Forum » Strojna oprema » pc crash!
pc crash!
DejaVu ::
danes se mi je zgodlo nekaj katastrofalnega! ko sem nesel pc, sem se z roko zahaklal za kluko in pc je padel na tla, z visine kaksnega 1m! najprej sem itaq potreboval 5 sekund, da sem dojel kaj se je zgodlo, pol pa me je panika zgrabla. hitro sem priklopil v pc vse kable... pritisnem tipko on/off, zazene se za 0,5s. nobenega piska, nic. si mislim, tak zaj, zaj sem pa izgubil moj dragi pc (upal sem da je kvecjemu samo kaksna maticna ali samo cpu poskodovan). zasraufam vse skupaj in odnesem na servis, tam pa mi povejo, da pekac povzroca neki kratki stik, drugace pa pc deluje!
ne bi si mislil, da sta lahko maticna in CPU tak trpezna!
je ze kdo imel taksne izkusnje?
je ze kdo imel taksne izkusnje?
sash ::
ja kaj bi te naj crknilo na matični če je le ta bila nameščena v ohišju in je padlo na tla ohišje ? prej bi pomislo da bi se poslovil kak disk saj se pri takih padcih poškodujejo (običajno) mehanski deli pa še ti so zadnje čase precej trpežni.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
nicjasno ::
Jaz mam tu doma en primer ko je en 16 mulc, ki mi je prinesu kompa na popravilo, sam hladilnik na athlona 1800+ dajal (sicer mi ni jasno zakaj je zadevo sploh dol jemal). Pa je okrusu jedro procesorja, pa se z izvijacem je luknjo v maticno naredu ko je hladilnik gor dajal. Tolko da mu nisn focna stisnu. Je reku da je jezn ratal ko je gor deval pa je bil "malo" bolj grob. Pa se v garanciji nima vec maticne, cpu se je, ampak pri taki poskodbi je itak nebo mogu uveljavit. Jok!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekateri hladilniki ukrivljajo Intelove Skylake (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 18947 (13877) | PrimozR |
» | Nekaj crknilo, ne vem kaj (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6728 (5744) | Gapi182 |
» | Eksplozija V Napajalniku, Sedaj še Problem Z Matično!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2084 (1581) | ST-777 |
» | cpu problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 988 (856) | solatko |
» | Kaj ste vse uspeli skurit z OC? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6095 (3844) | MasterMiG |