Forum » Programska oprema » Kje najdem račun za dodatni prostor ki ga plačujem na google drive
Kje najdem račun za dodatni prostor ki ga plačujem na google drive
Tim10 ::
Bi mi morda lahko kdo pomagal, kje najdem račun za dodatni prostor ki ga plačujem na google drive. Namreč imam povezano z mastercardom, ne nejdem pa kam mi pošiljajo račun za opravljeno storitev katerega moram poslati računovodji.
weasel ::
Tu imam jaz za Google Music in Play, mogoce je tudi za drive na istem naslovu: Google payments
3p ::
Tu imam jaz za Google Music in Play, mogoce je tudi za drive na istem naslovu: Google payments
+dobim ga na mail.
Tim10 ::
Thks ! :) V payments sem ga našel, je pa zanimivo, za drive sem plačal 5.99, račun je v payments, za 2.99 pa ni računa-na mastercardu so mi trgali (google) , pa sploh ne vem zakaj ...še nisem mogel ugotoviti kaj bi bilo...hm hm
Samael ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za katere spletne storitve plačujete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15935 (13368) | medus |
» | Google Play Music je na voljo v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 33815 (28966) | Robert |
» | Radionomy kupil WinampOddelek: Novice / Omrežja / internet | 15002 (10985) | slovenec_89 |
» | Google Music tudi s trgovinoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6856 (5512) | sgdjkdlsugi4 |
» | Google appsOddelek: Omrežja in internet | 2007 (1340) | ZatolE |