» »

Letgo zapira Slovensko spletno stran in aplikacijo

Letgo zapira Slovensko spletno stran in aplikacijo

1 2
3
»

Furbo ::

Na facebook se pa zgledajo ne upajo spraviti.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

DeeCoy ::

mikrctmk je izjavil:

DeeCoy je izjavil:

mikrctmk je izjavil:

A kdo ve kako bi prišel do chatov ki jih imam na letgo aplkaciji?

Ne moreš.


aveš da mi je ratal, nek bug k sm skaku iz play store v letgo pa umes prtisnu na chat haha

To je bla res sreča.. Na applu mi to ni uspelo.. Verjetno bi lahko preko vpnja dostopal do računa preko browserja (VPN v državi, v kateri je letgo še dostopen).

-valvoline- ::

Letgo spet pod kljuc, bolha bi rad zaracunaval za objavo oglasov, kasna novejsa alternativa pa da ni marketplace k ima tko shitty interface? Enivej skoda da so koncal, bila je res fajn in uporabna zadevca.

Zgodovina sprememb…

qwertyy ::

Business oppurtunity: pogruntajte kako v Sloveniji naresti profitabilen spletni oglasnik in privabiti dovolj folka, da ga začne uporabljat.

Technics111 ::

Če ima kdo voljo narediti brezplačni spletni oglasnik (Alternativo Bolhi) mu z veseljem ponudim oglaševanje le tega v slovenski Facebook skupini z 20.000 folka ;)

Zgodovina sprememb…

MatejT ::

-valvoline- je izjavil:

Letgo spet pod kljuc, bolha bi rad zaracunaval za objavo oglasov, kasna novejsa alternativa pa da ni marketplace k ima tko shitty interface? Enivej skoda da so koncal, bila je res fajn in uporabna zadevca.


Trenutna edina alternativa letgo-ju v Sloveniji je Prodajko. Zadevo smo pred več kot 2 letoma spravili v življenje in je sedaj začela dobivati na uporabnosti ko se je letgo umaknil :)

Racunalnik ::

Zdaj vam manjka reklama, ker prodajalci na letgo so bili drugacni kot na bolhi PC, zarad reklame in zarad mobilne aplikacije ker drugi ne znajo zgleda uporabljat PC in kakrsni koli ze so bili, so delali flow med oglasi in zdaj imate zelo veliko šanso da z reklamo spravite vse te ki so poznali letgo na prodajkota, trenutno edina prepoznavna stvar za prodajko je ta da ce v Google play vpises letgo da ti ponudi prodajkota. Reklam od letgo se uporabniki se spomnejo, sedaj bi moral narediti prodajko podobno ze zato ker bi se ljudje spomnili na letgo. Vem da so reklame drage ampak vrjetno se da tudi cenejso naredit ker reklamni trg oglasov imate sedaj ze malo oran zarad letgo.

Prodajko je dobro zasnovan oz isto kot letgo, samo pustite oglase privat uporabnikov v prvi sekciji, zraven pa kot je ze narejeno moznost za trgovine, ali pa celo letake hoferjev,Lidlov in vseh ostalih letakov ki bi bili UPORABNO na kupu pa zivite od reklam ko boste imeli dosti uporabnikov, sigurno se da stem pokrivati stroske ali celo vec. Ce se pa zivi od reklam samo od tistih katere kliknes potem pa nobenemu ni resitve ker to nebo delal nihce.

Let go glede konkurencnosti bolhe mu je ratalo zato ker pac niso vsi za PC oziroma so sedaj popularne aplikacije in te zna uporabljati tudi polpismen kot so tukaj pisali in letgo bi v nadaljnih 3 letih sesul bolho naredili so pa najslabse kar so, glih navadili ljudi na nekaj novega in konec.

Zgodovina sprememb…

delpier ::

Sam imam kar nekaj stvari za prodat in sem gledal mal na okrog, ko ni več Let-gova, saj sem bil nanj navajen predvsem zaradi aplikacije. Iskal sem alternativo in po drugih forumih so mi predlagali Bolho, Salomon (nimata aplikacije, ki si jo želim), Prodajka (na UK accountu ga ne najdem?), Marketplacea in na novo se omenja iShopic. Odločil sem se da probam slednje. Zadeva je zelo enostavna in hitra. Testno sem oddal par oglasov, enega mi je uspelo prodat v tednu dni, po moje je tudi stvar kaj prodajaš... Imaš tudi opcijo verifikacije, ki je še nisem naredil. Zadeva naj bi kao delovala po princimu kot eBay, da pri nakupu izdelka dobiš izdelek po pošti.
ASUS COMMANDO/C2D E6600/8800GT/4X 1Gb RAM/WD 900 Gb/LC 6550GPV2/LIAN-LI PC7SE B

tejlor ::

A prihaja letgo.si nazaj? Nekaj se dogaja s stranjo...

Pravtako tudi na letgo.hr ni več poslovilnega napisa.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tejlor ()

lippi ::

Najbrž so dokončno zaključili.. rešitev bi mogoče bila, da računajo 10 centov za vsak oddan oglas, tako da folk nebi objavljal oglas za vsak na pol rabljen reklamni kemični svinčnik, ki ga najdejo pri babici v predalu.. bi oglasi bili dostibolj pregledni, vsebinsko primerni, pa še nekaj sredstev bi s tem nabrali...............je pa tuki za tpkovnico res dosti lažje pametovat, se strinjam :)

fikus_ ::

1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je Bolha poginila med operacijo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
8016640 (6402) FTad
»

letgo vs bolha oglasniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18534865 (14444) shadeX
»

Kaj pravite, se splača narediti spletni oglasnik? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6910120 (6478) 2dark
»

LetGo aplikacija

Oddelek: Loža
217276 (2031) lukamagic
»

Kako prepoznati kopijo iphona?

Oddelek: Mobilne tehnologije
273251 (2148) tim13

Več podobnih tem