» »

Nehotena sprememba jezika v Win98 iz SLO v ANG

Nehotena sprememba jezika v Win98 iz SLO v ANG

Klinsmann ::

Spet jaz...namestil sem si neki update za Win98 in zaj mam kar naenkrat vse menije angleške...no, skoraj vse - nekatere stvari "Zaženi", "Pomoč" itd. so še ostale, samo oni meniji pa so kr angleški npr. namesto "Preimenuj" je "Rename"...prvo sploh nisn zarad tega mel ikon pa start menija, ker je win neumni iskal pod mapo "desktop" namesto "namizje", ok no, to sn zaj popravo tak da najhujšemu sn se izogno, samo vseeno...kak bi one menije nazaj na slovenščino spravo???
MARIBOR VIOLCNI!!!

ToniT ::

Bojim se, da samo z novo namestitvijo.

Cokolesnik ::

Po ponovni namestitvi Oken pa boš verjetno spet namestil kakšen popravek, kar je sicer normalno, vendar boš na istem - spet z angleško slovenskimi meniji. Napaka je pri Microsoftu, zato se ne sekiraj.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Klinsmann ::

Aha ok...no, sej me ne moti tolko, sn samo mislo, da bi bi blo mogoce dovolj kje v registru al pa kaki datoteki spremenit kaki parameter pa bi stvar spet laufala...na novo pa neom sou instalirat tak fejst pa me tui nea moti ;)
Hvala za odgovore!
MARIBOR VIOLCNI!!!

Jakka ::

Meni se je pa spremenil jezik winsow 98, ko sem inštaliral novejši IE v angleškem jeziku.
Mogoče bo obnovitev starejše verzije pomagala. Če pa ne pa namestiš novejšo verzijo v slovenskem jeziku

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22077864 (20000) CaqKa
»

Kako spremeniti menije nazaj v slovenščino?

Oddelek: Pomoč in nasveti
132488 (2248) nokia6310
»

Samo slovenski meniji v WIN XP

Oddelek: Operacijski sistemi
51599 (1433) Izi
»

Open Office prednosti/slabosti

Oddelek: Programska oprema
402800 (1771) Jst
»

Outlook Express v XPjih ni več slovenski ?

Oddelek: Programska oprema
51830 (1662) kinimod5

Več podobnih tem