» »

Tipkovnica in miška - kvalitetno

Tipkovnica in miška - kvalitetno

Zvitor ::

Pozdravljeni,

kupujem nekaj periferije, iščem kvaliteto in udobje oz. ergonomičnot, prosim za vaše nasvete iz izkušenj.

1. Iščem kvalitetno osvetljeno tipkovnico. Definitivno USB priklop, ne wireless. Slovenski znaki seveda. Do sedaj sem imel Logitech Illuminated K740, je v redu, nič posebnega po kakovosti sicer, je pa stara že 8 let in zelo umazana, zato bi novo, po možnosti boljšo. Ne iščem nekaj gamerskega, bolj klasik varianto a osvetljeno. Kaj uporabljate?

2. Rad bi tiho in udobno miško, raje USB kot wireless. Kar se tiče tišine sem gledal Logitech M330, ima kdo, se obnese? Baje je precej majhna za roko. Kar se tiče udobja oz. ergonomičnosti gledam sicer zelo drago a baje najbolj zdravo za zapestje, Evoluent vertical mouse 4. Uporablja kdo sploh vertikalno miško?

3. Iščem tudi fajn podlago za miško, udobno, raje imam mehke kot trde. Ali uporabljate tiste z izboklino pod zapestjem? Tako imam na delu, doma pa brez izbokline in mislim da mi ta brez bolj odgovarja. Ne vem pa, katera je boljša za zapestje.

Hvala.
  • spremenilo: Zvitor ()

6oRDoN ::

Js tud rabm novo tipkovnco miško sm pa že eno leto nazaj kupu pa je solidna.Lahko ti dam kaksen nasvet za miško. Odvisno tud kaksne igre igraš. Za fps igre so boljše manjše in lažje kjer si z njimi bolj natančen amapak to ne velja za vsakega. Trenutno uporabljam Razer Deathadder elite(CS GO igram vglavnem), malo je velika en mojmu bratrancu ni to ušeč ampak če maš malo večje roke je ok.
Zdaj v 2019 ko kupuješ miško glej na obliko in težo, ker senzorji so skor vsi popolni(pri bolj znanih znamkah ne tiste kitajke gaming za 5Eur).
Če primerjaš žičko-brezžično zdej ne morš ločit (vsaj od logitecha), sam slabost brezžičnih je pa baterija in cena. Poglej tele videe od Rocket jump ninja. On dela najboljše reviewe za miške na YT in ima tud briližne priporočene dimnzije roke za vsako miško o kateri naredi video. Ima tud svoj seznam top 40 solidnih mišk.
Kako izbrati miško :


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Podloga za miško

Oddelek: Kaj kupiti
314533 (2821) kuglvinkl
»

katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16538093 (30165) ShowDown
»

Bolecina v zapestju

Oddelek: Loža
2813073 (12381) Rippy
»

Novosti na področju računalniških mišk (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
979664 (6973) Nejc Pintar
»

Katero miško?

Oddelek: Kaj kupiti
362619 (1975) DominusSLO

Več podobnih tem