Forum » Operacijski sistemi » Kako posodobiti MS Edge, ne da bi posodobil sistem
Kako posodobiti MS Edge, ne da bi posodobil sistem
starboi ::
Kako pa to da uporabljaš Edge brskalnik ? So kakšni plusi v primerjavi z Chrome brskalnikom ( katerega tudi sam uporabljam že od samega začetka.. ) ? Hvala za info.
k4vz0024 ::
Hitro nalaganje. Chrome uporabljam bolj poredko, ker verjetno pošilja informacije Googlu.
Lonsarg ::
Po mojih info se to ne da, Edge ni zgolj navadna UWP aplikacija ampak je tudi underlying engine za pogajanje PWA aplikacij iz iz Store, torej je del OS sistema. Boš moral nadgraditi.
Jaz sem tudi na Edge, primarno ker je edini brskalnik primeren za windows touch naprave, desktop Chrome je recimo totalna žalost za touch na windows sistemu. Posledično sem zaradi sihronizacije favourites in timeline tudi na vseh drugah napravah na Edge.
Jaz sem tudi na Edge, primarno ker je edini brskalnik primeren za windows touch naprave, desktop Chrome je recimo totalna žalost za touch na windows sistemu. Posledično sem zaradi sihronizacije favourites in timeline tudi na vseh drugah napravah na Edge.
k4vz0024 ::
Kako v osnovno verzijo MS Edga instalirati Ghostery, uOrigin in ostal programe, ki zagotavljajo, da se ne prikazujejo reklame in vsaj malce varujejo zasebnost?
BorutO ::
Ne vem zakaj imam samo jaz to nesrečo, ampak še nikoli, od Windowsa 7, ni bil noben drug brskalnik hitrejši od IE in Edga. Ko sem primerjal, kateri brskalnik hitreje odpira, je (na primer) Edge vse strani hitreje odprl, plus sam program se je hitreje odprl in naložil kot pa kaki chrome, Firefox, safari ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov predelan chromiumski brskalnik Edge ušel na internetOddelek: Novice / Brskalniki | 15301 (11208) | MrNighthawk |
» | Konec Edgea, se obeta chromiumski brskalnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24685 (19155) | MrNighthawk |
» | Youtube in Vimeo ne prikazujetaOddelek: Pomoč in nasveti | 1429 (1138) | NordStar |
» | Velike spremembe v Firefoxu: podpisovanje razširitev, WebExtensions za združljivost, (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 25731 (19674) | tor2 |
» | Internet Explorer je mrtev, naj živi Spartan (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 27374 (20735) | šernk |