Forum » Problemi človeštva » Definicija spola
Definicija spola
Temo vidijo: vsi
111111111111 ::
Meni je jasno, da bo Hipatija pretepena, če se bo do svojega partnerja obnašala tako kot se do naključnih neznancev.
Prokleta patriarhija.
Ni izgovora za pretepanje. Tudi, če ženska ne zna brzdat jezika. Se pač ločiš, greš stran. Problem je samo, če so že otroci in moraš pri taki osebi pustiti otroke. Ogromno je primerov, ko matere potem ščuvajo otroke proti svojim bivšim.
Tepeža tudi Hepatiji ne privoščim, ker ni opravičila za nasilje, saj smo odrasli in je vsak svoj človek. Načeloma smo odrasli in se lahko zmenimo med seboj. Kakšna po riti je sprejemljiva pri vzgoji, pa še tam so bolj užaljeni. Zanimivo je da se današnji družbi zdi bolj sprejemljivo čustveno izsiljevanje, kot fizično kaznovanje, čeprav prvo pusti več dolgoročnih posledic.
A niste toliko močne da bi fizično parirale?
Smo, samo nismo tako agresivne.
o+ nevone
Niste. To se še Hipatija strinja. Agresivne pa ste, če ne drugje pa takrat ko hočete imeti prav. :D ZA vsako ceno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
nevone ::
Agresivne pa ste, če ne drugje pa takrat ko hočete imeti prav. :D ZA vsako ceno.
O joj ... moški pa nočejo imeti prav, ali kako? In kakšna je to previsoka cena za svoj prav?
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
ZaphodBB ::
Ni izgovora za pretepanje. Tudi, če ženska ne zna brzdat jezika. Se pač ločiš, greš stran. Problem je samo, če so že otroci in moraš pri taki osebi pustiti otroke. Ogromno je primerov, ko matere potem ščuvajo otroke proti svojim bivšim.
Tepeža tudi Hepatiji ne privoščim, ker ni opravičila za nasilje, saj smo odrasli in je vsak svoj človek. Načeloma smo odrasli in se lahko zmenimo med seboj. Kakšna po riti je sprejemljiva pri vzgoji, pa še tam so bolj užaljeni. Zanimivo je da se današnji družbi zdi bolj sprejemljivo čustveno izsiljevanje, kot fizično kaznovanje, čeprav prvo pusti več dolgoročnih posledic.
Jaz ji ga ne privoščim. Jaz ji ga prerokujem. Saj si ga sama tudi. In očitno ji je ideologija bolj pomembna od harmonije, kar pomeni, da bo uresničila svojo usodo.
Agresivne pa ste, če ne drugje pa takrat ko hočete imeti prav. :D ZA vsako ceno.
O joj ... moški pa nočejo imeti prav, ali kako? In kakšna je to previsoka cena za svoj prav?
o+ nevone
Ti si za svoj prav pripravljena žrtvovati čisto vse.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()
BFVV ::
Zadnjič sem bral nek članek o temu kako različni spoli porabijo svoje plače.
Neverjetno koliko dajo povprečne ženske samo za frizuro in šminko. Pri bogatih gre pa praktično celoten zaslužek v torbice in čevlje.
Neverjetno koliko dajo povprečne ženske samo za frizuro in šminko. Pri bogatih gre pa praktično celoten zaslužek v torbice in čevlje.
Jarno ::
Zadnjič sem bral nek članek o temu kako različni spoli porabijo svoje plače.
Me ne moti. Nekatere pa, zato nas prepričujejo, da je "znanstveno dokazano zgolj smiselno in pravično":
- da bi še moški namenjali ekstra denar za čevlje in torbice,
- da bi naj ženske "investirale" v zbirko orodja, hardver takšne ali drugačne sorte oz. celo v 'arcade cabinet', sobo za bilijard itd.
Pred očmi se jim dogaja realistična družbena pojavnost enokopravnosti, ne razumem, zakaj si nekateri prizadevajo še za enakost, kot npr. pri športnih panogah.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!
BFVV ::
Pred očmi se jim dogaja realistična družbena pojavnost enokopravnosti, ne razumem, zakaj si nekateri prizadevajo še za enakost, kot npr. pri športnih panogah.
Članek je bil nekaj v smislu brezdomcev glede na spol. Zakaj je več brezdomih moških kot žensk, čeprav živimo v patriarhalni družbi.
Kaj je to čisto vse? Kaj mi bo potem moj prav, če žrtvujem čisto vse?
To je ena taka zguljena floskula, ki v svojem bistvu u nulo pretirava.
In nenazandje, kaj sploh šteješ pod žrtev, in za kateri moj prav sploh gre?
o+ nevone
Kaj je to čisto vse? Kaj mi bo potem moj prav, če žrtvujem čisto vse?
To je ena taka zguljena floskula, ki v svojem bistvu u nulo pretirava.
In nenazandje, kaj sploh šteješ pod žrtev, in za kateri moj prav sploh gre?
o+ nevone
Ko žrtvujemo dojenčke in starce, kaj še sploh ostane?
Kdo pa žrtvuje dojenčke in starce? Ja nekateri mladci, ki mislijo da so na vrhu sveta, imajo takšne ideje včasih, ampak tudi oni enkrat odrastejo.
o+ nevone
Kdo pa žrtvuje dojenčke in starce? Ja nekateri mladci, ki mislijo da so na vrhu sveta, imajo takšne ideje včasih, ampak tudi oni enkrat odrastejo.
o+ nevone
Samo pasivno agresivne feministke zgleda nikoli.
o+ nevone
Samo pasivno agresivne feministke zgleda nikoli.
V nekaterih stvareh ni dobro nikoli odrasti.
o+ nevone
louser ::
Meni je jasno, da bo Hipatija pretepena, če se bo do svojega partnerja obnašala tako kot se do naključnih neznancev.
Prokleta patriarhija.
Samo, če se bo njen partner obnašal tako kot to kažete SloTečevci
Dam si jo pel, boš pol povedal kolk časa bo rabla, da te spravi prek roba.
Mato989 ::
Prokleta patriarhija.
Copatarjev ne bo spravla prek roba oni so submissive zato pa je fuk greznica.... Ker zenska deepdown hoce bit poseksanaorenk in pol varajo copafarje z mano in meni podobnimi
Ah ja...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Prokleta patriarhija.
Me ne more. Nimam roba, kjer babo vsekam po kepi.
FormerUser ::
Ne, poštena oseba bo najprej počakala na izsledke preiskave, ne pa začela širiti predsodkov.
Razen seveda v primeru, ko ženska obtoži moškega spolnega nasilja, takrat ni nobenega predsodka, še posebej če je on bogat in vpliven, da je ne bi vsepovprek označevali za iskalko pozornosti in zlata, maščevalno lažnivko, ki hoče nekoga uničiti... čeprav so takšni primeri izjema, ne pa pravilo.
To pravi feministična agenda. Moški pa pravijo, da so se s fizičnim nasiljem odzvali na psihično nasilje s strani ženske. Seveda je to nedopustno, ampak dejstvo je, da je nasilje lahko fizično ali psihično.
S tem, da tisti, ki izvajajo fizično nasilje, v večini primerov zraven izvajajo tudi psihičnega.
LAŽ. Policisti niso nič sklepali na podlagi predsodkov. Policija je začela opravljati svoje delo in vodit preiskavo. "Sklepali" so ljudje polni predsodkov.
Lažeš se ti! Pa še povsem diletantsko.
Točno policija je bila tista, ki je najprej sumila, da je moški napadel žensko in nato storil samomor, to so pa sklepali na podlagi tega ker so že večkrat posredovali zaradi njegovega izživljanja nad ženo in so pač menili, da je tokrat šel do konca. Že to, da je bila ona na mestu mrtva, njega pa so uspešno oživljali in na to prepeljali v bolnico, lepo kaže na to, da ni on nikakršna uboga žrtev okoliščin.
Preiskovalni organi so sprva predpostavljali, da je bilo storjeno kaznivo dejanje umora in poskus samomora, danes pa so začeli govoriti o dveh kaznivih dejanjih, in sicer umora in uboja. Kriminalistična preiskava še ni končana, zato pomočnik vodje mariborskih kriminalistov Andrej Kolbl ne izključuje možnosti, da se bo kvalifikacija dogodka še spremenila.
Za zdaj predvidevajo, da je ženska napadla moškega, on pa jo je napadel nazaj. Na kraju kaznivega dejanja sta bila po trenutnih ugotovitvah kriminalistov sama, zato bodo po besedah Kolbla ključni pri ugotavljanju dejanskega dogajanja tistega dne materialni dokazi. Rezultate obdukcije moškega še čakajo.
Kolbl je tudi potrdil, da je policija na tem naslovu v preteklosti že posredovala. "Policija je tam obravnavala različne dogodke z elementi nasilja, vendar zaradi zaščite žrtev ne moremo govoriti o kvalifikaciji. So bila pa med njimi tudi kazniva dejanja," je dejal. Pri teh kaznivih dejanjih naj bi bila ženska žrtev.
https://stari.rtvslo.si/crna-kronika/ub...
Prokleta patriarhija.
Ah, lej ga, ne samo, da zagovarja šovinistično teorijo, tudi v praksi se mu zdi pretepanje žensk, ki so preveč pametne, sprejemljiva ideja. Kakšno presenečenje!!
Zakaj je več brezdomih moških kot žensk, čeprav živimo v patriarhalni družbi.
Zato ker so nesposobnješi in prej zafrčkajo denar za neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: xmetallic ()
Prokleta patriarhija.
Če si tolk submisiven pol ti pa res ne ostane drugega, kot da fukfehtaš feministke.
Dri3r ::
LGBT skupnost se ne strinja z multi gender agendo, naj pojasnim:
- lejzbike (ženska ima rada ženske)
- gayi (moški ima rad moške)
- biseksualci (oseba ima rada oba 2 spola
- trans (se maskira v nasprotni spol)
v lgbt kratici torej nastopata samo 2 spola..
- lejzbike (ženska ima rada ženske)
- gayi (moški ima rad moške)
- biseksualci (oseba ima rada oba 2 spola
- trans (se maskira v nasprotni spol)
v lgbt kratici torej nastopata samo 2 spola..
dri3r
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dri3r ()
Prokleta patriarhija.
Če si tolk submisiven pol ti pa res ne ostane drugega, kot da fukfehtaš feministke.
Saj presežti silobran tudi gre, le nad človekom ga izvedem in ne izključno nad žensko.
Sicer pa nimam tako omejenih kretenskih sposobnosti kot ti, da bi se moral podrejati komu in tudi če se bi, moj ego ne bi bil ranjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: louser ()
jype ::
Sicer pa nimam tako omejenih kretenskih sposobnosti kot ti, da bi se moral podrejati komu in tudi če se bi, moj ego ne bi bil ranjen.
Model soja ven seka.
reeves ::
BFVV :: danes, 13:23:29
Zato, ker imajo ženske vedno eno stvar, ki jo lahko prodajajo, če je kriza (ali pa tudi če ni).
Zato, ker imajo ženske vedno eno stvar, ki jo lahko prodajajo, če je kriza (ali pa tudi če ni).
Za moško brezdomnost so torej krive ženske, ki niso pripravljene spolno občevati s klošarji za denar.
Ne, ZaphodBB je kriv, ker plačuje prenizke davke.
Model soja ven seka.Peterson se ti je zlagal.
Iz tvojih ust bi težko prišla večja hvala.
Niti trolat se ti ne ljubi več?
Zmaga nad fašizmom je blizu.
Ja skoraj boste ležali premagani pred nogami liberalizma.
mzakelj ::
Kako boste zmagali nad fašisti če pa prepisujete njihov manifest v svoje politične programe.
Politični del
Splošna volilna pravica od 18. leta naprej.
Sorazmerna zastopanost po regijah.
Glasovanje za ženske (to je bilo takrat v nasprotju z večino evropskih držav).
Odprava italijanskega senata (zgornji dom parlamenta, kjer so bili senatorji večinoma bogati Italijani).
Oblikovanje nacionalnih strokovnih svetov za delo, za industrijo, za prevoz, za javno zdravje, za komunikacije in podobno. V teh svetih bi bili strokovnjaki, obrtniki, podjetniki.
Družbeni del
Takojšnja uzakonitev osemurnega delovnika za vse delavce in stroge kazni za tiste delodajalce, ki bi kršili ta delovni čas.
Minimalna plača.
Udeležba delavcev na vseh položajih v industriji.
Reorganizacija prometnega sektorja, še posebej železnic.
Revizija predloga zakona o invalidskem zavarovanju.
Znižanje upokojitvene starosti s 65 na 55 let.
Vojaški del
Oblikovanje nacionalnih milic.
Nacionalizacija tovarn, ki izdelujejo orožje.
Miroljubna zunanja politika.
Finančni del
Progresivni davek na kapital.
Najbogatejši Italijane je treba delno razlastniniti.
Zaseg cerkvene lastnine in odprava škofij, ki nosijo krivdo za revščino v Italiji.
Revizija vseh pogodb z vojsko in zaseg 85 odstotkov dobička, ki so jih posamezniki ali podjetja dobila od teh pogodb.
Včasih se mi prav smilite "levičarji" v Sloveniji. Tako kot razne LGBT organizacije. Se borijo za vse kateri pridejo ilegalno čez mejo, se pa hkrati ne zavedajo da bi jih ravno ti vrgli prve s stolpnic ko bi dosegli maso s katero bi prevzeli oblast. Prav tako "levičarji" tulite da kako so vsi fašisti in podobne bedarije, v resnici pa slepo sledite programu fašizma. Ja seveda vse samo da se uniči fašiste ane. Ah pejte raje obdelovat njive in se ukvarjati s solatko in redičem kot s politiko.
p.s. Spola stva dva : moški in ženska. Kar je vmes ali okrog je anomalija. Osebno nimam nič proti njim, naj se gonijo kakor želijo. Samo ko dopolnijo 18 ali več. Otroke pa naj pustijo na miru. Da ne bo kaka zblojena Švedska postala naša mala deželica.
Politični del
Splošna volilna pravica od 18. leta naprej.
Sorazmerna zastopanost po regijah.
Glasovanje za ženske (to je bilo takrat v nasprotju z večino evropskih držav).
Odprava italijanskega senata (zgornji dom parlamenta, kjer so bili senatorji večinoma bogati Italijani).
Oblikovanje nacionalnih strokovnih svetov za delo, za industrijo, za prevoz, za javno zdravje, za komunikacije in podobno. V teh svetih bi bili strokovnjaki, obrtniki, podjetniki.
Družbeni del
Takojšnja uzakonitev osemurnega delovnika za vse delavce in stroge kazni za tiste delodajalce, ki bi kršili ta delovni čas.
Minimalna plača.
Udeležba delavcev na vseh položajih v industriji.
Reorganizacija prometnega sektorja, še posebej železnic.
Revizija predloga zakona o invalidskem zavarovanju.
Znižanje upokojitvene starosti s 65 na 55 let.
Vojaški del
Oblikovanje nacionalnih milic.
Nacionalizacija tovarn, ki izdelujejo orožje.
Miroljubna zunanja politika.
Finančni del
Progresivni davek na kapital.
Najbogatejši Italijane je treba delno razlastniniti.
Zaseg cerkvene lastnine in odprava škofij, ki nosijo krivdo za revščino v Italiji.
Revizija vseh pogodb z vojsko in zaseg 85 odstotkov dobička, ki so jih posamezniki ali podjetja dobila od teh pogodb.
Včasih se mi prav smilite "levičarji" v Sloveniji. Tako kot razne LGBT organizacije. Se borijo za vse kateri pridejo ilegalno čez mejo, se pa hkrati ne zavedajo da bi jih ravno ti vrgli prve s stolpnic ko bi dosegli maso s katero bi prevzeli oblast. Prav tako "levičarji" tulite da kako so vsi fašisti in podobne bedarije, v resnici pa slepo sledite programu fašizma. Ja seveda vse samo da se uniči fašiste ane. Ah pejte raje obdelovat njive in se ukvarjati s solatko in redičem kot s politiko.
p.s. Spola stva dva : moški in ženska. Kar je vmes ali okrog je anomalija. Osebno nimam nič proti njim, naj se gonijo kakor želijo. Samo ko dopolnijo 18 ali več. Otroke pa naj pustijo na miru. Da ne bo kaka zblojena Švedska postala naša mala deželica.
TheBlueOne ::
@mzakelj, to je kar poznana ironija. Ampak ne bi predvideval, da je vse kar predlaga manifest nujno slabo in ne bi smelo biti nek dolgorocni cilj. Ekstremi morajo najprej biti vsecni in ponuditi lepo prihodnost, ker na sovrastvu, kar trenutno gojita ekstrema drug do drugega ne dobis dovolj sledilcev. Za to sovrastvo se moras dnevno samopumpati, kar pa od vecine ni za pricakovati.
Pricakovano je, da bo vsak ekstrem laskal cim vecjemu delu populacije, ki je po mozni najslabse izobrazen in tezko sodi. Ko k temu dodas, da so mnogi v situaciji, ki je slaba in kvecemu stagnira pa je vsaka druga ponujena resitev boljsa. Slednje je trenutno voda na mline ekstremov in oboji poskusajo priti do proletariata za glasove. Problem je, da si trenutno vecinoma protestniki se na znajo dati identitete in delujejo malo brez glave, ker so za isto agendo loceni na dva pola. Jaz se bojim, da bo prislo nekaj tretjega, kar bo zadeve znalo zapakirati podobno, kot so jih manifesti in se ob enem distancirati od obeh polov in narediti nek trikotnik ekstremov.
Sam skoraj ne verjamem, da je bil problem fasizma v teh obljubah, ampak morda bolj, ker jih ni mogel izpolniti brez nasilja ali drugace povedano, poskusili so prehitevati.
Pravi problem pa je, da se niti levi in niti desni ne zavedajo, kaj je lahko posledica brezglavega sledenja teh idealov.
The road to hell is paved with good intentions @ Wikipedia
Pricakovano je, da bo vsak ekstrem laskal cim vecjemu delu populacije, ki je po mozni najslabse izobrazen in tezko sodi. Ko k temu dodas, da so mnogi v situaciji, ki je slaba in kvecemu stagnira pa je vsaka druga ponujena resitev boljsa. Slednje je trenutno voda na mline ekstremov in oboji poskusajo priti do proletariata za glasove. Problem je, da si trenutno vecinoma protestniki se na znajo dati identitete in delujejo malo brez glave, ker so za isto agendo loceni na dva pola. Jaz se bojim, da bo prislo nekaj tretjega, kar bo zadeve znalo zapakirati podobno, kot so jih manifesti in se ob enem distancirati od obeh polov in narediti nek trikotnik ekstremov.
Sam skoraj ne verjamem, da je bil problem fasizma v teh obljubah, ampak morda bolj, ker jih ni mogel izpolniti brez nasilja ali drugace povedano, poskusili so prehitevati.
Pravi problem pa je, da se niti levi in niti desni ne zavedajo, kaj je lahko posledica brezglavega sledenja teh idealov.
The road to hell is paved with good intentions @ Wikipedia
nejclp ::
Še sreča, da mamo hayekovce, libertarce in zmerne neoliberalne centriste, ki nas branijo pred ekstremizmi, kot so komunizem, volilna pravica žensk in volilna pravica nad 18 letom.
Sam resno, zgornje je mzakel kopi pejstal iz Nove 24 http://nova24tv.si/slovenija/ko-joze-p-...
ali pa Demokracije http://www.demokracija.si/fokus/tag/hay..., in ni hudič, naciji so za Damijanovo diskvalifikacijo uporabili prispevek libertarnih borcev za svobodo iz kavarne Hayek https://kavarnahayek.wordpress.com/tag/...
Keri kameradi, anede (so bli tudi v tridesetih prejšnjega stoletja)
Zato dajem link še Damijanov članek https://damijan.org/2018/06/16/zgodovin...
Sam resno, zgornje je mzakel kopi pejstal iz Nove 24 http://nova24tv.si/slovenija/ko-joze-p-...
ali pa Demokracije http://www.demokracija.si/fokus/tag/hay..., in ni hudič, naciji so za Damijanovo diskvalifikacijo uporabili prispevek libertarnih borcev za svobodo iz kavarne Hayek https://kavarnahayek.wordpress.com/tag/...
Keri kameradi, anede (so bli tudi v tridesetih prejšnjega stoletja)
Zato dajem link še Damijanov članek https://damijan.org/2018/06/16/zgodovin...
... kaže na povsem enake, fašistične idejne korenine evropskih začetnikov neoliberalnih pogledov oziroma libertarcev – von Misesa, Hayeka, Schumpetra, Roepkeja in drugih. Denimo, ko je leta 1907 Avstro-Ogrska izvedla prve volitve na podlagi univerzalne volilne pravice moških, so nekateri kasneje najbolj znani libertarci protestirali proti temu. Ludwig von Mises je bil zgrožen, ker so z volitvami “socialdemokrati dali pravico v roke ulice“. In zelo zadovoljen, ko je policija v neredih pobila nekaj deset sindikalnih protestnikov. Za Misesa in sodobnike je bila grozovita misel, da se vodenje države organizira od spodaj namesto od zgoraj.
...
»Demokracija je ključna ovira na poti premožni eliti, da reproducira svoje premoženje. Zato elita plačuje neoliberalne oziroma libertarne ekonomiste, da fašistično in rasistično podstat svojh zahtev zapakirajo v navzven nevtralna, objektivna in neprizivna pravila prostega globalnega trga, nad katerimi demokratične vlade nimajo nobenih ingerenc.«
Še sreča, da mamo hayekovce, libertarce in zmerne neoliberalne centriste, ki nas branijo pred ekstremizmi, kot so komunizem, volilna pravica žensk in volilna pravica nad 18 letom.
Problem je, da populisti praviloma predstavijo prihodnost idealov, s katerimi se vecina strinja, samo ne povedo, da nimajo nobenega pravega nacina za doseganje teh ciljev.
Ce karikiram, mir na svetu je verjetno v interesu vseh in ga ni problem dati v manifest. In ce potem pozicija, ki je ta manifest dejansko ljudem prodala, ubere taksne metode, da se z njimi ne strinja druga slaba polovica jih bo nanje enostavno vsilila, ce je treba tudi s silo, pobijanjem itn. To je modus operandi ekstremov. Vidim od desnih in levih pripravljenost za pobijanje, ki prihaja iz njihovega verovanja v svoj prav.
Skratka groznje in pripravljenost na nasilno uveljavitev svojega cez vse v primeru marginalne vecine vidim na obeh straneh.
Popolnoma mimo je primerjati politicne opcije z manifestom in s tem dematirati opcijo, jih je pa nujno opozoriti, da morda prodajajo vsecnen ideal, ampak da naj pogeldajo kaksne metode za doseganje sploh imajo na zalogi. Praviloma ne vidijo cez prisilo, ker se ne znajo pogovarjati s kom drugim kot soverniki.
Drugace povedano, mir na svetu ni problem vrzdrzevati, ce lahko prej odstranis opozicijo. Ni problem v cilju, problem je v metodi doseganja cilja.
reeves ::
Za moško brezdomnost so torej krive ženske, ki niso pripravljene spolno občevati s klošarji za denar.
Kako si prišel do tega zaključka pa veš samo ti. Jaz še omenil nisem moške brezdomnosti.
"Šeriatsko pravo v Bruneju predvideva drakonske kazni za prešuštnike in homoseksualce, pa tudi tatove, ki jim grozi sekanje rok ali nog. Smrtna kazen je zagrožena tudi za žaljenje islamskega preroka Mohameda, tako za muslimane kot druge. Za ženske, ki so istospolno usmerjene, pa je predvidena nekoliko drugačna kazen: 40 udarcev in do 10 let zaporne kazni. Kaznovali bodo tudi ženske, ki bi želele splaviti."
Enakopravnost med ženskami in moškimi očitno tudi v šeriatu ne velja.
Enakopravnost med ženskami in moškimi očitno tudi v šeriatu ne velja.
Master_Yoda ::
To je zato ker so tam zenske manjvredne in sposobne po njihovo, in so v lasti moskih (porocene).
Lahko bi crusaderji za pravice zensk sli v islamske drzave prej urediti razmere, da bodo vsaj taksne kot nase, ne pa da raje protestirajo, etc. tukaj kjer je stanje dosti boljse (recimo da so 95% enakopravne, in se borijo za 100%, tam doli pa ko so mogoce 5% pa ne).
Lahko bi crusaderji za pravice zensk sli v islamske drzave prej urediti razmere, da bodo vsaj taksne kot nase, ne pa da raje protestirajo, etc. tukaj kjer je stanje dosti boljse (recimo da so 95% enakopravne, in se borijo za 100%, tam doli pa ko so mogoce 5% pa ne).
Dovie'andi se tovya sagain.
Master_Yoda je izjavil:
To je zato ker so tam zenske manjvredne in sposobne po njihovo, in so v lasti moskih (porocene).
Se strinjam. Ampak nimajo jajc da bi "šlo" ti crusaderji dol. Raje bentijo tukaj ker vedo da so varn-e-i-o
Ni problem v cilju, problem je v metodi doseganja cilja.
Ne, ni problem v metodi. Problem je v zavračanju cilja. Če ga ti morda ne zavračaš, je polno drugih takih, ki ga. Problem je ker močnejši vedno igrajo na karto močnejšega in se niso pripravljeni niti malo spustiti s piedestala, ampak še naprej tiščijo v smer, ki je za tiste, ki se zoperstavljajo dostikrat pogubna.
Problem je, ker se močnješi ne postavijo pogosto v vlogo šibkejšega in niti ne vedo, kako iz njihovega stališča zadeva izgleda.
Enostavno smo tako vpeti v ta sistem, ki nas je sicer daleč pripeljal, ampak tudi žrtve so bile ogromne. Časi niso več tako slabi, kot so bili še do nedavnega, obnašamo se pa na enak način.
o+ nevone
Zgodovina sprememb…
- spremenila: nevone ()
vostok_1 ::
Master_Yoda je izjavil:
Se strinjam. Ampak nimajo jajc da bi "šlo" ti crusaderji dol. Raje bentijo tukaj ker vedo da so varn-e-i-o
To mi je bilo tudi vedno zanimivo.
V primerjavi, pri nas ženske uživajo popolno svobodo. Ampak od teh naših borcev za emancipacijo komajda kaj besed o Pakistanu, SA, Iranu itd.
Ampak sem že vajen takih hinavcev, tko da me ne preseneča.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
Ne, ni problem v metodi. Problem je v zavračanju cilja. Če ga ti morda ne zavračaš, je polno drugih takih, ki ga. Problem je ker močnejši vedno igrajo na karto močnejšega in se niso pripravljeni niti malo spustiti s piedestala, ampak še naprej tiščijo v smer, ki je za tiste, ki se zoperstavljajo dostikrat pogubna.
Niti ne, ker vecina ljudi in strank se seveda strinja s cilji, ki je splosna dobrobit za vse oz. cim vec ljudi.
Potem imas prvi problem, kjer se pozicije ne strinjajo s tem kako do tega cilja. Leva opcija verjame, da je treba sistem v to prisiliti in imeti kontrolo, desna verjame, da je bolj ucinkovita ze sama konkurenca in ne verjame v gospodarno vodenje drzave. V dobrobit seveda pade vse od solstva, zdravstva itn. Je pa pametna politika raje konzervativna okoli obljub, ker za neuspehe odgovarja na volitvah. Pametna politika se tudi zaveda, da je vijuganje med dobrimi moznostimi boljse kot zaprisega eni poti.
Pri ekstremih je nekoliko drugace. Oni ti na zacetku obljubijo vse, ker njihov cilj je da zmagajo enkrat in od takrat prakticno vedno, ko so imeli sanso, pa so lahko komunisti, fasisti, nacisti enostavno postavijo sistem po svoje in odstranijo drugace mislece.
Ce se prodaja, da je treba razlastiti bogate, bo to v manifestu, ce se prodaja zdravstvo bo to v manifestu itn. To ne pomeni, da to niso lepi dolgorocni cilji, problem je, da so ti ljudje za eksperiment svojega politicnega umotvora pripravljeni delati tudi genocide.
Ja skoraj boste ležali premagani pred nogami liberalizma.Pretepanje gejev ni liberalizem, ne glede na to kako hude psihične motnje imaš.
Geje pretepate progresivni puritani.
Kako si prišel do tega zaključka pa veš samo ti. Jaz še omenil nisem moške brezdomnosti.
Seveda ne, ker si misandrist.
Statisticno gledano so otrokom znatno bolj nevarni moski, kot pa otherkin
Statistično gledano so otrokom najbolj nevarni očimi, potem matere, najmanj pa biološki očetje.
Problem je, ker se močnješi ne postavijo pogosto v vlogo šibkejšega in niti ne vedo, kako iz njihovega stališča zadeva izgleda.
Enostavno smo tako vpeti v ta sistem, ki nas je sicer daleč pripeljal, ampak tudi žrtve so bile ogromne. Časi niso več tako slabi, kot so bili še do nedavnega, obnašamo se pa na enak način.
o+ nevone
To je zelo slab izgovor za tvojo lastno zlorabo oblasti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()
da so ti ljudje za eksperiment svojega politicnega umotvora pripravljeni delati tudi genocide.
Če smo pošteni, pod določenimi pogoji vsaka opcija poseže po genocidu. Ker se tako odvija evolucija, da nekatere osebke odstranja in druge ohranja. Krvava biološka evolucija tako deluje. Jo lahko presežemo? Lahko bi jo, vendar takšnim, ki bi to radi dosegli, pravite, da živijo v paralelni realnosti. Bomo videli, katera paralela bo obstala. Ali se bo nadaljevala utečena, ali je možno iz teh ciklov izstopiti.
o+ nevone
Zgodovina sprememb…
111111111111 ::
Če smo pošteni, pod določenimi pogoji vsaka opcija poseže po genocidu. Ker se tako odvija evolucija, da nekatere osebke odstranja in druge ohranja. Krvava biološka evolucija tako deluje. Jo lahko presežemo? Lahko bi jo, vendar takšnim, ki bi to radi dosegli, pravite, da živijo v paralelni realnosti. Bomo videli, katera paralela bo obstala. Ali se bo nadaljevala utečena, ali je možno iz teh ciklov izstopiti.
o+ nevone
Mojo lastno zlorabo oblasti?
o+ nevone
Kdo bi rad dosegel? Lahko koga našteješ, ki to dela v skaldu s pravom? brez revolucije in zapiranja drugače msilečih?
Mojo lastno zlorabo oblasti?
o+ nevone
Zgodovina sprememb…
Magic1 ::
Kaj pa misliš, da boš delala, ko bo ekstremist tvojo idelogijo izvajal še veliko bolj na trdo? Tisti ni ekstremist, ker bo tvoje mnenje poslušal, da je nekaj tebi naročenega too much. Boš hitro še ti šla rakom žvižgat, če ne boš do konca sodelovala.
Magic
Kdo bi rad dosegel? Lahko koga našteješ, ki to dela v skaldu s pravom? brez revolucije in zapiranja drugače msilečih?
Debate na Zahodu so temu namenjene. Nobena revolucija ne poteka trenutno.
o+ nevone
da so ti ljudje za eksperiment svojega politicnega umotvora pripravljeni delati tudi genocide.
o+ nevone
Ce jih opises kot cikle, potem si tezje predstavljas spremembe, ampak razvoj dejansko ni cikel. Seveda, ce predstavis napredek kot cikel diskvalificiras moznosti inkrementalnih sprememb.
Iz mojega pogleda se druzba pri nas razvija v vseh pogeldih. Edina vecja prepreka, ki jo vidim je morda ekologija, na katero ekstremi pravtako ne zares odgovarjajo v smislu resitev ali pa jo enostavno zanikajo. Potem me pac cudi, da se ljudje dnevno punpajo s primeri, kjer sistem zataji in enostavno ignorirajo celotno sliko. To delajo tako dolgo, da napredka sploh vec ne vidijo, so samo zblazneli od crne kronike in se zatecejo k prvi opciji, ki ponuja alternativo, pa ni vazno kako lazna je, samo da obljubi jedro tega kar hocejo.
Ce hocem kaj komu dopovedati je, da popolnega pravnega sistema ni, vedno bo kdo padel skozi, da ni popolnega zdravstvenega sistem, vedno bo kaj preplacano itn. Pricakovati, da konkurenca ponuja konec teh zgodb je idiotizem, razen ce prevzamejo medije, kar pa ekstremi seveda naredijo, ce imajo moznost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Kaj pa misliš, da boš delala, ko bo ekstremist tvojo idelogijo izvajal še veliko bolj na trdo?
Vsekakor ne bom sodelovala, grem raje rakom žvižgat. Če bodo nekateri sodelovali bo to pomenilo, da pač nismo uspeli. Ampak, da zaradi tega niti poskušati ne bi smeli, je pa isto, kot če bi človeštvo v primeru epidemije sklenilo, da itak se vsaka epidemija konča z masakrom in da se nima smisla proti njej boriti.
o+ nevone
trstenjak ::
Biološka evolucija deluje že nekaj milijonov let in je edina realnost, ki preverjeno deluje. Vsi ostali poskusi so obsojeni na odmrtje. Na žalost, kljub dobrim namenom.
Vsekakor ne bom sodelovala, grem raje rakom žvižgat. Če bodo nekateri sodelovali bo to pomenilo, da pač nismo uspeli.
o+ nevone
Zakaj bi potem mi ostali morali sodelovati v tem rizičnem eksperimentu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: trstenjak ()
Zakaj bi potem mi ostali morali sodelovati v tem rizičnem eksperimentu?
Več ljudi, ko sodeluje, manj je rizičen.
o+ nevone
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Na FDV odstranili pisoarje (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 88420 (79409) | vostok_1 |
» | Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 46887 (42437) | vostok_1 |