» »

vdor hekerjev v gmail

vdor hekerjev v gmail

laraa ::

hei...imam veliko težavo. včeraj sem pogledala na gmailu anktivnosti na mojem računu. bilo je več različnih IP jev in vsi samo iz ZDA!!! s tem da se videla da so bili kar naprej prijavljeni na moj račun. takoj sem spremenila geslo. grem pogledati danes in isto! spet isto število IP jev, vsi iz ZDA. ali kdo ve kaj naj storim?

Mesar ::

nehaj uporabljati badoo, twoo, netlog, ...
Your turn to burn!

hm nič od tega ne uporabljam...

RejZoR ::

Začni uporabljati 2 stopenjsko prijavo, kjer se brez tvojega mobilca ne more nihče prijaviti tudi če ugotovi tvoje geslo od GMail-a.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

pol pa kakšno podobno stran, ali pa si pusta njihov mail za obnovitev gesla.
Your turn to burn!

@nny ::

Tudi meni so vdrli v gmail, pa nisem zadnji idiot, kar se IT področja tiče. 2-stopenjsko prijavo sem opustila zaradi kompliciranosti, res pa sem izbrisala arhiv in za pomembnejše stvari sedaj uporabljam drug naslov z močnim geslom.

mitkos ::

Kako pa pogledaš s katerih IP se prijavljaš na gmail?

To see your account activity, click the Details link next to the Last account activity line at the bottom of any Gmail page.

Izpiski so omejeni na 15 zadnjih logov ali neko podobno število.

RejZoR ::

@nny je izjavil:

Tudi meni so vdrli v gmail, pa nisem zadnji idiot, kar se IT področja tiče. 2-stopenjsko prijavo sem opustila zaradi kompliciranosti, res pa sem izbrisala arhiv in za pomembnejše stvari sedaj uporabljam drug naslov z močnim geslom.

Na začetku je bila dvostopenjska avtentikacija res butasta ampak zdej je pa zelo dobro narejena.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

sem sedaj naštimala 2-stopenjsko prijavo. upam da ne bom več teh težav.

@nny je izjavil:

Z lepim se hvališ.
Your turn to burn!

Mesar je izjavil:

Z lepim se hvališ.

Zakaj bi se hvalila? Za razliko od vedno popolnih g33kov priznam napake. Si všel v enčbo, da mogoče življenjski slog/programska oprema/whatever ne klapa z 2-stopenjsko aktivacijo?

Ne uporabljam 2 stopenjskega prijavljanja, pa še nisem imel problemov na niti enem izmed XX gmailov. Kmal jih bo XXX :D
Your turn to burn!

Mesar je izjavil:

Ne uporabljam 2 stopenjskega prijavljanja, pa še nisem imel problemov na niti enem izmed XX gmailov. Kmal jih bo XXX :D

Popolni g33k torej!
Sem lahko tvoja prijateljica? ;)

Nizka 8-O

In zakaj bi bil popolni g33k, če ne naredim neke napake ali pa da le te ne priznam če tudi jo naredim? :)

PS: Prijateljujem samo s PNGji ;((
Your turn to burn!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mesar ()

crniangeo ::

laraa , da nimaš slučajno migriranih več accounotov.. recimo več gmail računov , da jih lahko gledaš pod enim ?
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

šernk ::

a na virus na compu, ki nekomu pošilja novo geslo pa nihče ne pomisli?

so tudi meni pred časom vdrli v gmail, predvidevam pa da je bil vdor posledica lahkega in enakega gesla na več straneh pa sem napreden uporabnik, vendar nisem dajal pozornosti na to, no od takrat naprej so šla gesla v nebo z varnostjo, tako da sta mi ostali le še dve glavni gesli.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

grinhorn33 ::

laraa je izjavil:

hei...imam veliko težavo. včeraj sem pogledala na gmailu anktivnosti na mojem računu. bilo je več različnih IP jev in vsi samo iz ZDA!!! s tem da se videla da so bili kar naprej prijavljeni na moj račun. takoj sem spremenila geslo. grem pogledati danes in isto! spet isto število IP jev, vsi iz ZDA. ali kdo ve kaj naj storim?

No vedno niso hekerji... Tudi če imaš na GSM nastavljen gmail, lahko beleži IMAP dostop IP iz ZDA...

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obvestilo o neuspešni prijavi v gmail in IP

Oddelek: Pomoč in nasveti
101537 (1250) Furbo
»

gmail

151526 (706) donvito
»

LastPass odslej omogoča brezplačno sinhronizacijo med napravami

Oddelek: Novice / Varnost
339224 (6420) PARTyZAN
»

Google bi se znebil gesel. Kaj je alternativa?

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
4613577 (10930) Jst
»

Ukradli gmail in facebook

132364 (1904) RejZoR

Več podobnih tem