Forum » Pomoč in nasveti » KYRO 2 - kdaj v SLO
KYRO 2 - kdaj v SLO
Paramedic ::
Hahehihi; tole zgleda, kot eno nabijanje postov: trije threadi v slabi uri. Zgleda te veliko stvari zanima.Pričakujmo pa Kyrota okrog srede do konca aprila, po moje. Cena pa 30-40 (s tv out)kSIT.
End transmission.
Dalmatinc ::
Kaj je s tabo; to ni nabijajnje postov;
Da ti neki povem; KYRO BO V SLOVENIJO PRIŠEL NASLEDNJI TEDEN ........tako so rekli v Mlacomu.......in me zanima če še kdo drug kaj ve o tem........CENE BODO ZANENE V PONEDELJEK........... in to ni nabijanje postov "ljubček" če te pač motijo moje zvezdice pa malo več piši, ker jaz ne nabijam postov ampak samo v korist slo-techerjev pišem.........pizda mam takih kt si ti dost, k pravijo vsemu nabijanje postov, a se nebi šu raj Primožu zjokat.....
Da ti neki povem; KYRO BO V SLOVENIJO PRIŠEL NASLEDNJI TEDEN ........tako so rekli v Mlacomu.......in me zanima če še kdo drug kaj ve o tem........CENE BODO ZANENE V PONEDELJEK........... in to ni nabijanje postov "ljubček" če te pač motijo moje zvezdice pa malo več piši, ker jaz ne nabijam postov ampak samo v korist slo-techerjev pišem.........pizda mam takih kt si ti dost, k pravijo vsemu nabijanje postov, a se nebi šu raj Primožu zjokat.....
Js sam predvidevam, da je to nabijanje threadov, pravzaprav, ker maš ene 3 threade nastale v eni uri. Js pa nimam tolk zvezdic, ker napišem post samo, kadar mam v odgovor kej za povedat in nikol drugač. Sicer si pa itak ne nabiraš zvezdic, ker ne bi 2× zaporedoma pisal posta, ker jih to odšteje, baje.Ok, o Kyru: ne vem, če pr Mlacomu tak pravjo, pol je vrjetn res, sam dodaj kak tedn za vsak slučaj. A ga hočeš kupit? Mene bolj zanima, kdaj pride MX 400 in kak bo.
End transmission.
Paramedic, če boš dovolj dobro pogledal je v postu prebližno 12h zamika..in to ni nobeno nabijanje......
Aja, MX 400 ne mora dohitet ULTRE kar je uspelo Kyru2
Aja, MX 400 ne mora dohitet ULTRE kar je uspelo Kyru2
Ne dalmatinka: v threadih, ki si jih dal 3 v eni uri.Že, ampak MX 400 bi imel T&L, pa nenehno podporo, cenejši bo, ponekod hitrejši, ponekod počasnejši. Ko bo en vredu test, se bom pa odloču: Kyro2 ali MX 400
End transmission.
21:54:35
00:18:00
14:39:26
15:39:36
19:52:26
To je zate nabijanje postov; Pa kje ti sploh vidiš v mojih urah; zoraj navedene 3 poste v eni uri..........
Dragač pa se ne mislim več s tem ubadat; ker je to kar ti delaš svinjanje foruma z obtožbami.
00:18:00
14:39:26
15:39:36
19:52:26
To je zate nabijanje postov; Pa kje ti sploh vidiš v mojih urah; zoraj navedene 3 poste v eni uri..........
Dragač pa se ne mislim več s tem ubadat; ker je to kar ti delaš svinjanje foruma z obtožbami.
Ne, dalmatinka. ti posti, ki si jih zdej pisal, pa kadarkoli sploh, se mi ne zdijo nabijanje. Nabijanje so se mi zdeli THREADI oz. TEME, ki si ji včeraj, ko se jih preglejeval, videl kar 3 tvoje, sem pa pogledal še čas nastanka (ok 13. - 14. ure), pa sem pomislil na nabijanje threadov oz. tem (ne postov!). Vendar to uradno samo pomeni, da te veliko stvari zanima.
End transmission.
razumem, samo ti si v prvi pritožbi napisal malo drugače, kar poglej da piše "nabijanje postov" ........
Drgač pa OPROŠČENO
Drgač pa OPROŠČENO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Panasonic klima servisOddelek: Loža | 5339 (4431) | bambam20 |
» | Zakaj ponoci nihce ne sourfa?Oddelek: Omrežja in internet | 1419 (1091) | KamikazA |
⊘ | Zvezdice mi gredo na ku*ac (ni kletvice, vpraši cenzuro)..Oddelek: Slo-Tech | 1254 (972) | Tomi |
» | Zvezdice, zvezdice, zvezdice in ostali naziviOddelek: Slo-Tech | 2481 (1979) | Pretorijanec |
⊘ | ZvezdiceOddelek: Loža | 2154 (1802) | orkan |