» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
159 / 159
»
»»

endelin ::

še sedaj nisem šel v odisejo/kolosej gledat film.

Scorpy84 ::

Se splaca iti gledat na led zaslon? Je ze kdo primerjal? Tudi zvok? Ker zvocnik ne more biti za zaslonom.

Han ::

Če je LED v dvorani enak tistemu v predprostoru, imam pomisleke, ker so se pri predvajanju napovednikov za filme na črnem ozadju videli artefakti.

Gregor459 ::

endelin je izjavil:

To je tanov kino od Pipija strela ?

Kayzon ::

Jaz gledal ze dva filma do zdej,F1 in naked gun. Dvorana za naked gun je imela navaden led zaslon in zvocnike,izkusnja nic posebnega a po drugi strani F1 film sem gledal v dvorani 7 ki ima OLED zaslon ter najboljse zvocnike plus uzeli smo holivud sedeze,tako da je bila izkusnja res huda.

D3m ::

Gregor459 je izjavil:

endelin je izjavil:

To je tanov kino od Pipija strela ?

Ja.
|HP EliteBook|R7 8840U|

delavec44 ::

Kayzon je izjavil:

Jaz gledal ze dva filma do zdej,F1 in naked gun. Dvorana za naked gun je imela navaden led zaslon in zvocnike,izkusnja nic posebnega a po drugi strani F1 film sem gledal v dvorani 7 ki ima OLED zaslon ter najboljse zvocnike plus uzeli smo holivud sedeze,tako da je bila izkusnja res huda.

Kakšna je pa razlika v ceni med dvoranami in sedeži?

D3m je izjavil:

Jurski svet rebirth.

Ni ona za to vlogo, ker ko odpre kljun mi gre na kurac.

Jurski park 1993 in Jurski svet 2015 sta še zmeraj boljša.

Meni je bila še najboljša v The Island (2005).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

oo7 ::

Ta vikend 8-10 avgust najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Weapons $42.5M
Freakier Friday $29.0M
The Fantastic Four: First Steps $15.5M
The Bad Guys 2 $10.4M
The Naked Gun $8.4M

D3m ::

Meni je bila še najboljša v The Island (2005).

Tam je bila dobra. Tudi sam film je bil odličen.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Po letošnji izdaji filmov Sinners, Minecraft, F1: The Movie, Final Destination: Bloodlines, Superman in Weapons je Warner Bros. postal prvi studio v zgodovini, ki je s šestimi zaporednimi filmi na otvoritvenih blagajnah zaslužil več kot 40 milijonov dolarjev.

oo7 je izjavil:

Kot kaže bodo posneli nov Rambo film. Šlo bo za mladega Rambota.

Stalone je povedal v intervjuju : "I think it's going to happen. I wanted to do it like a Ken Burns documentary on Vietnam, where you drop young Rambo in there and he's this outgoing guy, football captain, and then you see why he becomes Rambo."

"But what they want to do is a modern-day story where I pass the torch. That's getting close."

Noah Centineo bo kot kaže novi Rambo. Gre za prequel filmov Rambo.

Simon Pegg has revealed that Quentin Tarantino's unmade Star Trek film would have been "bats*** crazy".

https://www.independent.co.uk/arts-ente...

Škoda, ker ne bo Tarantino posnel Star Trek filma.

Predsednik11 ::

oo7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Kot kaže bodo posneli nov Rambo film. Šlo bo za mladega Rambota.

Stalone je povedal v intervjuju : "I think it's going to happen. I wanted to do it like a Ken Burns documentary on Vietnam, where you drop young Rambo in there and he's this outgoing guy, football captain, and then you see why he becomes Rambo."

"But what they want to do is a modern-day story where I pass the torch. That's getting close."

Noah Centineo bo kot kaže novi Rambo. Gre za prequel filmov Rambo.

Saj mu je kar podoben.
««
159 / 159
»
»»