Forum » Kaj kupiti » Asus laptop - rezervni deli - kje v Slo/EU?
Asus laptop - rezervni deli - kje v Slo/EU?
DrSergioDJ ::
Potrebujem nov LCD cover (plastiko) za Asus UX303L 13" laptop, ker je odletel plastični del, kamo sta pritrjena tečaja (hinges) za odpiranje laptopa.
Zadevo sem že razstavil, tako da vem kaj točno rabim, me pa zanima, če me lahko kdo usmeri, kje bi v Sloveniji/Evropi dobil cenejše Asus dele?
Na ebay-u/Aliexpressu sem pokrov že našel, a če najdem kje bližje za podobno ceno, bi raje tam vzel, da ne čakam 3-4 tedne..
Stran accessooires-asus.com in asusparts.eu poznam, obstaja še kaj? So naši serviserji cenovno konkurenčni (zgolj za dobavo dela, sestavil bom sam)?
Hvala.
Zadevo sem že razstavil, tako da vem kaj točno rabim, me pa zanima, če me lahko kdo usmeri, kje bi v Sloveniji/Evropi dobil cenejše Asus dele?
Na ebay-u/Aliexpressu sem pokrov že našel, a če najdem kje bližje za podobno ceno, bi raje tam vzel, da ne čakam 3-4 tedne..
Stran accessooires-asus.com in asusparts.eu poznam, obstaja še kaj? So naši serviserji cenovno konkurenčni (zgolj za dobavo dela, sestavil bom sam)?
Hvala.
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA5! "Malo para, malo muzike" ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10203 (7446) | m0LN4r |
» | Potrebna pomoc pri nakupu laptopa preko bolheOddelek: Pomoč in nasveti | 4258 (3269) | opeter |
» | HP serija S - zakaj taka slaba mnenjaOddelek: Kaj kupiti | 2527 (1897) | Pyr0Beast |
» | Prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2437 (1967) | net26 |