Forum » Pomoč in nasveti » Windows 10 DSP z CPU in osnovno ploščo
Windows 10 DSP z CPU in osnovno ploščo
skorp_jon ::
Lep pozdrav.
Zanima me ali lahko kupim windows 10 dsp licenco s procesorjem in osnovno ploščo.
Druge stvari ne rabim, ker že nekaj imam. Rabim samo nov procesor in osnovno ploščo.
V trgovini mi je rekel, da moram kupit celotni računalnik, da bi lahko vzel DSP licenco.
V mojem primeru moram baje kupit dražjo FPP licenco. Ali bi mogoče šlo z GGK licenco?
Zanima me ali lahko kupim windows 10 dsp licenco s procesorjem in osnovno ploščo.
Druge stvari ne rabim, ker že nekaj imam. Rabim samo nov procesor in osnovno ploščo.
V trgovini mi je rekel, da moram kupit celotni računalnik, da bi lahko vzel DSP licenco.
V mojem primeru moram baje kupit dražjo FPP licenco. Ali bi mogoče šlo z GGK licenco?
3dpt ::
Da si upravicen do DSP je potreben nakup petih (5) perifernih enot.
GGK licenca bi sla brez tezav, samo je pri GGK pomoje tako kot pri dsp. Vezano na hw in je licenčno pokrito za ta hw. FPP (full package produkt) pa je prenosljiv na drug računalnik.
GGK licenca bi sla brez tezav, samo je pri GGK pomoje tako kot pri dsp. Vezano na hw in je licenčno pokrito za ta hw. FPP (full package produkt) pa je prenosljiv na drug računalnik.
DeeCoy ::
https://www.ebay.com/itm/WINDOWS-10-PRO...
Če nimaš za biznis use..
Še tole (tvoje kritje):
" DISCLAIMERS
the activation keys sold in this listing are genuine and are used as a system builder. supplied by authorized Microsoft partners. To comply with the terms and conditions of both Microsoft and eBay, all of the items sold are new and sourced directly at the time of sale from third party Microsoft sellers "
Če nimaš za biznis use..
Še tole (tvoje kritje):
" DISCLAIMERS
the activation keys sold in this listing are genuine and are used as a system builder. supplied by authorized Microsoft partners. To comply with the terms and conditions of both Microsoft and eBay, all of the items sold are new and sourced directly at the time of sale from third party Microsoft sellers "
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeCoy ()
bluefish ::
Striktno gledano so ti ključi ravno tako legalni kot uporaba aktivatorja s poljubnega trackerja ali nakup edu ključa od naključnega študenta.
DeeCoy ::
Striktno gledano so ti ključi ravno tako legalni kot uporaba aktivatorja s poljubnega trackerja ali nakup edu ključa od naključnega študenta.
Kot uporaba aktivatorja ne. Drugo drži. Kar se tiče EU so ključi legalni. Kar se tiče msja niso po njihovem policyju. Zato sem pa napisal, da če ni za biznis use, je ta ključ isto ok (dal sem primer).
Han ::
orbika ::
Ali lahko uporabiš Home verzijo za s.p. ali pa moraš kupit striktno Pro verzijo? Gledam FPP verzije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows licenca (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16983 (10218) | Dman |
» | Nakup Windows 10 - katere izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 9531 (8795) | Miha 333 |
» | Nakup windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16738 (8179) | gslo |
» | Nakup licence za neoriginalen windowsOddelek: Operacijski sistemi | 8264 (6753) | s51as |
» | Windows Vista Home Premium Install CDOddelek: Operacijski sistemi | 4114 (3364) | ender |