Forum » Na cesti » Popravilo odkrušenega avtostekla
Popravilo odkrušenega avtostekla
zobnik ::
Pozdrav ima kdo izkušnje s popravilo odkrušenega avtostekla, 1mm je samo, pikca v glavnem, nič ni počeno.
Torej zanima me kako bi ocenil popravilo med 1 in 10 točkami in menda tista smola ne zdrži dolgo, ker ni počen.
Torej zanima me kako bi ocenil popravilo med 1 in 10 točkami in menda tista smola ne zdrži dolgo, ker ni počen.
TheBlueOne ::
Pozdrav ima kdo izkušnje s popravilo odkrušenega avtostekla, 1mm je samo, pikca v glavnem, nič ni počeno.
Ci ni kje na vagalu ni nek problem, ce je v vidnem polju voznika, ti podjetja ne smejo popravljati.
Jaz sem sam popravil s taksnim kitom:
zobnik ::
sm tole kupu in presenečen, da je skoraj izginla poškodba...pa še za večkrat je uporabno, tko da lahko na vsaj 5 avtih popraviš manjšo poškodbo.
80% je bolje....13 evrov je pa stalo.
Super.
80% je bolje....13 evrov je pa stalo.
Super.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava vetrobranskega stekla (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 39243 (7239) | BCSman |
» | P20 PRO- poškodovan zaslon- zavrnitev garancijeOddelek: Mobilne tehnologije | 6433 (4312) | Dimnik |
» | Registracija predelanega TomosaOddelek: Na cesti | 4450 (3844) | St235 |
» | Prenosnik se mi pregreva hitro po zagonu - iščem serviserjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2706 (2162) | daljinec |
» | Koliko kV :P na DDR ramih od grafeOddelek: Navijanje | 1114 (895) | Pyr0Beast |