» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
195 / 195
»
»»

delavec44 ::

Vsaj zastonj marketing.

BT52 ::

Ma ja. RESNICA BOLI. Levica pa bi jo cenzurirala. Si predstavljate originalni twitter.

Gregor P ::

Da, originalni TW je bil čisto ok in jaz sem daleč od levičarja. To kar je pa zdaj tam, ni pa za nikamor. Praktično neberljivo. Kar načeloma ni problem, pač ne uporabljaš, le da so prej bile informacije tam bistveno bolj verodostojne in je škoda, da smo zdaj izgubili ta vir.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Predsednik11 ::

opeter je izjavil:

Potem ti ne priporočam, da gledaš Motor City.

Kaj je narobe s Motor City filmom ?

opeter ::

Nič, samo njemu ne bo všeč.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Predsednik11 je izjavil:

opeter je izjavil:

Potem ti ne priporočam, da gledaš Motor City.

Kaj je narobe s Motor City filmom ?

Uff. Bom vseeno pogledal, ko pride.

"My theory is that before they decided to go all "no dialogue", the movie was even worse so they tried to save it by being pretentious... Yeah, didn't help.

It's a boring 100-minute music video drowning in tired clichés. The main character looks like a comically oversized, disproportionate refrigerator trying to act all badass and tortured, which is just impossible to take seriously. The cringe tattoos do not help his case, by the way, and instead he looks permanently constipated.

And of course, the female character is just a blank prop that exists solely as an object of desire for aggressive dudes to fight over.

Flopped hard."

D3m ::

Bellator je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Polda je izjavil:

Dvojni standardi. Citizen Vigilante je banan medtem pa film kateri zagovarja terorizem One Battle After Another dobi pa 6 oskarjev.

Se tvoji vnuki ne bodo razumel, kamoli ti...

Kako to misliš :))

Bi rekel, da ne ve. :D

P.S.

Da fuk? :D
|HP EliteBook|R7 8840U|

oo7 ::

Spet ogromna razlika med publiko in kritiki na RT

Kritiki 10%
Publika 94%

deepsick ::

Disclosure day ste že videli, kako ste zadovoljni? En spojler takoj spodaj...
Firth je (pričakovano?) good guy.

Nisem še gledal.
Čakam na 28 julij, ko pride na VOD in travnike.

Do takrat raje brez spojlerjev ali pa namensko temo.

deepsick ::

Kako sem se zlagal, sploh ga še nisem gledal, niti po etapah, sam malo sem hotel biti forumsko cool :D

opeter je izjavil:

Kje si ga pa že gledal, saj ga še niso predvajali razen na festivalih ?

kuglvinkl ::

oo7 je izjavil:

Kritiki 10%
Publika 94%

To ni publika, pac pa "publika". White trash.
Your focus determines your reallity

Bellator ::

Ne bodi snežinka, publiki je film očitno všeč.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

karafeka ::

Muskovi boti...
Dandanes lahko nekdo z bilijoni z lahkoto preusmeri javno mnenje.

Ampak na koncu več ne veš, kaj je res in kaj ne.

Si predstavljam, da so kritiki ocenjevali kvaliteto, ki je zelo ... preprosta.
Publika (vsaj upam, da niso boti) pa zgodbo filma, ki je več kot očitna.
Slej ko prej bo ljudstvo naredilo revolt, ker je razkorak med rajo in elito vedno večji.
Mi pa še vedno ne gre v račun glavni lik, ki je po eni strani tajkun, po drugi strani pa je kontra oblasti in ščuva ljudi proti njej. V real life, je elita zlizana z oblastjo.

Film je dobil 10% od kritikov, ker predstavlja drugačno stališče, kot je njihovo.

Nismo več v časih, ko so kritiki lahko usmerjali javno mnenje in uničili film ali glasbo.

Zgodovina sprememb…

A ne bi morali kritiki ocenjevati objektivno? In ne subjektivno?

Obratno je, kritike so večinoma zelo subjektivne.

Zgodovina sprememb…

Ah, daj no. Publika še nikoli ni bila objektivna. Še posebej v sferi umetnosti.

Kritiki po drugi strani se s tem profesionalno ukvarjajo in, predvidevam, da imajo neke skupne kriterije kako ocenjevat filme. Ne morejo reči, da jim film ni všeč, ker tam ustreli neko imigrantko in njene otroke.
Mogoče je pa tako slabo ocenjen, ker ni CGI-ja? Pa zgleda vse tako....balkansko :).

Gregor459 ::

karafeka je izjavil:

Kritiki po drugi strani se s tem profesionalno ukvarjajo in, predvidevam, da imajo neke skupne kriterije kako ocenjevat filme. Ne morejo reči, da jim film ni všeč, ker tam ustreli neko imigrantko in njene otroke.
Mogoče je pa tako slabo ocenjen, ker ni CGI-ja? Pa zgleda vse tako....balkansko :).

Sem na telefonu pa ne morem prilepit linka.

If you use Rotten Tomatoes to decide whether to see a movie —and especially if you use it primarily by glancing at films’ ratings without digging deeper into what the individual reviews that make up that rating say — there is a new article out that you definitely should read.

Called “The Decomposition of Rotten Tomatoes,” it details how studios and publicists have essentially gamed Rotten Tomatoes’ system to ensure that their movies get the best possible scores.

Na RT (in še kje) so kritiki že davno podkupljeni. To je menda jasno.

zajtam123 ::

deepsick je izjavil:

Disclosure day ste že videli, kako ste zadovoljni? En spojler takoj spodaj...
Firth je (pričakovano?) good guy.

Sem gledal. Me je Spielberg malo razočaral.

opeter ::

Predsednik11 je izjavil:

opeter je izjavil:

Kje si ga pa že gledal, saj ga še niso predvajali razen na festivalih ?

Ena tričrkovna travniška skupina ima kopijo, lahko se streama ne njihovi strani. Uradni izid je 23. julij 2026.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Polda ::

karafeka je izjavil:

Aja kritiki mot je nalrimer Ana Jurc kjer je pogoj za dobro oceno zastopanost ideologije ?

Ali pa top tier akademija kritikov kateri dajejo oskarje kjer je bolj kotlt film važno, da so prave teme in zastopanost manjšin ?

mAXTER ::

oo7 je izjavil:

Kritiki 10%
Publika 94%

Žal se v tem primeru strinjam s kritiki, film je 4. razredno sranje, ki ga ne bi smeli predvajati v kinu zaradi prenizke kvalitete :))

Samo ne smem preveč čez UWe Bolla govorit...me bo povabil v ring kot je nekoč svoje kritike. Se še kdo spomni tega? Dobro jih je takrat namlatil ded :))

UWE BOLL BOXES CRITICS

Kdo pa je rekel, da ga predvajajo v kinu? Pač B movie s primernim proračunom narejen za VOD. Ocenjuješ v tej kategoriji in ne primerjaš z AAA produkcijo.

Vir Wikipedia: The film was released in select theaters in North America and digitally on June 19, 2026.

Ne vem, meni osebno najbolj povzame film tale spodnja kritika z IMDB portala kjer ima film oceno 6,4 8-O

"It's so bad I couldnt believe it!

How this has more than 3 stars is shocking. It's like a mediocre film school project for the classroom. Bad filming, bad acting, absurd plot and it all seems really cheap. Avoid it, it's probable one of the worst Uwe movies, and that is saying something. At least it's short, even if it doesn't feel like It."

FTad ::

mAXTER je izjavil:

oo7 je izjavil:

Kritiki 10%
Publika 94%

Žal se v tem primeru strinjam s kritiki, film je 4. razredno sranje, ki ga ne bi smeli predvajati v kinu zaradi prenizke kvalitete :))

Samo ne smem preveč čez UWe Bolla govorit...me bo povabil v ring kot je nekoč svoje kritike. Se še kdo spomni tega? Dobro jih je takrat namlatil ded :))

UWE BOLL BOXES CRITICS

Se nekako strinjam. Sam film res ni bil kvalitetno posnet. Dialogi so bili tudi tko tko posneti. Tukaj se gre v filmu bolj za sporocilo.

Jaz sem si pred kratkim pogledal Hammerhead in Desert Warrior, ki tudi nista kvalitetna filma (Hammerhead je prav tako sneman na Hrvaškem in ima polno hčrkov noter), ampak kak nivo ali dva višje od Citizen Vigilante (beri imata CGI), pa me je le-ta veliko bolj pritegnil in se mi ni zdel tako dolgočasen kot prva dva. Heh,še Death of Robin Hood sem prej pozabil kot pa Vigilanteja.

Kayzon ::

Vazno je sporocilo filma,ki zelo realno prikaze trenutno dogajanje v evropi.

https://pbs.twimg.com/media/HMR6yETXQAE...

Ampak da je to najslabši Uwetov film je pa tudi za lase privlečeno. Ste si sploh pogledali kakšen šrot je vse ta človek posnel? Jaz jih pol nisem mogel pogledati do konca. Tu je vsaj igralec dober.

O ja, še pomnimo njegove bisere ala Far cry, Postal, In the name of the king, In the name of the king 2, In the name of the king 3...ded je bil svoj čas znan kot defacto režiser filmov po gaming franšizah...sedaj kje pa kako je dobil pravice za to, pa je spet druga zgodba :))

Pa še en zanimiv fact: "his 2005 Alone in the Dark adaptation is considered one of the worst films ever made."

V neki vzporedni alternativni realnosti, si predstavljam da je Uwe Boll dobil pravice za Marvelove stripovske predloge in posnel ene 20 Marvel filmov po B/C kvalitetnem razredu :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mAXTER ()

brett ::

Včeraj pogledal.
Kot otrok sem na satelitski gledal to serijo na Pro7, RTL... In mi je bila kar zanimiva, nikoli pa nisem bil fan. Najljubši lik mi je bil tiger in Men-At-Arms.
No glede filma: za moje pojme je to film za res kake hard fane, ki obujajo spomine na risanko, figurice in ciljno publiko: otroke 8-13 let. Ker drugače ti lahko odpade preveč sivih celic. Izpade kot grafična igrica na steroidih. In za povrh se še norčuje iz sam sebe. No vsaj po dialogih sodeč. Prednjačita sam He-Man in Skeletor. Človek ju ne more jemati resno. Kar v končni fazi niti ne bi bilo napačno, če bi bila premisa zgodbe, smisla filma v to smer zastavljena. A v osnovi želi biti dozorel, odrasel film. Izpade pa mi čudaški puzzle zajebancije in resne drame. In otročji. Da o doslednosti scenarija ne bi.

Ocena (z moje strani) v tej zvrsti: 3/10

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

Film Masters of universe pride na VOD 21 julija 2026.

oo7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

oo7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Film HEAT 2 začnejo snemati letos jeseni. Snemanje naj bi trajalo okoli 7 mesecev.

Igralska zasedba - tisti odebljeni so potrjeni ostali še ne.

Leonardo DiCaprio
Christian Bale

Bradley Cooper
Austin Butler
Adam Driver
Jason Clarke

Naj bi bilo znano kdo naj bi igral koga.

Leonardo DiCaprio as Chris Shiherlis (Val Kilmer)
Christian Bale as Vincent Hanna (Al Pacino)
Stephen Graham as Neil McCauley (Robert Deniro)

Adam Driver - Otis Lloyd Wardell (Glavni negativec v filmu HEAT 2 serijski posiljevalec in morilec)

Proračun filma HEAT 2 naj bi bil masivnih 200 mio $.

Kaj ni Neil mrtev, dvojka pa 10 let kasneje? Flashback?

Heat 2 is both a prequel and a sequel to the 1995 crime classic Heat. Based on the 2022 novel by Michael Mann and Meg Gardiner, the story spans multiple timelines to explore both the origins of the characters and the aftermath of the original film's explosive ending

Kot kaže ogralska zasedba še ni 100% potrjena.

Režiser Michael Mann menda še čaka na odločitev Leonarda Dicapria, da se odloči ali bo igral v filmu HEAT 2 ali ne.
Cristian Bale naj bi bil potrjen.

No zdaj je uradno. V filmu bo zaigral tudi Leonardo Di Caprio.
Film začnejo snemati leetos novembra.

Leonardo DiCaprio and Christian Bale have reportedly joined the cast of Heat 2 as Chris Shiherlis and Vincent Hanna.

Sem včeraj gledal Man on War https://www.rottentomatoes.com/m/man_of...

Mislim, da je to prvi vojaški film o vojni v Ukrajini. Sicer prvo leto vojne (napad na Kijev) in ukrajinsko protiofenzivo ter osvoboditev Harkova (Kharkiv), strnejo v par dni, ampak ok.

Standarden ameriški vojaški film, veliko streljanja, Rusi padajo kot za šalo, še posebej na koncu, ni pa toliko krvavih prizorov, razen pri mučenjih. Rusi so itak ta slabi, da ne rečem krvoločni, je pa par scen in stavkov, ki tudi Ukrajince ne prikazuje ravno v dobri luči. Ni pa to ravno AAA film, igranje bi lahko bilo malenkost boljše, ampak je pa vsaj zgodba koherentna. Je pa vsaj meni, scena, ko prideta v Harkov in vidita navadne ljudi, ki zapuščajo mesto, najbolj pripovedna, ker brez besed pove, kdo najbolj nastrada v vojni.

Če dve uri ni kaj bolj pametnega za počet, je tudi ta film ok za pogledat.
Še najbolj me je motil jezik. Še posebej Rusi so govorili angleško z naglasom, ampak kaj moreš, če imaš ameriške igralce.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

Konec julija izide nov Spider-man film.
Filmu na domačem terenu se pravi severni ameriki napovedujejo otvoritveni vikend v višini 228 mio $.
Tako, da bi lahko film imel otvoritveni vikend po celem svetu tudi okoli pol miljarde $.

Spider-man je bil vedno eden najbolj priljubljenih tako, da se lahko pričakuje visok BO.

Ta vikend 4-5 julij najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Minions & Monsters $36.4M
Toy Story 5 $31.0M
Young Washington $20.8M
Supergirl $9.6M
Disclosure Day $6.0M

Kar vredu film z nekaj zapleti. Tudi igralska zasedba je kar znana.
Je za pogledat.

karafeka je izjavil:

Sem včeraj gledal Man on War https://www.rottentomatoes.com/m/man_of...

Mislim, da je to prvi vojaški film o vojni v Ukrajini. Sicer prvo leto vojne (napad na Kijev) in ukrajinsko protiofenzivo ter osvoboditev Harkova (Kharkiv), strnejo v par dni, ampak ok.

Standarden ameriški vojaški film, veliko streljanja, Rusi padajo kot za šalo, še posebej na koncu, ni pa toliko krvavih prizorov, razen pri mučenjih. Rusi so itak ta slabi, da ne rečem krvoločni, je pa par scen in stavkov, ki tudi Ukrajince ne prikazuje ravno v dobri luči. Ni pa to ravno AAA film, igranje bi lahko bilo malenkost boljše, ampak je pa vsaj zgodba koherentna. Je pa vsaj meni, scena, ko prideta v Harkov in vidita navadne ljudi, ki zapuščajo mesto, najbolj pripovedna, ker brez besed pove, kdo najbolj nastrada v vojni.

Če dve uri ni kaj bolj pametnega za počet, je tudi ta film ok za pogledat.
Še najbolj me je motil jezik. Še posebej Rusi so govorili angleško z naglasom, ampak kaj moreš, če imaš ameriške igralce.

Si me prepričal, da ne gledam :)
Bedni so mi filmi kjer vsi cepajo kot muhe. Itak pa so Ameri vedno heroji.

No, sej tudi Američanov nekaj pospravijo, Ukrajince pa z artilerijo "onemogočijo"...

Ampak ja, na koncu je enih 8 američanov proti verjetno več kot 50 rusom, na koncu je pa 2:0. (govorim iz spomina). Tista dva pa reši ukrajinski tank. Slava Ukrajini.

Ampak film spet ni nek presežek...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()
««
195 / 195
»
»»