Forum » Loža » Stunt driving šola v Slo?
Stunt driving šola v Slo?
Evstera ::
Čez lužo je tega očitno kar dosti. Najeta stara vzletna proga in nekaj zgonjenih avtomobilov + učitelj. Vožnja z ročno tako in drugače. No, očitno nekateri tudi po 2 kolesih.
Kot vozniku, ki mu vožnja ni nujno zlo, ampak užitek, hkrati pa vozim po predpisih, bi mi bilo kaj takega zelo všeč.
Pozna kdo kaj takega kje relativno blizu?
https://www.youtube.com/results?search_...
Prosim ne predlagajta mi zapuščenega parkirišča in nakupa rabljenega vozila. Menim, da je za kaj takega potreben inštruktor. In ne lastno vozilo. :P
...mora biti pa kar drago.
AJA, pa ne predlagajte mi AMZS šole varne vožnje :D Sicer imajo fino progo, na kateri bi se dalo marskikako motati volan, ampak so tako bedno zategnjeni.
Kot vozniku, ki mu vožnja ni nujno zlo, ampak užitek, hkrati pa vozim po predpisih, bi mi bilo kaj takega zelo všeč.
Pozna kdo kaj takega kje relativno blizu?
https://www.youtube.com/results?search_...
Prosim ne predlagajta mi zapuščenega parkirišča in nakupa rabljenega vozila. Menim, da je za kaj takega potreben inštruktor. In ne lastno vozilo. :P
...mora biti pa kar drago.
AJA, pa ne predlagajte mi AMZS šole varne vožnje :D Sicer imajo fino progo, na kateri bi se dalo marskikako motati volan, ampak so tako bedno zategnjeni.
- spremenilo: Evstera ()
Evstera ::
Hah ja, gledam in vidim da je tip precej znan. In predvsem da očitno res obvlada. Pri nas je verjetno res samo tako opcija, da k nekomu prideš in ga vprašaš, če se mu da s čim takim ukvarjati. V tujini pa imajo zaradi velikega števila filmov cele šole kaskaderstva...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nesposobnost ameriske mornarice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17902 (14862) | Okapi |
⊘ | Izbira motorja in kratke relacije (TDI vs. TSI) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 29245 (27240) | dzinks63 |
» | Napredni simulator vožnje za izboljšanje varnosti v cestnem prometu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14318 (12731) | solatko |
» | simulacija vožnje avta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 14386 (11760) | Loki |