Forum » Mobilne tehnologije » Skrita številka in nebeleženje klica
Skrita številka in nebeleženje klica
Temo vidijo: vsi
Bellzmet ::
Zdravo,
zadnjič se mi je zgodilo, da me je nekdo 2x klical iz skrite številke (se nisem javil, klica tudi nisem prekinil).
Kar me je potem presenetilo, da klica sploh ni bilo v seznamu klicev, tudi ni bilo obvestila "1 neodgovorjen klic"? Se pravi, če me ne bi bilo ravno
takrat zraven telefona, da bi videl klic sploh ne bi vedel za klic?
lp
zadnjič se mi je zgodilo, da me je nekdo 2x klical iz skrite številke (se nisem javil, klica tudi nisem prekinil).
Kar me je potem presenetilo, da klica sploh ni bilo v seznamu klicev, tudi ni bilo obvestila "1 neodgovorjen klic"? Se pravi, če me ne bi bilo ravno
lp
Dimnik ::
To ti je ušpičil kak kolega, gre pa prek aplikacije,kjer so posnete fore, npr, da tvoj pes laja, iz tvoje številke se kliče njegovo punco, da si ruknil.avto na parkirplacu...
Mare2 ::
lp
Saj ga na moreš poklicat nazaj. Zato so "pametni telefoni". Ga pač ne zabeleži. Kateri GSM pa imaš?
Bellzmet ::
Sem šel zdele malo bolje preverit. Viber klic je bil iz neznanega/skritega kontakta, zato ga ni bilo med zgodovino klicev v telefonu. Sploh ne uporabljam Vibra, zato nisem prepoznal, da od "tam" zvoni". My bad:)
Kakšna aplikacija je to? Morš bit res glup, da pustiš kaj takega naložiti...
Jaooo, aplikacijo si namesti tisti, kateri te hoče zajebavat....
lp
Saj ga na moreš poklicat nazaj. Zato so "pametni telefoni". Ga pač ne zabeleži. Kateri GSM pa imaš?
Nima telefon veze,če skriješ številko in kličeš,tebi vedno zabeleži klic, kao neznan, ga imaš pod zgodovino klicev. Tukaj ga pa ne zabeleži
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dimnik ()
Sem šel zdele malo bolje preverit. Viber klic je bil iz neznanega/skritega kontakta, zato ga ni bilo med zgodovino klicev v telefonu. Sploh ne uporabljam Vibra, zato nisem prepoznal, da od "tam" zvoni". My bad:)
Ja klic ti shrani v viber, tudi meni ga je kazalo pod viber, ampak samo + brez številke. Aplikacija se imenuje Juassap ali nekaj takega, tam izbereš številko in katero potegavščino hočeš tako da ne gre prek vibra direkt, me zanima kako je pri tistih, ki nimajo vibra sploh nameščenega, ko dobivaš klic ti tudi ne kaže, da te na viber kliče....
Moj sosed je napizdil svojega očeta, ta je imel malo pod kapo in to se smeješ kot nor, kako eni nasedejo foram
St235 ::
Jaooo, aplikacijo si namesti tisti, kateri te hoče zajebavat....
taka aplikacija ne more skrit zgrešenega klica na telefonu klicanega, tako da razen tvojega nakladanja nima ničesar s temo.
Lakotnik umiri se, govorim iz izkušenj, tudi mene so hoteli napizdit, ampak nisem dvignil, imam pa tudi viber na telefonu. Ne pametuj če ne veš.....
qwertyy ::
Aplikacija se imenuje Juasapp in je zadnje čase zelo popularna pri Ljubljanski mladini. Tako da ima Ale123 prav...
Lakotnik, še zadnjič. slučajno vem za to zadevo, ker so me v nedeljo hoteli napizdit, ampak nisem dvignil zvedel sem v ponedeljek kako je na stvari, aplikacije ne reklamiram, ker je ne uporabljam, niti nisem vedel točno ime, ti je pa v postu za mano nekdo drug napisal ime. tako da nehaj pametovati in je stvar debate, ker op ni vedel za kaj se gre...
to da zabeleži klic pod viber pa bi moral nekdo sprobat, kaj se zgodi če nimaš viberja na telefonu...
to da zabeleži klic pod viber pa bi moral nekdo sprobat, kaj se zgodi če nimaš viberja na telefonu...
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
St235 ::
To da zabeleži klic pod viber pa bi moral nekdo sprobat, kaj se zgodi če nimaš viberja na telefonu...
ne tega ni treba probat. zgodi se točno nič. Razen, če je klicatelj pripravljen plačat klic. Potem se zgodi za klicanega povsem navaden telefonski klic.
in ja, dol mi visi za tvoj app, OP je spraševal zakaj ni videl zabeleženega zgrešenega klica. In če nisi opazil se ti edini obremenjuješ s tem zakaj je dobil klic.
Kdo je pa tebe hotel napizdit in zakaj delaš reklamo za bebav app pa nikogar ne zanima.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Še enkrat, ker ti ne potegne...
Klic je dobil iz te aplikacije. Ni bila navadna skrita številka. Op je zanimalo točno to, ker je razlika med skito številko in klica iz te app v prikazu ko te kliče....nevem kaj pametuješ če sploh neveš..
Klic je dobil iz te aplikacije. Ni bila navadna skrita številka. Op je zanimalo točno to, ker je razlika med skito številko in klica iz te app v prikazu ko te kliče....nevem kaj pametuješ če sploh neveš..
||pSyCh0| ::
@Ale123 sicer imaš verjetno prav od kod klic izvira, vendar ponovno preberi prvi post, to ni odgovor na vprašanje OPa. Na vprašanje si je odgovoril kar sam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katerega operaterja priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20089 (12844) | Invictus |
» | Viber notification sound ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2920 (2381) | bauci |
» | Viber , stara sporocila dobiti nazajOddelek: Mobilne tehnologije | 6312 (5213) | GupeM |
» | Četrt stoletja SMS-ov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17732 (15478) | GupeM |
» | Ta... Skype in (dobesedno) nesposoben MicrosoftOddelek: Pomoč in nasveti | 12357 (11002) | poweroff |