» »

Glasbeni album kot en fajl...

Glasbeni album kot en fajl...

Alen T 1978 ::

Lep pozdrav.

Zanima me ce (ze) obstaja ta varianta: Imas en audio fajl, ki je v bistvu cel album (npr. Metalica - And Justice For All.xyz = npr. 100MB). In ko bi ga pognal s primernim programom (alal Playaticus Extremicus) bi se v play listi izpisali vsi komadi tega albuma (vsebina celega audio fajla). In ko bi kliknu na zeljeno pesem, bi se ta predvajala. Torej ali obstaja kak tak program in kak tak audio format.

Ta ideja/vprasanje se mi je porodila ker bi rad sheral downloadane albume (trenutno so vsi ali rar ali zip) a ne morem, ker nimam tolk placa. Fora se mi zdi full dobra. Dol potegnes, in pozenes. A vseeno sheras. In ni ti ga treba preimenovat. Lahk si naredis npr html stran z linki (ki bi bla se povrhu lepo zdizajnirana).

Thx.

Predator ::

da bi obstajal tak direkten program dvomim ampak lahko se motim;
jaz poznam eno "sorodno" varianto, da uporabljaš cel cd v 1 mp3-ju in njegov cue ter ustrezen plugin za winamp; če sta imeni isti ( *.mp3 in *.cue ) ko zaženeš mp3 stvar lepo iz .cue pobere dolžino in imena komadov in stvar dela, ti pa pač pa pač sharaš oba file-a, samo večina "zložnikov" stvar izdaja raje v raru ker dodajo še covers, track list.. zraven

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Predator ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google Play Music je na voljo v Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
8833848 (28999) Robert
»

mp3 player z podporo .cue fileov

Oddelek: Zvok in slika
131716 (1285) Naabo
»

ape file

Oddelek: Pomoč in nasveti
111862 (1750) Cuoresportivo
»

Best Winamp plugin