» »

Mobileshop

Mobileshop

TomySLO ::

Dober dan!

Zanima me če je Mobileshop (https://si.mobileshop.eu/) varna spletna stran za nakup telefona. Nameravam kupiti telefon Samsung Galaxy S10e in je cena precej nižja kot drugje (~550€), kar je sicer v redu ampak zakaj je drugje cena višja (npr. https://sgermobil.si/)? Zanima me tudi v kolikšnem času je telefon dostavljen?

Tomaž Žagar
  • predlagal izbris: connel ()

TomySLO ::

Hvala za vse odgovore.

CyberPunk ::

Ima kdo izkušnje z vračili v to trgovino (30-dnevni money back)? Po mailu (ker moraš najaviti) so mi sporočili, naj pošljem na servis (naslov je drug kot pod kontaktom na spletni strani), pa nisem čisto prepričan, da me je gospa pravilno razumela, da ne bo kakšnih nesporazumov.

Anton5 ::

Pri njih sm kupil mobilni telefon Cubot p30. Telefon se je po približno enem mesecu pokvaril, ni sprejemal klicev in tudi klicati ni bilo možno. Javljal je da jer klicani zaseden , čeprav je sedel poleg mene. na njihovi strani je navedeno, da je servis v Sloveniji. To ni res in po večkratnih kontaktih preko elektonske pošte so mi posredovali kodo servisa na Madžarskem (Budimpešta) kamor sem po njihovih navodil telefon tudi poslal na popravilo. Po cca treh mesecih dobim telefon iz popravila, vendar je bil popolnoma zanič, dejansko mrtev. Ponovno pošljem nazaj sedaj pa je minilo cca 4 mesece in ni vračilo denarja ne telefona. V zadnjem mail-u sem jih opozoril,da bom celotno zgodbo objavil.
Telefon je bil res nekaj cenejši ob nakupu vendar sem sedaj ob vse.
Osebno ne priporočam nakupa pri njih.
Anton F.

Kamion ::

Jaz imam dobro izkušnjo, kupil sem Ulefone Armor 6. Vse je šlo ok.
Trgovina je dražja kot če bi kupil direktno iz kitajske, vendar je hitrejše in brez carine.

Matevz96 ::

Jaz imam pri vseh teh "neslovenskih" trgovinah enako merilo, je izdelek (telefon) toliko cenejši da se požvižgam na garancijo?

Če je odgovor da naročim tam drugače pa v kakšni Slovenski trgovini kjer vsaj vem kje je trgovina in kdo je poblaščeni serviser.
#hooldthedoor


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
466181017 (5732) tikitoki
»

Spletna trgovina Oskar Veliki (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
23473406 (14392) scipascapa

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kaj kupiti
562132851 (72391) kuglvinkl

Več podobnih tem