Forum » Programska oprema » Android podvajanje stikov Skype
Android podvajanje stikov Skype
gtu ::
Pozdravljeni,
ko iščem osebo v Stiki, mi vrne cca 20 rezultatov iste osebe, vendar je samo en kontakt tisti "pravi" z vsemi podatki, ostali "fantomski" vnosi pa imajo samo ikono skype in telefonsko številko te osebe.
To se mi ne zgodi pri vseh stikih (ne najdem pravila).
Nameščena imam Skype in Skype for business. Kontaktov iz Skype for business nimam v imeniku. Če drsam po imeniku brez iskanja teh podvojenih stikov ni. Tudi če grem na contacts.google.com mi duplikatov ne najde. Izbrisal sem že Skype ampak kontakti ostajajo. Imam Nokia 6 z Android 9, varnostni popravki 1. maj 2019.
Je kdo to doživel in rešil?
ko iščem osebo v Stiki, mi vrne cca 20 rezultatov iste osebe, vendar je samo en kontakt tisti "pravi" z vsemi podatki, ostali "fantomski" vnosi pa imajo samo ikono skype in telefonsko številko te osebe.
To se mi ne zgodi pri vseh stikih (ne najdem pravila).
Nameščena imam Skype in Skype for business. Kontaktov iz Skype for business nimam v imeniku. Če drsam po imeniku brez iskanja teh podvojenih stikov ni. Tudi če grem na contacts.google.com mi duplikatov ne najde. Izbrisal sem že Skype ampak kontakti ostajajo. Imam Nokia 6 z Android 9, varnostni popravki 1. maj 2019.
Je kdo to doživel in rešil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem za delo od doma in remote sodelovanjeOddelek: Loža | 5369 (4224) | Tear_DR0P |
» | Skype dobiva šifriranje in snemanje klicevOddelek: Novice / Ostale najave | 8234 (6385) | poweroff |
» | Ta... Skype in (dobesedno) nesposoben MicrosoftOddelek: Pomoč in nasveti | 12303 (10948) | poweroff |
» | Skype v podjetju?Oddelek: Programska oprema | 1566 (1160) | St235 |
» | Office 2016 bo prispel 22. septembra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 21685 (19147) | darkolord |