» »

Pohištvo Maisons du Monde

Pohištvo Maisons du Monde

Jo00 ::

Živijo. Ali je kdo od vas že nabavljal pohištvo in dodatke iz Maisons du Monde iz Udin?
Na žalost se pohištva ne da prevzeti v trgovini oz. skladišču, ampak samo z dostavo.
Za Slovenijo je tako, da lahko plačaš menda samo prek TRR, pred oddajo naročila pa v polje s poštno št. navedeš 33100, kar je poštna za Udine. Nato kontaktiraš support, ki ročno popravi podatke, in ti pove, kolikšen bi bil strošek dostave.

Malo sem prebiral recenzije na italijanskih forumih in niso najbolj navdušeni. Menda je kakovost bolj tako, pogosto pa se artikli poškodujejo med dostavo.

Ali je že kdo imel izkušnje z njimi in ali ste bili z izdelki zadovoljni?

kuglvinkl ::

Poglej, če kakšna trgovina ne ponuja približno dobro zamenjavo.
Your focus determines your reallity

lejko0 ::

Kupil že toliko, da sem šel s kombijem iskat (cca 1,5 leta nazaj). Takrat ni bilo nobenega problema s prevzemom v trgovini, seveda s predhodnim naročilom in plačilom prek TRR. Lahko pa, da so od takrat to spreminjali.

Še izkušnja: Kuhinjski stoli so odlični, vse ostalo (barski stoli, fotelj, mizica v dnevi sobi, ogledala...) se mi zdijo po enem letu bolj dekorativne narave, funkcionalnost je slaba. Je pa res, da sem jih nabavil zato, ker mi jih je narisala notranja oblikovalka, če bi jih sam prej videl v živo ne bi šel v ta nakup (seveda večine večjih elementov niti nimajo vedno na zalogi v trgovini, tako da to ni mogoče). Priporočam pa nakup manjših elementov (krožniki, posode, razne dekoracije ipd.).

Velja, da tudi tukaj dobiš to kar plačaš - za vrhunsko oblikovanje skupaj z uporabnostjo pa poglej k kakšnim skandinavcem (pa tukaj ne mislim Ikee), ampak bo tudi cena čisto druga.

Jo00 ::

lejko0 je izjavil:

Kupil že toliko, da sem šel s kombijem iskat (cca 1,5 leta nazaj). Takrat ni bilo nobenega problema s prevzemom v trgovini, seveda s predhodnim naročilom in plačilom prek TRR. Lahko pa, da so od takrat to spreminjali.

Še izkušnja: Kuhinjski stoli so odlični, vse ostalo (barski stoli, fotelj, mizica v dnevi sobi, ogledala...) se mi zdijo po enem letu bolj dekorativne narave, funkcionalnost je slaba. Je pa res, da sem jih nabavil zato, ker mi jih je narisala notranja oblikovalka, če bi jih sam prej videl v živo ne bi šel v ta nakup (seveda večine večjih elementov niti nimajo vedno na zalogi v trgovini, tako da to ni mogoče). Priporočam pa nakup manjših elementov (krožniki, posode, razne dekoracije ipd.).

Velja, da tudi tukaj dobiš to kar plačaš - za vrhunsko oblikovanje skupaj z uporabnostjo pa poglej k kakšnim skandinavcem (pa tukaj ne mislim Ikee), ampak bo tudi cena čisto druga.

Kdaj ste pa nazadnje tam nakupovali?
Da vem, ali me slučajno support balina, ker najprej so tudi trdili, da ne dostavljajo v Slovenijo, dokler jim nisem pripopal citata s spletne strani.

Nameravali smo kupiti fotelje NIO, ki se lahko stegnejo v ležišče, komodo, stole in nekaj dekorja, kot so ogledala, barske mizice in obešalniki. V chatu so mi rekli, da lahko pohištov dobiš samo z dostavo in prevzem v trgovini nikakor ni možen, v skladišču pa še manj. Gledal sem dostavne roke (za Italijo) za fotelje in so tudi po tri tedne.

Je pa tako, da gledamo pohištvo bolj 'nižjega ranga' glede na ostale cene (tisti fotelj je npr. 200 eur, stoli po 40, komode 140 itd.).

Kaj skandinavskega, ki ni Ikea, priporočate? Če je verjeti podatkom o artiklih, so tudi njihovi kosi skandinavski.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pisarniški stol

Oddelek: Loža
235236 (4140) sthep
»

Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12231234 (15764) Unknown_001
»

Kateri računalniški stol? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6121045 (14131) dmk

Več podobnih tem