» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
196 / 196
»
»»

oo7 ::

brett je izjavil:

Včeraj pogledal in moram reči, da po dolgem času ena zelo solidna kriminalka. Vse štima - celo scenarij je dodelan (za moje pojme edino preveč naivno izpeljana ljubezenska podzgodba): ima glavo in rep. Ravno pravšnji tempo. Igra kul, film tehnično na nivoju. Še posebej mi je bila všeč fotografija.
Res pa sem mestoma imel občutek, da gledam "otroka" filma Heat (Pacino vs. de Niro). Kar nekaj scen mi je dalo asociacijo nanj. Čeprav sem videl na koncu, da je po knjižni predlogi.

Moja ocena za ta žanr: 7,5/10 (za primerjavo: Heat je 10/10).

Sem gledal nekaj časa nazaj. Koliko se spomnim je vredu edino preveč razvlečen.

Mutiny (2026) Official Trailer 2 - Jason Statham

21 avgust 2026

Gregor459 ::

Statham še kar špona akcijske filme. Bomo videli, če bo toliko časa vstrajal kot Liam Neeson.

Godzilla Minus Zero - Official Teaser Trailer (2026)

Godzilla Minus Zero opens in US theaters on November 6, 2026, and it is coming internationally that same week across Latin America, Europe, Asia, Middle East, Australia, and New Zealand. Exact release dates for individual territories will be announced separately. It will open in theaters in Japan on November 3, 2026.

oo7 je izjavil:

Korejški film HOPE kateri izide letos jeseni.

HOPE - Official Teaser - In Theaters Fall 2026

In the remote South Korea village of Hope Harbor, police chief Bum-seok (Hwang Jung- min) and officer Sung-ae (Hoyeon) are called to find a mysterious creature that has wreaked havoc on the village. In the nearby forest, a coterie of hunters, including Sung- ki (Zo In-Sung) set out to track the beast and find themselves hunted instead. But all is not as it seems, and perceptions can be misleading. What begins as ignorance plants the seed of disaster, escalating through human conflict into a tragedy of cosmic proportions.

Nov trailer

HOPE - Official Trailer - In Theaters September 9

Predsednik11 ::

Tiste pošasti mi delujejo na hitro podobne Attack on titan.

Polda ::

Je že kdo gledal slovenski film Exodus ?

Gregor P ::

Ne, in dvomim, da ga kdaj bom; časi, ko so me v šoli silili gledati slovenske filme, so na srečo mimo:P
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Nisem še gledal ga imam pa namen, sem pa zasledil, da so se pripadniki levega pola zgražali.

kuglvinkl ::

Gregor P je izjavil:

Ne, in dvomim, da ga kdaj bom; časi, ko so me v šoli silili gledati slovenske filme, so na srečo mimo:P

Odresitev za zacetnike je hud film.
Your focus determines your reallity

Brata Russo bosta posnela remake filma Free Willy iz 1993.

djabi ::

Namesto orke bo v filmu - zaradi politične koristnosti, saj se ne sme reklamirati ubijalca - glavna igralka zlata ribica.

djabi je izjavil:

Namesto orke bo v filmu - zaradi politične koristnosti, saj se ne sme reklamirati ubijalca - glavna igralka zlata ribica.

Vse je možno v teh časih.

Eden najboljših akcijskih filmov vseh časov bo čez 2 dni star 38 let.

Bruce willis ni bil takrat prva izbira za vlogo John Mclejna. Pred njim so bili še Clint Eastwood, Richard Gere in Burt Reynolds.

zajtam123 ::

Najboljši božični film ever

zajtam123 je izjavil:

Najboljši božični film ever

Ja Die Hard in Home Alone :)

karafeka ::

A se hecata? Tolk pogosto jih predvajajo, da že skozi ušes ven gledata.

karafeka je izjavil:

A se hecata? Tolk pogosto jih predvajajo, da že skozi ušes ven gledata.

Ta dva filma sta tradicija :)
Ko sta predvajana v času Božica se gleda.

'SPIDER-MAN: BRAND NEW DAY' tracking to open with $230-250M domestically, putting it around the top 5 all-time biggest domestic box office openings

Kayzon ::

> Early critical consensus marks *The Odyssey* as a historic misfire for Universal Pictures. Despite a massive $250 million production budget and the pedigree of Christopher Nolan, the epic fantasy fails on almost every technical level. The decision to shoot entirely on IMAX 70mm film results in overindulgent, hollow spectacle rather than narrative depth. Matt Damon delivers a strangely muted, exhausting performance as Odysseus, showing none of the necessary mythological weight. Furthermore, the heavily marketed chemistry between Tom Holland and Zendaya feels utterly lifeless, while Anne Hathaway seems completely underutilized. The film stands as a staggering, hollow disappointment

BT52 ::

oooof imam močna mnenja o tem... samo ne bom... tole je moj odziv.

avani12 ::

Hm to pa ni dobro. Neumna primerjava: če bi bil Odisej postavljen v game of thrones, bi bil se najbolj podoben tyrionu, morda little finger. Matt Damon pa zgleda se najbolj kot Ned stark. Na ja, skoda. To, da bodo posnetki prazni, se je videlo že v treilerjih

brett ::

Z družino pogledal na Vrhniki (brez kokic in ostale navlake, smradu ter normalno ceno karr!) novo epizodo Minionov. Kot do sedaj, ne razočarajo. Mali gumpci so še vedno prisrčni! Sicer je moje mnenje, da so se počasi izpeli. In da je bil tole labodji spev. Sploh glede na scenarij: poklon zlati dobi Hollywooda. S premnogimi asociacijami in/ali neposrednimi scenami velikanov velikega platna.
Lepo, nostalgično.

Moja ocena: 7/10

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

Ganon ::

https://www.imdb.com/title/tt37287335

Obsession je kdo gledal? 8 na IMDb in 94% na RT. Nenavadno visoke ocene za grozljivko.

Ganon je izjavil:

Obsession je kdo gledal? 8 na IMDb in 94% na RT. Nenavadno visoke ocene za grozljivko.

Nisem še gledal. Mogoče pogledam, ker ima zelo visoko oceno tako kot Weapons.
Po pravici povedano mi grozljivke ne dišijo več toliko kot v mladih letih :)

Kot kaže na nov flop Diznija. Napovedujejo filmu otvoritveni vikend 45 mio $.

Film ima masiven proračun 250 mio $.

DamijanD ::

Ganon je izjavil:

Pogledal pa mi ni bilo pretirano všeč - mislim je OK. Ampak ne pa za 8/10.

Kayzon je izjavil:

> Early critical consensus marks *The Odyssey* as a historic misfire for Universal Pictures. Despite a massive $250 million production budget and the pedigree of Christopher Nolan, the epic fantasy fails on almost every technical level. The decision to shoot entirely on IMAX 70mm film results in overindulgent, hollow spectacle rather than narrative depth. Matt Damon delivers a strangely muted, exhausting performance as Odysseus, showing none of the necessary mythological weight. Furthermore, the heavily marketed chemistry between Tom Holland and Zendaya feels utterly lifeless, while Anne Hathaway seems completely underutilized. The film stands as a staggering, hollow disappointment

V sredo bodo sprostili kritike.

Včeraj sem gledal film 12 angry men. Ne razumem vsega hypa okoli tega filma. Saj je dober samo tako pa spet ne.

Ta vikend 10-12 julij najbolj uspešni filmi v BO ZDA/ Kanada

Moana $43.0M
Minions & Monsters $20.5M
Toy Story 5 $18.5M
Evil Dead Burn $13.7M
Young Washington $6.4M

To pa je velik HIT v BO.

Budget 750k $
Box office 411 mio $

Ganon ::

Ufff, noro. Jutri pogledam. Sicer rekord še vedno drži Paranormal Activity. Posneto za ušivih 15 tisočakov, v blagajni pa skoraj 200 milijonov. :D

Ganon je izjavil:

Ufff, noro. Jutri pogledam. Sicer rekord še vedno drži Paranormal Activity. Posneto za ušivih 15 tisočakov, v blagajni pa skoraj 200 milijonov. :D

wut 15k ?

endelin ::

oo7 je izjavil:

To pa je velik HIT v BO.

Budget 750k $
Box office 411 mio $

Sicer konec predvidljiv, vendar zagotovo vredno ogleda;) Par scen je hardcore. Če so to posneli za slab mio usd so res kralji.

Ps: že kar vidim v kero smer bo šlo nadaljevanje

Gregor459 je izjavil:

Včeraj sem gledal film 12 angry men. Ne razumem vsega hypa okoli tega filma. Saj je dober samo tako pa spet ne.

Katero verzijo si gledal?

DIGGER | Official Trailer

Academy Award winner Tom Cruise stars in Academy Award-winning filmmaker Alejandro G. Inárritu's original film "Digger," from Warner Bros. Pictures and Legendary Pictures.

Longtime James Bond Casting Director Says Next 007 Shouldn't Be a Person of Color or Woman

https://thatparkplace.com/longtime-jame...

Ima prav.

Kayzon ::

zajtam123 je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Letnik 1957. Koliko jih pa je ?

oo7 je izjavil:

DIGGER | Official Trailer

Academy Award winner Tom Cruise stars in Academy Award-winning filmmaker Alejandro G. Inárritu's original film "Digger," from Warner Bros. Pictures and Legendary Pictures.

Les Grossman :))

Sramota da ni dobil oskarja za Les Grossmana;(

Gregor459 je izjavil:

zajtam123 je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Polno remakeov. Ampak ta se Fondo je pravi.
In ja, tudi sam sem mnenja, da je prekleto dober film. Režiser je dodal toliko enih malenkosti, ki jih ob prvem gledanju sploh ne opaziš.

Mayday - Official Trailer (2026) Ryan Reynolds, Kenneth Branagh

zajtam123 je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

zajtam123 je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Polno remakeov. Ampak ta se Fondo je pravi.
In ja, tudi sam sem mnenja, da je prekleto dober film. Režiser je dodal toliko enih malenkosti, ki jih ob prvem gledanju sploh ne opaziš.

Mogoče sem zaradi ocene pričskoval preveč.

Se splača pogledat še druge ?

Gregor459 je izjavil:

Mogoče sem zaradi ocene pričskoval preveč.

Se splača pogledat še druge ?

Kako to misliš?

endelin je izjavil:

tale film je prava satira. :d meni enih najljubših komedij ever. "all good kids are gone" "never go full r" "what u mean u people", "we never negotiate with terrorist" "this mf is dead" , "i m playing a dude... etc

prisežem, da skoraj vem celotni script na pamet haha

"i dont read script, script reads me" xD rofllmao

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

BT52 je izjavil:

endelin je izjavil:

tale film je prava satira. :d meni enih najljubših komedij ever. "all good kids are gone" "never go full r" "what u mean u people", "we never negotiate with terrorist" "this mf is dead" , "i m playing a dude... etc

prisežem, da skoraj vem celotni script na pamet haha

"i dont read script, script reads me" xD rofllmao

Tudi meni ena najboljših komedij.
Tom Cruise in RDJ sta bila odlična.
Enkrat so celo hoteli skenslati RDJ zaradi te vloge tako, da si ne predstavljam, da bi t film izšel v teh časih.

Tropic Thunder je klasika:D
tam tam z dumb and dumber

endelin je izjavil:

Tropic Thunder je klasika:D
tam tam z dumb and dumber

Pa Hangover prvi del.
««
196 / 196
»
»»