Forum » Loža » ni več trollov pa forum malo sameva
ni več trollov pa forum malo sameva
XLapse ::
pa bom jaz odprl troll temo
Zakaj ko hodim po ulici v mestu, ljudje kričijo name in zahtevajo denar če ne me pretepejo? In brce, klofute, vse dobivam. Kličem policijo ko se mi že 5tič zgodi v 1 uri , pridejo , se mi smejejo in še oni oklofutajo.
Zakaj je tak svet?
Zakaj ko hodim po ulici v mestu, ljudje kričijo name in zahtevajo denar če ne me pretepejo? In brce, klofute, vse dobivam. Kličem policijo ko se mi že 5tič zgodi v 1 uri , pridejo , se mi smejejo in še oni oklofutajo.
Zakaj je tak svet?
alien technology
- zaklenil: kuglvinkl ()
MostWanted ::
Aquafriend ::
Cilj je spravt vse ljudi na internet. Spodbujat naj se pogovarjajo online, kao zasebno. Medtem ko te veliki brat bere, ce seveda zeli. Kontrola ljudi ni bila nikoli bolj enostavna. Vse povedo online ali bliz pametnega telefona. Tudi zmenki vedno bolj potekajo online. Zraven ti lahko celo podzavestno manipulirajo koga naj izberes. Tudi poneumljanje ljudi je zdaj lazje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()
vostok_1 ::
Zabavno, kako se dejansko vsi ne strinjamo s potjo na kateri smo...and yet, karavana gre dlje.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google oddaljeno spreminjal nastavitve telefonovOddelek: Novice / Android | 9701 (5121) | semrola |
» | Intelov prvi SSD s 3D XPointOddelek: Novice / Diski | 10220 (7469) | Invictus |
⊘ | kam vlagati €Oddelek: Loža | 3854 (3275) | Blazz |
» | Apple vreden 700 milijard dolarjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 18144 (14672) | Invictus |