Forum » Na cesti » Poškodovano steklo
Poškodovano steklo
zobnik ::
Kupujem en avto in ima ravno na vidnem mestu poškodbo od kamenčka, zanima me kolk pride to popravilo, 1cm.
errhec ::
Popravilo pride okrog 20 euro, če se da poškodbo sanirati.
Glede na to da je 1cm bi to prišlo v poštev. Meni ga je "zalil" TOM-MET.
Prav tako je bil v vidnem polju, ga pa si moral z lupo iskati da si ga opazil, prej pa je bil moteč-
Glede na to da je 1cm bi to prišlo v poštev. Meni ga je "zalil" TOM-MET.
Prav tako je bil v vidnem polju, ga pa si moral z lupo iskati da si ga opazil, prej pa je bil moteč-
dd
Tomassi ::
Nova šipa (peugeot 308, uradni servis), je cca 750 eur. Če ima lastnik zavarovana stekla, sploh ni nek problem...
fikus_ ::
Pokliči nekoga, ki menjava stekla in vprašaj za ceno steklo ("ponaredek") + menjava, pa bo vse jasno!
TheBlueOne ::
Lahko poskusis sam popravit. Na Amazonu imas kit, stane kaksne 15€. Drugace pa je naceloma prepovedano popravljati v vidnem polju.
Machete ::
Potrjujem da Tom-Met naredi tako kot je treba in ne najdeš kje je popravljeno.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
gddr85 ::
_pobesneli_ ::
Kupuješ avto pa že prvi strošek ne veš kam pogledat, a veš koliko skritih popravil še bo ? torej lahko pričakujemo kar nekaj podobnih postov ;)
Gregor
bastadu ::
Ja če se ti da plačat vsaj 50% več za financiranje glupih reklam, go agead!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
zobnik ::
Machete ::
Če je avto vreden 50 potem je to dosti, če pa ja dražji in če je vrhunsko ohranjen pa ne vem.. ni to ravno strošek. Ne imet avta, če ti je 50 veliko.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava vetrobranskega stekla (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 39601 (7597) | BCSman |
» | Carglass - alternative (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16454 (8246) | escanor |
» | Popravilo vetrobranskega stekla - pooblaščenec?Oddelek: Na cesti | 4035 (3416) | K0l1br1 |
» | Kupovanje rabljenega avta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 28335 (20243) | TheJack |
» | Poškodba očesa - mrežnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10848 (8889) | korenje3 |