Charlies_Angels_Full_Throttle_(2003).CD1.ctp.ShareReactor.cue in daš Odpri. Pol pa še burn ampak vseeno nevem če bo dost prostora na 800 Mb cdju.
Upam da bo šlo

a je ratal

Djte mi še povedati če so teli cd dobri za snemanje - proformance 800mb

in zakaj nebi bili ?
--------------------
Think different...
TOROiD Group

najbrž misliš ePerformance. Jst jih uporabljam že 3 leta pa nimam nobenih problemov(700Mb). Kolk se pa da na 800Mb zapečt preko meje pa nevem. A je teb uspelo zapečt?

Aja zdaj sm nazaj inštaliral stari nerosepravi ahed nero a je tukaj isti postopek ker ko se mi odre čarovnik me upraša sestavi ali kopiraj jst dam sestavi potem dam podatkovni cd potem ustvari nov podatkovni cd in potem se mi odpre okno je to do sedaj vse pravilno potem samo še označim ti dve datoteki in dam zapeči

Ma dons sm kupu te cd pa zdaj vidim v čem je finta . prodajalka se je mal zeznla jst sm vzel škalo z 20 cd ona mi je pa računala škatlo z 10 cd pa še dala mi je 5 %popusta tko da me je škatla z 20 cd pršla 1.740 sit. Zato sm mislu da je neki narobe
čao

pa ne!! V vsakem Nerotu moraš piskati ukaz "ZAPECI SLIKO"!!!! Najdeš ga v prvi vrstici kjer imaš tud pomoč, pogled, okno in ostale( v angleščini še file,recorder.... Nevem kakšne izraze so uporabljali za prevod v slovenščino!!!) Preglej vse in našel boš ukaz "ZAPECI SLIKO". Od tuki naprej je pa isto kot sm že napisal.
A bo šlo?

Halo uspel mi je priti do tega zapeči sliko in kaj sedaj jst označm ta fail in me vpraša če zapeče. zdaj ne vem kaj moram narediti kaj pa tisti drugi fail bin tukaj nima povezave al kaj . in pa na kakšni brzini je najbolje peč

pa še nekaj po neki metodi zapisa me sprašuje posnetek naenkrat al kaj označim . a simulacijo rabim pri peki

P domač povedan: cue pove kje je bin tko da bina tuki sploh ne vidiš. Če ma ePerformance 800Mb je itak max 24x drugač pa cue-bin nimata veze z hitrostjo. Disk naenkrat bo vredu

nonstop mi piše da analiza diska ni uspela kaj narediti .

kaj pa če daš not kakšen drug cd?

Napiše mi tudi to: Zapisovanje komplikacije v TAO ni možno s tem zapisovalnikom

drug cd z 800mb zdaj nimam

Pa ti pekač podpira PEKO ČEZ MEJO?

ja snemal sm že čez mejo sepravi podpira
zdaj bom spet inštaliral to demo verzijo smart nero pa bomo videli

Ja tko bom povedal v novem nero pa hpče pečt no sj zdaj je začelo peči cd bomo vidl če se ga bo dalo tudi gledati ajde čao

No zdaj mi je posnelo in lahko gledam z media playerjom ne morem pa odpret z vplayerjom

jero_no1 ::

najbols je pa da si snames program Fire Burner pa z njim zapeces cue/bin fajl pa ne bo nobenih problemov.

Vse se da rešit če se hoče
čao

bbobst ::

Bin datoteko odpri z WinISO in extraktaj,nato pa extrakt (film.avi ali film.mpeg) zapeči kot navaden podatkovni CD.
Preverjeno dela in ne rabiš nobenga .cue.

Ne poznam tega programa Winiso oziroma sem slišal da ni nevem kaj. A obstaja enostavnejši program za pretvarjanje failov. iz bin ali cue v avi
hvala

bbobst ::

WinIso pa res ni nič posebnega.Delaš enako kot z WinZip-om.Vsaj pri extraktanju.

HerrBaron ::

Sicer pa če maš (S)VCD image velik 800 MB pride lepo na 700MB cd.
Preverjeno z Pirates of the carribean posneto na BenQ Gold 700MB na LiteOn 52x24x52
Za snemanje pa sem uporabil cdrdao.

Isti file mi je pa nero ene 2x zaje*al, pa sem nekje na enem forumu prebral, da ima nero kdaj probleme z določenimi cd image-i.

danielka84 ::

da, tale charlies angels full throttle gre lepo na 700MB cdje! ne rabis dobenega overburninga, ker 800mb vcdji gredo lepo na 700mb cd
preverjeno.

za snemanje pa uporabi Alcohol 120%, pa tam zberes videocd, pa viola, ze dela..
najboljsi tool za delo z imagi.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako posneti 750 mb na 800 mb cd-r???

Oddelek: Pomoč in nasveti
242540 (2196) 5er-->
»

800 MB le 702...

Oddelek: Strojna oprema