Forum » Pomoč in nasveti » Tor omrežje in gugl recapta
Tor omrežje in gugl recapta
alese ::
Saul Goodman je izjavil:
ker gugl ne mara anonimnih uporabnikov, doh.a to je uradna razlaga gugla al si to to ugotovil, zakaj pa potem prideš skozi ko uporabljaš vpn
csqn ::
Po moje Google ve, kateri IP-ji so Tor exit nodes in te še posebej muči, če imaš takšen naslov.
Včasih dobim preverjanja tudi na VPN, ampak so dosti manj kompleksna in dolga (1-3 serije slik) ... na Tor pa gre včasih v ekstreme, ko se preprosto ne moreš preklikati do konca oz. se slike menjujejo izredno počasi.
Verjetno gre za neko namensko zafrkavanje v glavo, ne morem si predstavljati, da bi takšno neumnost (5 minut za eno preverjanje) dopustili nenamenoma.
Osebno mislim, da ne moreš nič, če te neka stran takole zafrkava, poskusi brez Tor -- samo z VPN oz. brez vsega, če ni druge možnosti ...
Včasih dobim preverjanja tudi na VPN, ampak so dosti manj kompleksna in dolga (1-3 serije slik) ... na Tor pa gre včasih v ekstreme, ko se preprosto ne moreš preklikati do konca oz. se slike menjujejo izredno počasi.
Verjetno gre za neko namensko zafrkavanje v glavo, ne morem si predstavljati, da bi takšno neumnost (5 minut za eno preverjanje) dopustili nenamenoma.
Osebno mislim, da ne moreš nič, če te neka stran takole zafrkava, poskusi brez Tor -- samo z VPN oz. brez vsega, če ni druge možnosti ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: csqn ()
alese ::
Po moje Google ve, kateri IP-ji so Tor exit nodes in te še posebej muči, če imaš takšen naslov.hvala za odgovor te povsem razumem, mene bolj zanima ali je to nemogoče zrihtati s strani ustvarjalcev tora, mislim jaz nisem heker pa to, ampak ljudje tam so najbrž težki profiji in me čudi da ne najdejo rešitve za to
weasel ::
A na guglu pa niso?
Mogoce jim uspe za nekaj kratek cas naumiti kaj novega, ampak jih google kmalu dohiti. To se nato ponavlja.
Mogoce jim uspe za nekaj kratek cas naumiti kaj novega, ampak jih google kmalu dohiti. To se nato ponavlja.
MrStein ::
To bi bilo bolje debatirati z TOR ekipo.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Ribič ::
Meni pa gre bolj na K tale cloudflare, ki je tudi internet zasvinjal z raznimi captcha, ki ne delujejo brez javascripta tako da sploh mimo ne morem.
Brskam pa z JS onemogočenim zaradi varnosti. Napiše "Just a moment" ali pa "Attention required", pa se drkaj s tem.
Brskam pa z JS onemogočenim zaradi varnosti. Napiše "Just a moment" ali pa "Attention required", pa se drkaj s tem.
Vse ribe so mi pobegnile!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša VPN storitevOddelek: Pomoč in nasveti | 8042 (3326) | louser |
» | Kako izbrati ponudnika VPN storitev?Oddelek: Omrežja in internet | 1436 (1138) | tomaz88 |
» | Kitajska blokira navidezna zasebna omrežjaOddelek: Novice / NWO | 8028 (6704) | kitaj |
» | Kraja gesel ambasadeOddelek: Novice / Zasebnost | 4884 (3948) | poweroff |
» | Novosti na področju anonimizacijeOddelek: Novice / Zasebnost | 5404 (4324) | B-D_ |