Forum » Loža » Ali se morajo razpisana delovna mesta javnega sektorja obvezno objaviti na zavodu?
Ali se morajo razpisana delovna mesta javnega sektorja obvezno objaviti na zavodu?
info1234 ::
Sem opazil en razpis, čist po naključju, pa je objavljen le na strani ene uprave, na zavodu pa ne. Je to dovoljeno? Verjetno je kandidat že izbran, pa vseeno.
- spremenilo: info1234 ()
lukamagic ::
Sem tudi jaz mislil, da je obvezna objava na zavodu za zaposlovanje, pa ne vem..
Delodajalec, ki zaposluje nove delavce, mora prosto delovno mesto oziroma vrsto dela javno objaviti. Za javno objavo se šteje tudi objava, ki jo izvede zavod za zaposlovanje. (ZDR-1)
Javni natečaj se za organe državne uprave objavi na spletni strani ministrstva, pristojnega za upravo, drugi državni organi in lokalne skupnosti pa objavijo javni natečaj na svojih spletnih straneh. Javni natečaj se lahko objavi tudi v Uradnem listu Republike Slovenije ali v dnevnem časopisu. (ZJU)
Mogoče to določa kakšen drug zakon?
Delodajalec, ki zaposluje nove delavce, mora prosto delovno mesto oziroma vrsto dela javno objaviti. Za javno objavo se šteje tudi objava, ki jo izvede zavod za zaposlovanje. (ZDR-1)
Javni natečaj se za organe državne uprave objavi na spletni strani ministrstva, pristojnega za upravo, drugi državni organi in lokalne skupnosti pa objavijo javni natečaj na svojih spletnih straneh. Javni natečaj se lahko objavi tudi v Uradnem listu Republike Slovenije ali v dnevnem časopisu. (ZJU)
Mogoče to določa kakšen drug zakon?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ko zavod za zaposlovanje sploh ne preverja delodajalcev ... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16361 (13570) | Mavrik |
» | ObčineOddelek: Problemi človeštva | 1248 (1052) | m0LN4r |
» | Slovenci ne bomo delali za minimalno plačo! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 33892 (28596) | Mr.B |
» | Prisilno delo, ki te napoti ZRSZ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24663 (22173) | Invictus |
» | Protikorupcijska komisija koruptivna?Oddelek: Loža | 9043 (8254) | BALAST |