Forum » Programska oprema » PONS in vista
PONS in vista
Phoebus ::
Preden jezen pišem založbi ki ga pri nas izdaja me zanima, če kdo ve kako spraviti inštalacijo PONS-a skozi v Visti. V XP seveda dela BP, ampak na mašini imam visto in se inštalator ustavi takoj na začetku namestitve.
Na nemški strani sem videl da imajo cel kup nekih posodobitev za visto, ampak imajo pri njih seveda drugačne programske pakete kot pri nas in ne vem kateri bi bil "tapravi" patch.
Gre se za "Klik za klikom nemščina", verzija 1.0.
Ve kdo za kak patch ali finto da se jo spravi na Visto?
Na nemški strani sem videl da imajo cel kup nekih posodobitev za visto, ampak imajo pri njih seveda drugačne programske pakete kot pri nas in ne vem kateri bi bil "tapravi" patch.
Gre se za "Klik za klikom nemščina", verzija 1.0.
Ve kdo za kak patch ali finto da se jo spravi na Visto?
zweistein ::
Na ikoni "install" in "autorun" klikni lastnosti, nato klikni "združljivost, nato "zaženi ta program v združljivostnem načinu" pa tam izberi Windows XP.
Potem lahko normalno instaliraš.
Potem lahko normalno instaliraš.
Pandorumx5 ::
Imam zdaj enak problem na Windows 10, je enako PONS in seveda narejen za Windows XP. Probal združljivost in vse možne finte. Probal bi, da inštaliram brez uporabe VM, če se le da.
Kake ideje?
Kake ideje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | učenje jezikovOddelek: Šola | 3031 (718) | Damiani |
» | Prenosni računalnik - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2321 (2066) | solatko |
» | IE11 tudi za Windows 7Oddelek: Novice / Brskalniki | 11771 (8831) | MrStein |
» | Nemščina - spoliOddelek: Šola | 3612 (3193) | Gregor P |
» | KlikNLB, FF, IE, Linux, Windows -> težaveOddelek: Programska oprema | 4479 (4091) | boriss |