» »

Upgrade Windows XP Home na Windows XP Pro

Upgrade Windows XP Home na Windows XP Pro

Atomic ::

Pred casom sem nabavil notebook Sony Vaio, na katerem so instalirani Windows XP Home edition in to nemska varianta. Sedaj bi pa zelel narediti upgrade, z windowsi XP Pro - angleska verzija. Ali je mozno oziroma priporocljivo narediti upgrade, kar preko prejsnje verzije windowsov, ali je bolj pametno narediti uninstall prejsnje verzije windowsov in priceti instalacijo windowsov iz nule.
Malo me skrbi, da ne bi bili kaksni problemi, s kaksnimi programi, ki se uporabljajo izkljucno pri notebooku.

LP

:\

andrej ::

cista namestitev, brez upgrada je najboljsa. Prolemov z notebook programi pa ne bi smel imet.

Atomic ::

Hvala za nasvet. Bom sprobal, pa bomo videli. :) Sicer sem pa poleg dobil nek DVD, kjer naj bi bili driverji in windowsi, samo je spet nemski. V najslabsem primeru, ce se slucajno kaj zakomplicira, bo tudi ta dober.

LP

sash ::

če te skrbijo gonilniki si pred inštalacijo svežih winsov priskrbi vse potrebne gonilnikein jih dal lepo na drugo particijo, ker pri nekaterih čipsetih ki imajo integrirano mrežno kartico le te vinsi neprepoznajo in ji je zato potrebno namestiti gonilnike da lahko prideš na met (če imaš bradband), podobno velja za modeme kjer tudi winsi večkrat nimajo gonilnikov za dotični modem in jih je treba od nekoder priskrbet
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izteka se možnost brezplačne nadgradnje na Windows 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
7125924 (19120) orreel
»

Windows 8 je tu (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27066638 (50571) HupChup
»

Windows XP noče umreti (strani: 1 2 3 )

12314724 (9445) Lawler_
»

Linux Linpus zamenjati z Windows XP