» »

Apache+Win98SE problemi

Apache+Win98SE problemi

@ljash ::

Pozdrav!

Imam star računalnik P2 350 mhz, 32 MB (!!!) SD-Ram-a, Kyro II grafično, zvočno, 10 GB disk (prej sm meu 4 GB pa je crknu, dj sm pa tega dubu), ISA,PCI mrežno...

že nekaj mescev se odločam za postavitev serverja - naložu sm že (na prejšnji disk, ki je potem crknu) linux Red hat 9.0, sam je bil KDE preveč požrešen in se je zaganjou 20 minut. No, dej sm se pa odloču, ko mi je en svetvou, da nej naložim kr Winse gor (2k bi biu preveč za ta komp in sm pač naložu Win98SE) ter Apache v. 1.3.28 (tanov mi sploh ne dela ok)

Dj je pa problem: apache se ne zažene ob zagonu pr Win98SE. Lohk ga zaženeš samo iz ukazne vrstice. Tm dela, samo napiše ob zagonu: [warn] No such file or directory - exec () may not be safe.

Kaj bi to blo?

pa še to: naložu sm Kerio PF pa AVG in vse popravke za Win98SE. A bo to dovolj velika zaščita?
Server bom imel za slike pa za osebno rabo - pač uploadanje prek FTPja tud. Naložu sm Serv-U in to dela ok.

Tud stran dela (ko sprobam iz druzga kompa apache).

torej, kaj mislte? A res Win98SE niso dobr za server - Linuxi mi s KDEjem ne bojo delal ql...
kakšn nasvet?

mile ::

In zakaj sploh rabiš X-se (sploh pa KDE ) na routerju/ serverju . Valda da ti je vse brejkal.
Lepo namestiš net-base ( oziroma čisto oskubljeno inštalacijo)+sambo+cups+apache in zadeva bo super delala.

JE pa mal več dela....

Spajky ::

Probaj napravit batch file za apache in njegov shortcut daj v StartUp mapo, lahk da rata... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

@ljash ::

mhm, bo to to. Kva pa glede varnosti mislte?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Ozivitev" zelo starega racunalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
81007 (839) ___
»

ISA mrežna+računalnik, priklopljen na ARNES kabelski internet (Telemach področje)

231642 (1463) Azrael
»

Nč več ne dela po inštalaciji win2k+želim server

6910 (861) @ljash
»

Win98SE vs. WinXp

Oddelek: Operacijski sistemi
10868 (711) andrej
»

Kateri Microsoft OS...