Forum » Izdelava spletišč » Velikost WP strani večja pri nalaganju, kot na localhostu?
Velikost WP strani večja pri nalaganju, kot na localhostu?
Manager ::
Pozdravljeni
Ravnokar nalagam spletno stran na strežnik na internet pri ponudniku gostovanja.
Prej sem v Wpju pogledal velikost strani v Updraftu, themes, uploads... in mi je kazalo nekje 240MB. POtem sem na c:/wamp/www/wordpress zazipal datoteke in jih začel prenašati na cPanel v public_html. Sedaj mi tam kaže, da je datoteka velika 560MB.
Sem to pozabil mogoče izbrisati stare stare themes, uploads... in mi je vse ostalo v mapi ter nalaga, ali je to normalno tako?
Hvala za odgovor.
Ravnokar nalagam spletno stran na strežnik na internet pri ponudniku gostovanja.
Prej sem v Wpju pogledal velikost strani v Updraftu, themes, uploads... in mi je kazalo nekje 240MB. POtem sem na c:/wamp/www/wordpress zazipal datoteke in jih začel prenašati na cPanel v public_html. Sedaj mi tam kaže, da je datoteka velika 560MB.
Sem to pozabil mogoče izbrisati stare stare themes, uploads... in mi je vse ostalo v mapi ter nalaga, ali je to normalno tako?
Hvala za odgovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Autoptimize mi je zrušil stran WP -Kaj sedaj?Oddelek: Izdelava spletišč | 2676 (1993) | Stari89 |
» | RamOddelek: Pomoč in nasveti | 3450 (2879) | BorutK-73 |
» | Vista transform packOddelek: Operacijski sistemi | 1219 (1005) | RejZoR |
» | V čem je fora opcije "združljivost" v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2379 (1778) | DMouse |
» | Hitrost: Mozilla vs. IEOddelek: Programska oprema | 1376 (1084) | krneki |