» »

Robotski sesalnik

Robotski sesalnik

rezator ::

Zdravo.

Rad bi kupil nizek robotski sesalec. Našel sem ilife a8, ki je visok 72mm. Če bi šlo še nekoliko mm nižje bi bilo odlično, ker to bi šlo za las (če bi). Obstajajo tisti, ki so zelo nizki, ampak so samo za trde površine. Ta mora biti tudi za tepih. Ve kdo za kakšnega? Cena do 250 evro, tam nekje.

p.s. če se tema ponavlja se opravičujem, ampak išči okno mi že nekaj časa ne deluje. Ne vem zakaj.
Some people feel the rain. Others just get wet.
  • spremenil: rezator ()

buttcrack ::

Alen89 ::

Po temeljitem pregledu Neatsvor X600 Pro robotskega sesalca na spletni strani Svetnakupov.si, (tle mate se link https://svetnakupov.si/proizvod/neatsvo... ) sem popolnoma navdušen nad njegovimi zmogljivostmi in inovativnimi funkcijami. Ta model se ponaša z izjemno močjo sesanja 6000 Pa, kar zagotavlja temeljito čiščenje vseh vrst talnih površin. Njegova 3D laserska navigacija UltraLDS 4.0 omogoča natančno kartiranje in učinkovito čiščenje brez zgrešenih mest, med tem ko integracija z aplikacijami, kot sta Google Home in Amazon Alexa, omogoča enostavno upravljanje.


Posebej sem navušen nad sistemom za pomivanje tal NWater, ki zagotavlja natančno doziranje vode in omogoča prilagajanje stopnje mokrote glede na vrsto tal. Dve ločeni XL NSwitch posodi za prah in vodo pomenita redkejše praznjenje in manj vzdrževanja, kar je velik plus za vsakogar, ki ceni čistočo brez veliko truda.


Zahvaljujoč tihi operaciji s tehnologijo NSilence in dolgotrajni bateriji, ki omogoča do 150 minut čiščenja, je Neatsvor X600 Pro idealen za vsakodnevno uporabo brez motenj. Njegova sposobnost avtonomega navigiranja in čiščenja več nadstropij ter prilagajanje moči sesanja glede na vrsto talne površine dokazujejo, da je to resnično vrhunski izdelek.


Vsem, ki iščejo zanesljivega, učinkoviteega in pametnega robotskega sesalca, toplo priporočam Neatsvor X600 Pro. Ta naprava je presegla vsa moja pričakovanja in resnično olajšala čiščenje mojega doma, hkrati pa zagotovila izjemno čistočo.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Opkow ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup pokončnega sesalca

Oddelek: Loža
367503 (2289) Dehsse

Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
309144044 (63726) perci
»

Robotski sesalci. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16764589 (24237) mat xxl
»

Kaj dejansko pomaga proti prahu ??? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6113165 (11087) m0LN4r

Več podobnih tem