Forum » Mobilne tehnologije » LTE modem/router z zunanjo anteno
LTE modem/router z zunanjo anteno
matobeli ::
Zdravo,
A ma kdo izkušnje oziroma priporočila za kakšen LTE modem z wireless routerjem ki bi imel priklop za zunanjo LTE anteno.
To bi bilo montirano v avtu oziroma prenosno ker signal dostikrat je, ampak ga z telefonom ne ujamem oziroma je čist švohcen in bk dal na streho usmerjeno anteno.
Bi blo pa fajn da je obenem tudi wireless (AC) router da mi ni treba še tega posebej delat.
Aja budget, cenejš kot je, boljš je, ampak 100-200eur bi verjetno šlo.
A ma kdo izkušnje oziroma priporočila za kakšen LTE modem z wireless routerjem ki bi imel priklop za zunanjo LTE anteno.
To bi bilo montirano v avtu oziroma prenosno ker signal dostikrat je, ampak ga z telefonom ne ujamem oziroma je čist švohcen in bk dal na streho usmerjeno anteno.
Bi blo pa fajn da je obenem tudi wireless (AC) router da mi ni treba še tega posebej delat.
Aja budget, cenejš kot je, boljš je, ampak 100-200eur bi verjetno šlo.
- spremenilo: matobeli ()
matobeli ::
Ko je avto oziroma pozicija kjer sem, stacionarna.
Med samo vožnjo ni pomembno oziroma bi v tem primeru dal omni directional anteno.
Mogoče bi bila celo omni directional antena dobra za vse opcije, sam da ni neka majhna integrirana zaprta v sredini plehnate kletke (avto).
Med samo vožnjo ni pomembno oziroma bi v tem primeru dal omni directional anteno.
Mogoče bi bila celo omni directional antena dobra za vse opcije, sam da ni neka majhna integrirana zaprta v sredini plehnate kletke (avto).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Attack on TitanOddelek: Igre | 1329 (715) | oo7 |
» | kateri router za cca 100 eur?Oddelek: Kaj kupiti | 4079 (3223) | gregor |
» | Kitajske antene 10dbi+Oddelek: Omrežja in internet | 6658 (5680) | krop |
» | WiFi; za igranje igerOddelek: Omrežja in internet | 1142 (1003) | Paramedic |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12782 (9336) | pujsek_ |