» »

Definicija spola

Definicija spola

Temo vidijo: vsi
««
19 / 27
»»

Magic1 ::

Nemci so v večini sodelovali pa verjamem da večini marsikaj ni bilo ok. Sam ko si v zosu in so vse odločitve slabe, potem je treba slabo delat. Cel narod ne bo harikiri izvedu, ker jih je en ekstremist spelal na popolnoma kriva pota...
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

ZaphodBB ::

nevone je izjavil:

To je zelo slab izgovor za tvojo lastno zlorabo oblasti.

Mojo lastno zlorabo oblasti?

o+ nevone

Ti vedno narobe prebereš kar napišem.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

TheBlueOne ::

nevone je izjavil:

Zakaj bi potem mi ostali morali sodelovati v tem rizičnem eksperimentu?

Več ljudi, ko sodeluje, manj je rizičen.

o+ nevone

Zakaj potem ne delati naprej na danasnjem modelu, ki ima dalec najvecjo podporo in najboljse rezultate? Kako si predstavljas, da bi lahko imela radikalna sprememba vecjo podporo in tudi ce, kaj ni ravno v trenutnem sistemu lepo, da se uposteva tudi pravice manjsin?

Je ze res, da ce ima tvoj eksremen sistem recimo 70% podporo, da ni veliko rizika, da bo na hitro propadel, je pa riziko za ostalih 30%, da bodo sploh preziveli, ce bodo nasprotovali. Ce hoces na hitro uveljaviti favoriziran umotvor, pac ne mores upostevati drugega mnenja, ce ga pa, pa pristanes na isti tocki kot smo sedaj.

Me zanima, od katere opcije, ki se ponuja pricakujes kaj tocno?

Zgodovina sprememb…

nevone ::

ZaphodBB je izjavil:

nevone je izjavil:

To je zelo slab izgovor za tvojo lastno zlorabo oblasti.

Mojo lastno zlorabo oblasti?

o+ nevone

Ti vedno narobe prebereš kar napišem.

Papiga.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: nevone ()

stjan ::

Nekdo je omenil, da v Evropi ni revolucije.
Revolucija se izvaja in to na nivoju človekovih pravic.
Iz odprte Evrope smo v zadnjih nekaj letih zašli v prikrit fašističen sistem, ki izvaja nasilje nad državljani.
Koliko pravic so nam v zadnjih letih omejili?
Meje se zapirajo, primer je vojska na Avstrijski meji, zmeraj več omejitev je, zadnji primer omejevanja internetne svobode in nadzor nad internetom v času volitev.
Uveden je bil pojem sovražnega govora, s čim se bo lahko zatiralo svobodno izražanje, pač bo sovražen govor to kar trenutni oblasti nebo po volji.
Pa še uvajanje neke krščanske krivde za napake drugih, jebat ga kaj imamo mi s tem, da so drugi zatirali črnce..
Družba tone v nek 4. rajh :(
Pa da še na policijski nadzor ne pozabim, katera sistema iz preteklosti sta to uvajala?

Glede teme spola, smo moški, so ženske pa še nekaj drugega je pravijo...
S kakšnim namenom se to uvaja? Da bodo mladi še bolj neodločeni kaj sploh so?

kaj ni ravno v trenutnem sistemu lepo, da se uposteva tudi pravice manjsin?

Upošteva se jih pod prisilo. Če človek ni po standardu, se ga demonizira, ne glede na to, kako se obnaša. Diskvalifikacije so ljudem zelo blizu.

o+ nevone

nevone je izjavil:

kaj ni ravno v trenutnem sistemu lepo, da se uposteva tudi pravice manjsin?

Upošteva se jih pod prisilo. Če človek ni po standardu, se ga demonizira, ne glede na to, kako se obnaša. Diskvalifikacije so ljudem zelo blizu.

o+ nevone

Enostavno poglej kdo vse se s tvojo pozicijo oz. nacinom ne strinja. Vejretno je to vsaj 30% ljudi, ki si jih potem primorana drzati nazaj, da ti v tvoji politicni utopiji ne delajo sranja. Sedaj se upostevajo pravice manjsin, ki so tudi pod 1% prebivalstva.

Kako si predstavljas, da recimo zmagas s svojo pozicijo in namesto, da kot sedaj kdaj neoptimalno reagiras pri problemih manjsin, da enostavno zatres 30%+ ljudi. Ker ne pozabit, ce posteno upostevas mnenje teh 30% si zopet v demokraciji.

gruntfürmich ::

kaj pa so sploh 'pravice manjšin'? privilegiji nad večino?
v svobodnem svetu tega ni...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich je izjavil:

kaj pa so sploh 'pravice manjšin'? privilegiji nad večino?
v svobodnem svetu tega ni...

Lahko gledas tako na to, ampak praviloma za njimi stoji cela zgodba. Recimo manjsina v Avstriji si ji s sporazumemom zagotovila dolocene pravice, seveda je imela od tega korist Avstrija. Sedaj lahko vidis to kot privilegij ampak ni tako enostavno.

Naceloma je Slovenija manjsina v EU, ampak si je izpogajala dolocene pogoje, kakor tudi druge manjse drzave. Lahko jo vidis kot priviligirano, ampak ni bilo zastonj.

Ustavni in pravni red, ki sta plod razmisleka z upostevanjem zgodovine in tradicije kjer upostevata se marsikaj drugega okoli te tametike, o cemer se ti verjetno niti ne sanja, ce posplosis, da je vse privilegij nad vecino.

Ti si manjsina na toliko nivojih, da bodi srecen, da je tako.

nad privilegiji nisem nikoli navdušen, čeprav so zame. ne sodi drugih po sebi.

Kako si predstavljas, da recimo zmagas s svojo pozicijo in namesto, da kot sedaj kdaj neoptimalno reagiras pri problemih manjsin, da enostavno zatres 30%+ ljudi.

Zatreti je treba določena dejanja, ne ljudi. Ljudje lahko prehajajo iz ene pozicije v drugo, če ocenijo, da je druga boljša.

Ker ne pozabit, ce posteno upostevas mnenje teh 30% si zopet v demokraciji.

Upoštevati jih pri kršenju pravic soljudi nima smisla. Če je takšno neupoštevanje zanje zatiranje, naj se raje zamislijo, koga in kaj oni zatirajo.

o+ nevone

gruntfürmich je izjavil:

Tu se ne gre za privilegij v smislu, da si oproscen davka, ampak v smislu, da nisi bodisi prisilno asimiliran, zasuznjen itn.

Ce reces, da vecina odloca o vsem, resnicno hitro ostane samo se vecina in ce je enkrat v vecini kaksen psihopat imas vecno S. Korejo.

Pac vecina ima raje napreden sistem po nasem kopitu, kjer imas v ozadju pravni sistem, ustavo itn. in upam da tako tudi ostane. Demokracija je pac zelo brihten sistem samoregulacije in jedro uspeha je ravno, da onemogoca prehitre spremembe in da vedno drzi odprte opcije.

Upoštevati jih pri kršenju pravic soljudi nima smisla. Če je takšno neupoštevanje zanje zatiranje, naj se raje zamislijo, koga in kaj oni zatirajo.

Pa se kdaj zamisliš?

TheBlueOne je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

Tu se ne gre za privilegij v smislu, da si oproscen davka, ampak v smislu, da nisi bodisi prisilno asimiliran, zasuznjen itn.

Ce reces, da vecina odloca o vsem, resnicno hitro ostane samo se vecina in ce je enkrat v vecini kaksen psihopat imas vecno S. Korejo.

Pac vecina ima raje napreden sistem po nasem kopitu, kjer imas v ozadju pravni sistem, ustavo itn. in upam da tako tudi ostane. Demokracija je pac zelo brihten sistem samoregulacije in jedro uspeha je ravno, da onemogoca prehitre spremembe in da vedno drzi odprte opcije.

Daj se za začetek odloči ali podpiraš demokracijo ali ne. To je krneki.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

Pa se kdaj zamisliš?

Vedno.

o+ nevone

@ZaphodBB

Ja podpiram trenuten sistem in izboljsave le tega. Kje sem deloval da menim drugace, morda sem se slabo izrazil.

TheBlueOne je izjavil:

@ZaphodBB

Ja podpiram trenuten sistem in izboljsave le tega. Kje sem deloval da menim drugace, morda sem se slabo izrazil.

Demokracija je po definiciji vladavina večine. To kar imamo pri nas trenutno se imenuje republika. Republike so sicer zgrajene okrog demokratičnih principov. Vendar v resnici niso demokratične v polnem pomenu besede, ker - kot ti je že jasno, vladavina drhali ni nujno najbolj stabilna na srednji rok in dalje.

@thetilko
Mah, ne porajtej. ZaphodBB kopira naključne povedi in jih lima sem notri. Sploh, kadar ne razume zapisanega.

o+ nevone

Zgodovina sprememb…

• spremenila: nevone ()

ZaphodBB je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

@ZaphodBB

Demokracija je po definiciji vladavina večine. To kar imamo pri nas trenutno se imenuje republika. Republike so sicer zgrajene okrog demokratičnih principov. Vendar v resnici niso demokratične v polnem pomenu besede, ker - kot ti je že jasno, vladavina drhali ni nujno najbolj stabilna na srednji rok in dalje.

Kar imas v mislih ti je t.i. "direktna demokracija". Pod golim pojmom "demokracija" je kaj drugega in se razdeli malo drugace. Neke gole diretkne demokracije kolikor vem ni nikjer.

nevone je izjavil:

@thetilko
Mah, ne porajtej. ZaphodBB kopira naključne povedi in jih lima sem notri. Sploh, kadar ne razume zapisanega.

o+ nevone

Me ne moti, taka je vecina, s tem moramo delati... Pa ne mislim omejeno na temo ampak nasplosno pri vlecenju zakljuckov.

Zgodovina sprememb…

jype ::

ZaphodBB je izjavil:

Demokracija je po definiciji vladavina večine.
Ne, ni, ampak da si nepismen že vemo. Da pretepaš geje in sebi praviš progresivni puritanec tudi.

TheBlueOne je izjavil:

Me ne moti, taka je vecina, s tem moramo delati...
Motiš se.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Demokracija je po definiciji vladavina večine.
Ne, ni, ampak da si nepismen že vemo. Da pretepaš geje in sebi praviš progresivni puritanec tudi.

TheBlueOne je izjavil:

Me ne moti, taka je vecina, s tem moramo delati...
Motiš se.

Ti bom verjel, takoj ko ne bom iz vseh strani videval, kako se svojo pozicijo ne utemeljuje na podlagi posameznih primerov brez pomisleka, kaj lahko potegne s sabo.

Skoraj vedno padejo diskusije nekam na "Kaj pa reces v tem primeru, ko je sodisce..." ali pa "Kaj pa reces v tem primeru, ko so demokraticne drzave...".

Sej naceloma vem kam trenutno pes taco moli okoli direktne demokracije. Sedaj ima ena pozicija problem z migracijami, ki bi ga gotovo po njihovo resila direktna demokracija. Ampak seveda ne pomislijo kaj se zgodi, ce odpres to pandorino skrinjico direktne demokracije v kaksnih drugih primerih.

TheBlueOne je izjavil:

takoj ko ne bom iz vseh strani videval,
Ti itak ničesar ne vidiš.

Kar imas v mislih ti je t.i. "direktna demokracija". Pod golim pojmom "demokracija" je kaj drugega in se razdeli malo drugace. Neke gole diretkne demokracije kolikor vem ni nikjer.

Aja, Platon očitno pojma ni imel kaj govori, ko je poimenoval stvari.

TheBlueOne je izjavil:

Ampak seveda ne pomislijo kaj se zgodi, ce odpres to pandorino skrinjico direktne demokracije v kaksnih drugih primerih.
Podpišem ti, če začneš zbirat podpise za (protiustavni, ampak ko jebe pravila) referendum, da se prepove SDS stranko.

ZaphodBB je izjavil:

Platon ni napisal Mein Kampfa.

Zgodovina sprememb…

Sej naceloma vem kam trenutno pes taco moli okoli direktne demokracije. Sedaj ima ena pozicija problem z migracijami, ki bi ga gotovo po njihovo resila direktna demokracija. Ampak seveda ne pomislijo kaj se zgodi, ce odpres to pandorino skrinjico direktne demokracije v kaksnih drugih primerih.

Za "direktno demokracijo" v Sloveniji navija predvsem Levica.

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB je izjavil:

Trenutno uporabljamo druge definicije. To je pac napredek, moras malo slediti, drugace bos begal ljudi.

In ne vem koliko si bral Platona, sam sem Drzavo prebral vec kot pred desetletjem, ampak ce se prav spomnem je on predvidel, da odlocajo/vladajo intelektualci/filizofi. To ni direktna demokracija.

Naj me kdo popravi, ce me spomin vara.

ZaphodBB je izjavil:

Boljševizem je desničarska ideologija.

mzakelj ::

Od kdaj pa boljševizem desničarska ideologija ? A to je bil Lenin desničar ali kaj ??? Hm se pravi da so komunisti skrajni desničarji po tvoje. Kar ni razlike od nacistov. Se pravi jype naredi samomor iz zasede ker nacizem = komunizem.

No osebno je ...

TheBlueOne je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Trenutno uporabljamo druge definicije. To je pac napredek, moras malo slediti, drugace bos begal ljudi.

Vojna je mir. Suženjstvo je svoboda. In laž je resnica.

Razumem. Get on with the times, praviš.

In ne vem koliko si bral Platona, sam sem Drzavo prebral vec kot pred desetletjem, ampak ce se prav spomnem je on predvidel, da odlocajo/vladajo intelektualci/filizofi. To ni direktna demokracija.

Naj me kdo popravi, ce me spomin vara.

Slabo si bral Platona.

ZaphodBB je izjavil:

Slabo si bral Platona.

Nasel samo v tujem jeziku, upam da razumes. Sicer pa mozno da se motim in jaz in moj edini vir, ki sem ga nasel.

Drugace je nisem slabo prebral, samo vcasih mesam med Aristotelom in Platonom, ker je bilo res kar dalec nazaj.

https://bs.wikipedia.org/wiki/Dr%C5%BEa...

Cijeli državni posao se dijeli na privredu, odbranu i upravu. Svaki od ovih poslova pripada određenom staležu, pa je Platon u svojoj idealnoj državi ljude podjelio u tri staleža, a to su : vladari (filozofi), čuvari (vojnici) i treći stalež čine seljaci, radnici, zanatlije, trgovci, robovi.

Nasel se izvelcek v Slo jeziku, kar je idealno za take, ki ne marajo celih knjig.

http://zofijini.net/modrost_platonov/

Na podoben način je Platon razdelil tudi svojo idealno državo; ta naj bo pravična, to pa doseže z natančno razmejitvijo nalog med njenim prebivalstvom. Na čelo države je postavil stan filozofov, kateri predstavljajo umni del duše.

Se kar dobro spomnem. :)

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Slabo si bral Platona.

Nasel samo v tujem jeziku, upam da razumes. Sicer pa mozno da se motim in jaz in moj edini vir, ki sem ga nasel.

Drugace je nisem slabo prebral, samo vcasih mesam med Aristotelom in Platonom, ker je bilo res kar dalec nazaj.

https://bs.wikipedia.org/wiki/Dr%C5%BEa...

Cijeli državni posao se dijeli na privredu, odbranu i upravu. Svaki od ovih poslova pripada određenom staležu, pa je Platon u svojoj idealnoj državi ljude podjelio u tri staleža, a to su : vladari (filozofi), čuvari (vojnici) i treći stalež čine seljaci, radnici, zanatlije, trgovci, robovi.

Ti govoriš o njegovi idealni državi. Jaz pa govorim o tem, da je Platon (direktno) demokracijo opredelil kot zadnji stadij razvojnega cikla republike, preden se spet sesede v tiranijo.

Govoričenje o demokraciji in prikladanje pridevnikov in podobno, je ista figa kot dodajanje pridevnikov socializmu.

Pred par leti je Bernie govoril o tem, da demokratični socializem je v bistvu socialna demokracija, danes pa njegovi učenci že čisto odkrito prodajajo bolivarizem.

Kdor je seznanjen z zgodovino 20 stoletja je ta vzorec videl že dovoljkrat, da ve kam pes taco moli.

@ZaphodBB Aaaa, torej se ne nanasas na Platonovo krovno delo na to temo ("Drzava"), niti na trenutne definicije. Naslov je "Drzava", da ne bos mislil, da je samo referenca.

Ti pa se jasno izrazas.

V katerem delu je demokracijo opisal po tvojem kopitu?

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne je izjavil:

@ZaphodBB Aaaa, torej se ne nanasas na Platonovo krovno delo na to temo ("Drzava"), niti na trenutne definicije. Naslov je "Drzava", da ne bos mislil, da je samo referenca.

Ti pa se jasno izrazas.

Knjiga 8

ZaphodBB je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ti pa se jasno izrazas.

Knjiga 8

Kaj ni tam tiranija nadomestila demokracijo zaradi obsedenosti demokracije s svobodo? Ko je oligarh moral kratiti svobodo, da je kaznoval delikte in so ga zaceli tretirati, kakor da zatira svobodo. Ampak pomisleki tam so dosti poenostavljeni, kar je razumljivo, gelde na to, da je bila takrat demokracija znantvena fantastika.

Sploh pa tudi ce slucajno imas prav, da je Platon kje govoril o tvoji vrsti demokracije, zakaj bi ti danes uporabljal tako nisno definicijo?

ZaphodBB je izjavil:

demokratične so že morda v polnem pomenu besede kot vladavina večinske drhali, svobodne (ali pa vsaj da bi nam bila svoboda ideal) pa zagotovo niso.

Zgodovina sprememb…

trstenjak ::

jype je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Boljševizem je desničarska ideologija.

Case closed.

TheBlueOne je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ti pa se jasno izrazas.

Knjiga 8

Kaj ni tam tiranija nadomestila demokracijo zaradi obsedenosti demokracije s svobodo? Ko je oligarh moral kratiti svobodo, da je kaznoval delikte in so ga zaceli tretirati, kakor da zatira svobodo. Ampak pomisleki tam so dosti poenostavljeni, kar je razumljivo, gelde na to, da je bila takrat demokracija znantvena fantastika.

Sploh pa tudi ce slucajno imas prav, da je Platon kje govoril o tvoji vrsti demokracije, zakaj bi ti danes uporabljal tako nisno definicijo?

Kakšna nišna definicija? Demokracija - pomeni, dobesedno "vladavina ljudstva". Nišne definicije so moderirane definicije, ne originalna.

Ti govoriš o njegovi idealni državi. Jaz pa govorim o tem, da je Platon (direktno) demokracijo opredelil kot zadnji stadij razvojnega cikla republike, preden se spet sesede v tiranijo.

Tiranijo lahko prerastemo, poleg tega pa je treba definirati kaj tiranija je. Povzročanje bolečine vsekako je tiranija, in pri fizičnem nasilju je dokaj jasno, kdaj se dogaja. Glede psihičnega nasilja je pa tako, da je v pretežni meri stvar percepcije. Ljudi se da naučiti, da si ne pustijo preveč vplivati v smeri, ki bi jim povzročala trpljenje. Tu seveda lahko vsak prispeva svoj delež, da takrat ko je v položaju da lahko pomaga to tudi stori, ali pa vsaj ne poslabšuje situacije. Seveda se nekateri temu strašno upirajo, pa niti sami ne vedo zakaj pravzaprav. Bolj iz navade, ker se pač propagira tekmovalnost in evolucijsko pogojeno izločanje primerkov.

o+ nevonr

111111111111 ::

jype se mora še opravičit.

111111111111 je izjavil:

Dlan stisnem v pest in ti pomaham, a najdaljši prst pozabim iztegnjen, se opravičujem.

nevone je izjavil:

Tiranijo lahko prerastemo, poleg tega pa je treba definirati kaj tiranija je. Povzročanje bolečine vsekako je tiranija, in pri fizičnem nasilju je dokaj jasno, kdaj se dogaja. Glede psihičnega nasilja je pa tako, da je v pretežni meri stvar percepcije. Ljudi se da naučiti, da si ne pustijo preveč vplivati v smeri, ki bi jim povzročala trpljenje. Tu seveda lahko vsak prispeva svoj delež, da takrat ko je v položaju da lahko pomaga to tudi stori, ali pa vsaj ne poslabšuje situacije. Seveda se nekateri temu strašno upirajo, pa niti sami ne vedo zakaj pravzaprav. Bolj iz navade, ker se pač propagira tekmovalnost in evolucijsko pogojeno izločanje primerkov.

o+ nevonr

Ti si glupa ko točak.

ZaphodBB je izjavil:

nevone je izjavil:

o+ nevonr

Ti si glupa ko točak.

Od kje si pa ta citat copy-pastal?

o+ nevone

nevone je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

nevone je izjavil:

o+ nevonr

Ti si glupa ko točak.

Od kje si pa ta citat copy-pastal?

o+ nevone

Od ene amebe, ki ima eno možgansko celico zvezano direkt na tipkovnico in zato ne more razmislit, če imajo emotivistične blodnje katere piše sploh kakšen smisel.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

jype je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Dlan stisnem v pest in ti pomaham, a najdaljši prst pozabim iztegnjen, se opravičujem.

Opravičilo sprejeto.

To ne spremeni dejstva, da imam prav, se razume.

poweroff ::

V družinah, kjer je prisoten moški, ki je menda že po definiciji nasilen, živalski, itd... se dogaja marsikaj. Praviloma je za vse zlorabe odgovoren moški. Ampak ko vajeti prevzamejo ženske: https://www.24ur.com/novice/svet/traged...

Verjetno je za tole kriva patriarhalna družba.

Ali pa pač velja, da nasilništvo ni odvisno od spola?
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

Verjetno je za tole kriva patriarhalna družba.
Absolutno.

poweroff je izjavil:

Ali pa pač velja, da nasilništvo ni odvisno od spola?
Ne, to ne velja. Ne morejo bit ženski in moški možgani različni, pa nasilništvo neodvisno od spola.

poweroff ::

Po moje je pa oblika nasilništva različna glede na spol, samo nasilništvo pa ne.

Moški so bolj impulzivni, zagrešijo bolj krvave zločine, ženske pa izvajajo bolj psihično nasilje.
sudo poweroff

kuall ::

Patriarharno družbo smo imeli že od nekdaj, ne?
To pomeni, da so ženske samo zrcalo moških. Kolikor so ženske zlobne so za to krivi moški. Kolikor so pa dobre so za to zaslužne "same". Dobrota izhaja iz narave žensk, ker je njihova vloga povezovanje družine, zloba pa iz tega, ker so bile v družbi nasilnih moških in so se morale poslužiti zlobnih igric, da so se prilagodile temu svetu. Od tod tudi prostitutke, pa to npr. da ženske toliko dajo na izgled: ker moški toliko dajo na izgled.
Je pa tudi to res, da moški niso nič krivi za to, da je med ženskami tako malo znanstvenic, za to so kar same krive. Sem siguren, da bi si več moških za družbo želelo ženske, ki se spoznajo na znanost.

kuall je izjavil:

To pomeni, da so ženske samo zrcalo moških. Kolikor so ženske zlobne so za to krivi moški. Kolikor so pa dobre so za to zaslužne "same". Dobrota izhaja iz narave žensk, ker je njihova vloga povezovanje družine, zloba pa iz tega, ker so bile v družbi nasilnih moških in so se morale poslužiti zlobnih igric, da so se prilagodile temu svetu. Od tod tudi prostitutke, pa to npr. da ženske toliko dajo na izgled: ker moški toliko dajo na izgled.
Je pa tudi to res, da moški niso nič krivi za to, da je med ženskami tako malo znanstvenic, za to so kar same krive. Sem siguren, da bi si več moških za družbo želelo ženske, ki se spoznajo na znanost.

Tovariš super ste ponotranjili intersekcionalizem. Samo to velja samo za bele moške. Patriarhije v drugih kulturah ne poznamo oz. kolikor jo, je to krivda belih moških, ki so tudi druge moške naredili nasilne.

Brez belega vraga, bi bil povsod po svetu samo kumbaya!

poweroff je izjavil:

Po moje je pa oblika nasilništva različna glede na spol, samo nasilništvo pa ne.
Motiš se.

kuall je izjavil:

Ne, ustvarili smo jo.

ZaphodBB je izjavil:

Tovariš super ste ponotranjili intersekcionalizem.
kuall je tak bebo kot ti.

ZaphodBB je izjavil:

Brez belega vraga, bi bil povsod po svetu samo kumbaya!
Ti bi lahko bil oranžen.

Zgodovina sprememb…

««
19 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Na FDV odstranili pisoarje (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
64088565 (79554) vostok_1
»

Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26647158 (42708) vostok_1

Več podobnih tem