» »

Tor omrežje in gugl recapta

Tor omrežje in gugl recapta

alese ::

Čez to je skoraj nemogoče priti, zakaj.

Saul Goodman ::

ker gugl ne mara anonimnih uporabnikov, doh.

Saul Goodman je izjavil:

ker gugl ne mara anonimnih uporabnikov, doh.
a to je uradna razlaga gugla al si to to ugotovil, zakaj pa potem prideš skozi ko uporabljaš vpn

csqn ::

Po moje Google ve, kateri IP-ji so Tor exit nodes in te še posebej muči, če imaš takšen naslov.

Včasih dobim preverjanja tudi na VPN, ampak so dosti manj kompleksna in dolga (1-3 serije slik) ... na Tor pa gre včasih v ekstreme, ko se preprosto ne moreš preklikati do konca oz. se slike menjujejo izredno počasi.

Verjetno gre za neko namensko zafrkavanje v glavo, ne morem si predstavljati, da bi takšno neumnost (5 minut za eno preverjanje) dopustili nenamenoma.

Osebno mislim, da ne moreš nič, če te neka stran takole zafrkava, poskusi brez Tor -- samo z VPN oz. brez vsega, če ni druge možnosti ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: csqn ()

csqn je izjavil:

Po moje Google ve, kateri IP-ji so Tor exit nodes in te še posebej muči, če imaš takšen naslov.

Včasih dobim preverjanja tudi na VPN, ampak so dosti manj kompleksna in dolga (1-3 serije slik) ... na Tor pa gre včasih v ekstreme, ko se preprosto ne moreš preklikati do konca oz. se slike menjujejo izredno počasi.

Verjetno gre za neko namensko zafrkavanje v glavo, ne morem si predstavljati, da bi takšno neumnost (5 minut za eno preverjanje) dopustili nenamenoma.

Osebno mislim, da ne moreš nič, če te neka stran takole zafrkava, poskusi brez Tor -- samo z VPN oz. brez vsega, če ni druge možnosti ...
hvala za odgovor te povsem razumem, mene bolj zanima ali je to nemogoče zrihtati s strani ustvarjalcev tora, mislim jaz nisem heker pa to, ampak ljudje tam so najbrž težki profiji in me čudi da ne najdejo rešitve za to

weasel ::

A na guglu pa niso?
Mogoce jim uspe za nekaj kratek cas naumiti kaj novega, ampak jih google kmalu dohiti. To se nato ponavlja.

MrStein ::

To bi bilo bolje debatirati z TOR ekipo.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Ribič ::

Meni pa gre bolj na K tale cloudflare, ki je tudi internet zasvinjal z raznimi captcha, ki ne delujejo brez javascripta tako da sploh mimo ne morem.
Brskam pa z JS onemogočenim zaradi varnosti. Napiše "Just a moment" ali pa "Attention required", pa se drkaj s tem.
Vse ribe so mi pobegnile!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljša VPN storitev

Oddelek: Pomoč in nasveti
368042 (3326) louser
»

Kako izbrati ponudnika VPN storitev?

Oddelek: Omrežja in internet
51436 (1138) tomaz88