Forum » Operacijski sistemi » windows 10 hacked
windows 10 hacked
detroit ::
Zivjo, ali se kako da videti log kopiranja ali dostopanja do datotek v windows 10. Kolegu so vdrli v comp, imel je temaviewer ne vemo pa niti kje je entry point. Kaksni so sploh koraki za zavarovanje OSa. lp
Skero
Fsegula62 ::
C:\Users\USER\AppData\Roaming\TeamViewer
FiLiPiNKO (Fsegula62) | IT storitve www.linkomp.si | LinKomp |
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
log sem nasel hvala vendar ni nic ocitnega notri
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
kloko ::
@sandmat o temu sem bral vendar ni bil vklopljen, sem tudi preveril ce bi slucajno bil but no cigar:) @kloko prenos razlicnih sredstev iz raznih virov @bluefish hvala bom prebral
Skero
Randomness ::
Kaksni so sploh koraki za zavarovanje OSa.Sprašuješ v smislu preventive ali kurative? Takoj, ko odkriješ incident, se načeloma naredi dump RAMa (če comp vmes še ni bil ugasnjen) in image diska. Nato na tem narediš dodatno analizo, kompromitiran PC pa zapečatiš oz. to namesto tebe naredi profesionalec. No, odvisno od tega kaj in koliko je v igri, seveda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnost dodatne telefonske vertifikacije?Oddelek: Loža | 1129 (875) | RejZoR |
» | vdor hekerjev v gmailOddelek: Pomoč in nasveti | 2779 (2459) | grinhorn33 |
» | Britanska policija aretirala domnevnega vodjo LulzSeca, ta trditve zavračaOddelek: Novice / Varnost | 9440 (7756) | 3furious |
» | Vdor v računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11791 (10367) | AngelOfDeath |
» | Kraja (da ali ne ?) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5168 (3934) | CaqKa |