Forum » Izdelava spletišč » Word press Admin
Word press Admin
123us3r456 ::
Pozdravljeni,
Sem nov na forumu in imam vprašanje glede administratorja v word pressu.
Sicer gre za specifičen problem, saj mi moj "razvijalec strani" dela probleme in se bojim, da mi bo v spletni trgovini kaj spreminjal. Razmišljal sem, da ga izbrišem iz uporabnikov, saj imam sam tudi administratorske pravice. Tukaj pa se pojavi vprašanje ali še lahko potem kako dostopa in mi kaj pobriše, glede na to, da imam domeno pri njem?
Gostovanje sem sicer imel namen nato prenesti drugam.
V naprej hvala za odgovore in lep pozdrav.
Sem nov na forumu in imam vprašanje glede administratorja v word pressu.
Sicer gre za specifičen problem, saj mi moj "razvijalec strani" dela probleme in se bojim, da mi bo v spletni trgovini kaj spreminjal. Razmišljal sem, da ga izbrišem iz uporabnikov, saj imam sam tudi administratorske pravice. Tukaj pa se pojavi vprašanje ali še lahko potem kako dostopa in mi kaj pobriše, glede na to, da imam domeno pri njem?
Gostovanje sem sicer imel namen nato prenesti drugam.
V naprej hvala za odgovore in lep pozdrav.
Tarzan ::
Če ima on gostovanje, potem ti lahko brez velikega truda prevzame stran in ti odvzame pravice administratorja.
Najprej moraš prenesti domeno in gostovanje nekam kjer imaš dostop samo ti, potem pa lahko zganjaš norčije. Upam, da pa nisi ti tisti ki dela probleme. :)
Najprej moraš prenesti domeno in gostovanje nekam kjer imaš dostop samo ti, potem pa lahko zganjaš norčije. Upam, da pa nisi ti tisti ki dela probleme. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tarzan ()
123us3r456 ::
Tarzan: hvala, ne problem je v tem, da sem hotel imeti spletno trgovino in očitno naletel na napačne ljudi, ki so naredili vse naspol, zdaj pa sami izgovori. Se pa bojim, da še imajo drugačne plane v ozadju, ker mi občasno že kakšni artikli izginejo. :(
Torej gostovanje pa lahko prenesem brez, da njega kontaktiramo?
Torej gostovanje pa lahko prenesem brez, da njega kontaktiramo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 123us3r456 ()
Samael ::
Če imaš vse potrebne dostope, lahko preneseš brez, da kontaktiraš njega.
Torej dosto do domene, gostovanja ... za hitro migracijo pa pomaga tudi če veš, kakšno platformo uporablja tvoj hosting, recimo večina pro webhostingov je dandanes še vedno na cPanel-u (WHM), kjer je migracija z enega cPanel hosting računa na drugega stvar sekund. Če se bojiš, da bi ti stari admin kaj biksal, bi bilo ok poskrbeti tudi za druge detajle, ki laikom niso tako očitni, napr. logine databaz v ozadju itd.
Torej dosto do domene, gostovanja ... za hitro migracijo pa pomaga tudi če veš, kakšno platformo uporablja tvoj hosting, recimo večina pro webhostingov je dandanes še vedno na cPanel-u (WHM), kjer je migracija z enega cPanel hosting računa na drugega stvar sekund. Če se bojiš, da bi ti stari admin kaj biksal, bi bilo ok poskrbeti tudi za druge detajle, ki laikom niso tako očitni, napr. logine databaz v ozadju itd.
jype ::
Vse kaže, da gre za trol poste novega nazi klona, ki skuša pridobiti pravice do predlaganja izbrisa. Če bo šlo tako naprej, bo forum v nekaj mesecih postal žalostno opustošeno digitalno bojišče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 24962 (1075) | Lonsarg |
» | Gostovanje doma ali nakup?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1315 (909) | spl_c |
» | Spletno gostovanjeOddelek: Omrežja in internet | 7016 (6122) | techfreak :) |
» | Gostovanje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9055 (6548) | Gost |
» | VPS ali dedicated hosting s cPanelOddelek: Izdelava spletišč | 2135 (1895) | user4683 |