» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
174 / 174
»
»»

kuglvinkl ::

oo7 je izjavil:

A je kakšen dober Slovenski film kateri je izšel 2025 ?

https://sfcfilmguide.si/2026/fiction-do...

Your focus determines your reallity

oo7 ::

kuglvinkl je izjavil:

oo7 je izjavil:

A je kakšen dober Slovenski film kateri je izšel 2025 ?

A ni Belo se pere na 90 po resničnih ? Tam pa piše fiction ?

Medtem ko se Netflix bliža prevzemu enega zadnjih hollywoodskih studiev, se v kinodvoranah oglašajo alarmni.
Prvo je bilo mišljeno, da naj bi Netflix WB filme predvajal v kinih 45 dni sedaj pa se ugotavlja, da Netflix namerava predvajati v kinih samo 17 dni.
WB naj bi naslednji teden zavrnil ponudbo Paramounta, ker WB odbor naj bi čakal, da Paramount dvigne ceno ponudbe.
Netflix pa tudi še potrebuje zeleno luč regulatorjev, da bi sploh prišlo, do prevzema.

Ta vikend 2-4 januar najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Zootopia 2 $19.0M
The Housemaid $14.9M
Marty Supreme $12.6M
Anaconda $10.0M

Avatar: Fire and Ash po 17 dneh - $1,083,124,602

Zootopia 2 po 40 dneh - $1,588,247,129

endelin ::

potem bo Cameron še snemal Avatarje?>:D

endelin je izjavil:

potem bo Cameron še snemal Avatarje?>:D

Se še ne ve. Če ne bo je rekel, da bo imel tiskovno konferenco.

Predsednik11 ::

delavec44 je izjavil:

Meni so bili kul F1, Final Destination: Bloodlines, Sinners, Sisu 2, The Long Walk, Weapons.

Film 2025 je pa Warfare. Bolj slaba letina je bila.

Men je bil pa Warfare mučen za gledat.
Edino kar mi je bilo dobro je prelet letala.

BT52 ::

Kaj mislite kina bodo izumrla ane?

Zgodovina sprememb…

• polepsal: kuglvinkl ()

avani12 ::

Ne ne bodo o izumrla, le zmanjšala se bodo. Podobno kot se je zgodilo z radiem, časopisi (nekoč tudi klasičnim TV). Iz matične se počasi premikajo v nisne zadeve. Pa saj je tako z vsako tehnologijo, ki se je je človek spomnil. Še vedno smo konje in kočije npr, vendar ne več za masoven transport.

Gregor459 ::

Izumrla ne bodo je prevelik biznis. Se bo pa zmanjšalo na dolgi rok.

Upam, da Netflixu ne uspe z prevzemom WB.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gregor459 ()

Scorpy84 ::

Zakaj ne? Se nebi bilo lepo resiti malo tega hollywooda in dobiti druge studije... ogromno filmov pri nas ne pride v kino, sicer niso blockbuster ampak vseeno bi sel v kino pogledati. Malo spremembe, bi prav prislo, ker teh junakov je cez glavo.
Blumhouse je dober primer, da ce se resimo ogromnih studiev, da manjsi reziserji dobijo priloznost, kjer neuspeh filma ne pomeni katastrofo za studio.

Naslednji film Jar Jar Abramsa bo imel naslov The Great Beyond.

Projekt, ki ga je ustanovila hiša Warner Bros. Pictures, spremlja avtorja priljubljenih fantazijskih romanov, ki razkrije, da je mitski svet, po katerem je znan, dejansko resničen, in glavnega junaka pošlje na iskanje.

V filmu igrajo Glenn Powell, Jenna Ortega, Emma Mackey in Samuel L. Jackson, ki naj bi bil vrnitev v osemdeseta leta prejšnjega stoletja, navdih zanj pa je bil The Last Starfighter.

Snemanje je potekalo v Londonu sredi leta 2025, postprodukcija pa je zdaj v polnem teku.

delavec44 ::

Predsednik11 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Meni so bili kul F1, Final Destination: Bloodlines, Sinners, Sisu 2, The Long Walk, Weapons.

Film 2025 je pa Warfare. Bolj slaba letina je bila.

Men je bil pa Warfare mučen za gledat.
Edino kar mi je bilo dobro je prelet letala.

Mogoče je poanta filma, da je mučen za gledat. Ne kot neka arkadna akcija kjer vsak metek zadane v glavo.

BT52 je izjavil:

Kaj mislite kina bodo izumrla ane?

Po moje bodo enako kot so danes gledališča.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

David Mayer ::

Nekaj za ljubitelje oklepnikov v domačih/travniških mikrokinih, kokicah po tleh, ostankih penine in to.
1. Bes
2. Tiger

Zgodovina sprememb…

David Mayer je izjavil:

Nekaj za ljubitelje oklepnikov v domačih/travniških mikrokinih, kokicah po tleh, ostankih penine in to.
1. Bes
2. Tiger

Fury sem že gledal dober film.
Tiger sem pa včeraj dol potegnil nisem pa še uspel pogledat.

Poster za film Robin Hood v katerem igra Hugh Jackman

Jutri bodo pokazali prvi trailer.

Critics Choice Awards 2026

Best Picture

WINNER: One Battle After Another (Warner Bros.)
Bugonia (Focus Features)
Frankenstein (Netflix)
Hamnet (Focus Features)
Jay Kelly (Netflix)
Marty Supreme (A24)
Sentimental Value (Neon)
Sinners (Warner Bros.)
Train Dreams (Netflix)
Wicked: For Good (Universal Pictures)

Best Actor

WINNER: Timothée Chalamet - Marty Supreme (A24)
Leonardo DiCaprio - One Battle After Another (Warner Bros.)
Joel Edgerton - Train Dreams (Netflix)
Ethan Hawke - Blue Moon (Sony Pictures Classics)
Michael B. Jordan - Sinners (Warner Bros.)
Wagner Moura - The Secret Agent (Neon)

Best Actress

WINNER: Jessie Buckley - Hamnet (Focus Features)
Rose Byrne - If I Had Legs I'd Kick You (A24)
Chase Infiniti - One Battle After Another (Warner Bros.)
Renate Reinsve - Sentimental Value (Neon)
Amanda Seyfried - The Testament of Ann Lee (Searchlight Pictures)
Emma Stone - Bugonia (Focus Features)

Best Supporting Actor

WINNER: Jacob Elordi - Frankenstein (Netflix)
Benicio Del Toro - One Battle After Another (Warner Bros.)
Paul Mescal - Hamnet (Focus Features)
Sean Penn - One Battle After Another (Warner Bros.)
Adam Sandler - Jay Kelly (Netflix)
Stellan Skarsgard - Sentimental Value (Neon)

Best Supporting Actress

WINNER: Amy Madigan - Weapons (Warner Bros.)
Elle Fanning - Sentimental Value (Neon)
Ariana Grande - Wicked: For Good (Universal Pictures)
Inga Ibsdotter Lilleaas - Sentimental Value (Neon)
Wunmi Mosaku - Sinners (Warner Bros.)
Teyana Taylor - One Battle After Another (Warner Bros.)

Več o zmagovalcih tukaj - https://variety.com/2026/film/news/crit...

Scorpy84 je izjavil:

Zakaj ne? Se nebi bilo lepo resiti malo tega hollywooda in dobiti druge studije... ogromno filmov pri nas ne pride v kino, sicer niso blockbuster ampak vseeno bi sel v kino pogledati. Malo spremembe, bi prav prislo, ker teh junakov je cez glavo.
Blumhouse je dober primer, da ce se resimo ogromnih studiev, da manjsi reziserji dobijo priloznost, kjer neuspeh filma ne pomeni katastrofo za studio.

Pa saj, da manjši režiserji dobijo priložnost zato Netflix ne ppotrebuje WB.
Samo poglej kaj je Netflix naredil s Witcherjem. Sedaj pa, da uničijo še velike WB naslove. Ne hvala.

Netflix je v konceptu bil to, kar pravijo nekateri priložnost za majhne studije oz bolj indie zadeve. Dandanes pa vse pokvari. Recimo pri Witcherju so v slovansko folkloru vsiljevali multikulturo....
Potem črna Kleopatra, vsiljevanje homo vsebim, pedo propaganda... Ne hvala!

Aja kot izumrla sem mislil, bodo šla izven masovnega pretoka, ter postala niša. KOT STE REKLI RADIO, GLEDALIŠČE, ZABAVIŠČNI PARKI.

Če Netflix kupi Warnerja zakaj se jim tako mudi dati filme na streaming. Disney ima tudi Disney+ pa imajo filme v kinih mesec ali dva.

Res pa, da za kaj pokvariti, ostali studii ravno ne rabijo netflixa.

oo7 je izjavil:

The Death of Robin Hood | Official Trailer HD | A24

Glede na govorice naj bi bil naslednji James Bond že izbran. Naj bi šlo za igralca Callum Turner-ja.

Jeff is closely involved in all aspects of taking Bond forward. He doesn't want to mess this up. He knows what an important place Bond holds in people's hearts. Whoever is chosen to be Bond has to be perfect.

The script has to be sensational. It has to have all the elements of Bond, like great action sequences and gorgeous Bond girls, while making it fresh and exciting for a new generation.

Dave Filoni in Lynwen Brennan naj bi zamenjala Kathleen Kenedy kot sopredsednika Lucasfilma.

James Wan pravi, da je pripravljen posneti film Avatar 4 če bo James Cameron opustil projekt. In seveda če bo dal Disney zeleno luč za četrti Avatar film.

Wan je znan po filmih Žaga, Insidius, Aquaman in Furious 7.

Ampak Wan ni edini kandidat med njimi tudi Robert Rodriguez (Deseprado, From dusk till Dawn, Sin City... =

David Mayer ::

Pri meni pa žal res ni 'kemije' z Avatarjem, pojma nimam, kako to, en del je bil, najbrž 1, da sem ga gledal skoraj vsega, ko je tisti Ribisi 'brat' od Friends bionde in nadomestni 'oče', bil nek corporate chief za nabiranje unobtaniuma. Verjetno pa ne bi imel težave pogledati ostalih delov... Res ne... Še posebej, če bi me le kdo plačal za to...

oo7 je izjavil:

Glede na govorice naj bi bil naslednji James Bond že izbran. Naj bi šlo za igralca Callum Turner-ja.

Jeff is closely involved in all aspects of taking Bond forward. He doesn't want to mess this up. He knows what an important place Bond holds in people's hearts. Whoever is chosen to be Bond has to be perfect.

The script has to be sensational. It has to have all the elements of Bond, like great action sequences and gorgeous Bond girls, while making it fresh and exciting for a new generation.

A ne iščejo nekoga v 20tih ?

FTad ::

oo7 je izjavil:

Dave Filoni in Lynwen Brennan naj bi zamenjala Kathleen Kenedy kot sopredsednika Lucasfilma.

Naj bi, naj bi...To se govori ze x-let, pa na koncu ni nic iz tega...

FTad ::

oo7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

The Death of Robin Hood | Official Trailer HD | A24

To je kot v filmu Logan, but in medival times :)

Gregor P ::

Mah ne vem. OK, če hočemo gledati nekaj podobnega verjetno. Bolj mi je zanimiv podatek v komentarjih, da naj bi ta isti režiser snemal tudi film Death Stranding :)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Predvidevam, da bo v tem filmu Robin Hood umrl.

Kako je to možno Mickey Rourke je 2025 posnel tri filme pa še za naprej ima zelo pester urnik. A sedaj na gofund me zbria 100k $, da ga ne vržejo ven iz stanovanja ? https://www.gofundme.com/f/support-mick...

Scam?

Gregor459 je izjavil:

Kako je to možno Mickey Rourke je 2025 posnel tri filme pa še za naprej ima zelo pester urnik. A sedaj na gofund me zbria 100k $, da ga ne vržejo ven iz stanovanja ? https://www.gofundme.com/f/support-mick...

Čudna zadeva. Top post je pa:
Question to the organizers: why does Mickey deny to have any connection to this (as stated in his latest Instagram post)? Please clarify.

Ganon ::

Rourke je zanikal, da je odobril zbiranje denarja zanj. Za nekoga, ki naj bi zagonil vse, bil dolžen 60 tisočakov in ki plačuje 7 tisočakov najemnine mesečno, so zbirali in zbrali denar. Ljudje so prvovrstni idioti.

Takih zadev ne more gofundme blokirati in vrniti denar?

Ganon ::

Pravijo, da ščitijo donatorje in vrnejo denar, če je karkoli narobe. Vsaj nekaj.

Mickey Rourke says GoFundMe set up to help him avoid eviction is not him

brett ::

Gregor459 je izjavil:

Lahko potrdim, da je film Predator Badlands beda. To sploh ni več predator ampak preoblečen človek v kostumu predatorja tak občutek sem imel, ko sem gledal film. Potem pa še vsi tisti razni stvori kot bi gledal Power rangerse.

Film je kot video igrica. Vizualni in tehnični plati mu nimam kaj očitati, ostalo je meh. Scenarij pa za otroke. Ne veš kdo je bolj neumen: tisti, ki to (po)gleda ali tisti, ki je to skupaj spacal. Najbrž prvi, vključno z menoj :P. Ne razumem kako ima lahko na Imdb oceno 7,4!?

Z moje strani dobi 3/10

brett je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Lahko potrdim, da je film Predator Badlands beda. To sploh ni več predator ampak preoblečen človek v kostumu predatorja tak občutek sem imel, ko sem gledal film. Potem pa še vsi tisti razni stvori kot bi gledal Power rangerse.

Film je kot video igrica. Vizualni in tehnični plati mu nimam kaj očitati, ostalo je meh. Scenarij pa za otroke. Ne veš kdo je bolj neumen: tisti, ki to (po)gleda ali tisti, ki je to skupaj spacal. Najbrž prvi, vključno z menoj :P. Ne razumem kako ima lahko na Imdb oceno 7,4!?

Z moje strani dobi 3/10

Danes pogledal, danes pozabil. Verjetno so morali biti synthi, da je dobil PG-13 rating.

Tudi meni ni jasno kako, da ima ta film tako visoko IMDB oceno. Najbrž so večinoma glasovali najstniki.

Saj ima vse sestavine, ki naj bi jih film imel. Samo kaj, če je generičen dolgočas. Enako kot Rebel Moon ali The Electric State. Ali pa mi nismo ciljna publika, ne vem.

Sam sem odrekel glasovanju na IMDB, takrat ko so ukinili forum, leta nazaj. Tako da glasujete za vse to ostali :P

FTad je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ehh Filoni je soyboi

BT52 je izjavil:

FTad je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ehh Filoni je soyboi

Na žalost je res.

FTad je izjavil:

To je kot v filmu Logan, but in medival times :)

Nekaj takega ja :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

oo7 je izjavil:

Nehali so z snemanjem filma Star Wars: Starfighter.

V glavnih vlogah bodo Ryan Gosling, Flynn Gray, Matt Smith.

Film izide 28 maja 2027.

V filmu se bo pojavil tudi Tom Cruise. Menda bo vihtel lightsaber.

oo7 je izjavil:

Disney dal na pavzo film Zlatolaska - Tangled.
Disney je potegnil zavoro zaradi neuspeha filma Snow white.
Me prav zanima zakaj ? :))

Rumors of Avantika playing a live-action Rapunzel

Kot kaže se je Disney začel počasi zdravit od ideologije ?

Live-Action “Tangled” Finds Its Two Stars

Disney Pictures has set Australian actress Teagan Croft and Milo Manheim as the stars of its live-action adaptation of 2010 animated feature “Tangled”.

oo7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Nehali so z snemanjem filma Star Wars: Starfighter.

V glavnih vlogah bodo Ryan Gosling, Flynn Gray, Matt Smith.

Film izide 28 maja 2027.

V filmu se bo pojavil tudi Tom Cruise. Menda bo vihtel lightsaber.

To kar sem napisal zgoraj ni res.
Tom Cruise je pomagal režirati ključno bitko s lighsaberjem v filmu Starfighter.

Letos Jackass 5.
««
174 / 174
»
»»